Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Lanna Thai Guesthouse

41/8 Soi 6 Loikroh Road, Нічний базар, Чіанг-Май, Таїланд 50100 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Ресторан Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Сад Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Вітальня Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Вітальня Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Інтер’єр готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Вітальня Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Нічний базар Кількість номерів: 28
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,7
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (494)
Відсортувати за:
Inna S. Поїздка вдвох Russia, 29 грудня 2012 р.
если вы на автомобиле, там делать нечего

прогулки пешком по всему ночному городу
6,3
отель в самом центре ночных базаров, что серьезно затрудняет подъезд к нему в вечернее время. парковка маленькая, может не хватить места. очень шумно ночью и рано утром, когда развозят торговые тележки.
Restaurant Tip: английский паб red lion - вкусная кухня
Повідомити про цей вігук
Stanislav Z. Поїздка вдвох Russia, 8 листопада 2012 р.
Средний, особо ничем не примечательный отель

рядом ночной рынок
6
Отель самый обычный, который можно получить за такие деньги: в меру грязный, кафешка дорогая и еда не очень вкусная. На ресепшен девчонки, ни профессионализма ни английского языка. Убирают по просьбе. Расположение оценить сложно. С одной стороны рядом ночной рынок - и вечером есть чем заняться. но с другой стороны до основных достопримечательностей в старом городе топать примерно полчаса. И еда на ночном рынке очень дорогая - в старом городе дешевле). В общем, в Чиангмае за эту цену можно и лучше и уютнее найти отельчик.
Повідомити про цей вігук
Cathryn T. Індивідуальний мандрівник Australia, 21 липня 2015 р.
Great location for a beaut motel

Friendly staff, behind the Night Bazaar and the clean rooms
9
Loved my stay at Lanna! Came back a 2nd time because it's so good!
Повідомити про цей вігук
Ong H. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 15 липня 2015 р.
First travel to thailand

Locality, value for money & helpful staff
7,7
Good
Повідомити про цей вігук
John F. Поїздка вдвох United Kingdom, 30 червня 2015 р.
bed bugs

Location
6,3
The location was very good .the staff where good ,but I had to check out early as I was coverd in bed bug bites.They changed our room but we had the same problem. we where booked in for 30 days but left after 16 days. I asked for my money back but the manager refused.
Повідомити про цей вігук
Ahmad S. Індивідуальний мандрівник Singapore, 21 червня 2015 р.
Good location esp for muslim traveller

Gud location, near mosque, many halal food outlets n very near nite bazaar
7
Very peaceful n pleasant stay. As a muslim traveller a five minute walk to the mosque is a bonus n on top of that there a abt a dozen halal food outlets to choose from. Surrounded by nite bazaar like the chiangmai, kalare n anusorn just minutes walk from hotel. Anusorn being the nearest just about 20 meters away fr htl entrance. The sunday nite market is also near there. Just do your shopping or hunt your souvinir ar these nite bazaar is enough. Need not go to warorot mkt also walking distance (20min walk) fr htl, cos u can find better n nicer things at the nite bazaar. Highly recommended to muslim travellers.
Повідомити про цей вігук
Roland C. Сім"я з малими дітьми United States of America, 3 квітня 2015 р.
Budget stay

location, clean and confort
8,3
A +++
Повідомити про цей вігук
Boudewijn C. Індивідуальний мандрівник Netherlands, 7 березня 2015 р.
Nice hotel very close (walking) to the Nighbazar.

Location,staff ,breakfast
9
Very nice stay in this hotel, friendly staff, good room with airco,bathroom. Only 5 minutes walking to the Nightbazar. When i go back to Chiang Mai, i will book this hotel again, sure.
Повідомити про цей вігук
Chia K. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 2 березня 2015 р.
Nice small hotel

clean, location , good value.
7,3
the hotel is clean ,the room is very basic ,clean and reasonable size. Good location just inside night market with quiet surroundings...Good value too suitable for long term stays.Good wifi and the staff is very friendly and helpful..room clean everyday...the room has no view as the window is not transparent unless u open it...
Повідомити про цей вігук
Matthew H. Індивідуальний мандрівник United States of America, 1 березня 2015 р.
Best Value for My Money

room standard, staff customer service, and location
9
It far exceeded my expectations. I used some of the local language with the staff and they were very excited to talk with me and help me when I needed it. There was a safe at the front desk that both required a combination from me that I set and a key from the staff. The room was clean and had everything I would possibly want or need in my room. The location was placed well between all the touristy stuff in the Old City and the big river. Also some nice small bars right around the area, in the direction of the river. I didn't eat there, so I don't now how good the food was.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Lanna Thai Guesthouse Чіанг-МайLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - РесторанLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - СадLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - ВітальняLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - ВітальняLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Інтер’єр готелюLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - ВітальняLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C03