Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Lanna Thai Guesthouse

41/8 Soi 6 Loikroh Road, Нічний базар, Чіанг-Май, Таїланд 50100

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 518 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,7
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,3
Усі відгуки (518)
Відсортувати за:
Inna S. Поїздка вдвох Russia, 29 грудня 2012 р.
если вы на автомобиле, там делать нечего

прогулки пешком по всему ночному городу
6,3
отель в самом центре ночных базаров, что серьезно затрудняет подъезд к нему в вечернее время. парковка маленькая, может не хватить места. очень шумно ночью и рано утром, когда развозят торговые тележки.
Restaurant Tip: английский паб red lion - вкусная кухня
Повідомити про цей вігук
Stanislav Z. Поїздка вдвох Russia, 8 листопада 2012 р.
Средний, особо ничем не примечательный отель

рядом ночной рынок
6
Отель самый обычный, который можно получить за такие деньги: в меру грязный, кафешка дорогая и еда не очень вкусная. На ресепшен девчонки, ни профессионализма ни английского языка. Убирают по просьбе. Расположение оценить сложно. С одной стороны рядом ночной рынок - и вечером есть чем заняться. но с другой стороны до основных достопримечательностей в старом городе топать примерно полчаса. И еда на ночном рынке очень дорогая - в старом городе дешевле). В общем, в Чиангмае за эту цену можно и лучше и уютнее найти отельчик.
Повідомити про цей вігук
Aleksandr B. Сім"я з малими дітьми United States of America, 7 січня 2016 р.
Good for the money

Location and staff helpfulness
8,3
Повідомити про цей вігук
Pang C. Індивідуальний мандрівник Singapore, 5 січня 2016 р.
more than what i expect for what i paid

location,cheap n nothing else
7
For a solo traveller n just a short stay.This place is what i recommend.
Повідомити про цей вігук
Aleksandr B. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 3 січня 2016 р.
Cleaningness issues.

Price, price, price
6,3
I've stayed in this guesthouse several times. Generally, 2 stars is about as high up as it can be rated. There are several issues there. Some are worse than others. I'll bring them in the bad to worst order. 1. It used to be a relatively quiet place despite the close proximity to the night market. There is either disco or karaoke club opened up nearby not too long ago. It is impossibly noisy now. Given, it is not the owners fault, it just happend to happen. 2. Water flow is subpar, so is the temperature of the hot water. Also, the amount of it is barely enough for two people to take a quick shower. If the first person stays a little too long than the other one might end up taking a cold shower. 3. This is something that I didn't see here before. Linens here have always looked quite old and worn down. However, they have never been dirty. This time, besides usual small stains, I found pieces of hair on our sheets. The sheets themselves didn't look like they were changed. I'm not sure if it's just my luck. I have to stay here one more time in a couple of days. We'll see what will happen.
Повідомити про цей вігук
Tam T. Група Vietnam, 31 грудня 2015 р.
Must try staying in Lanna Thai

Comfortable location, value for money, good service( means nice receptionist)
5,7
Повідомити про цей вігук
Jon N. Поїздка вдвох United States of America, 30 листопада 2015 р.
Great Location!

Location, staff, cleanliness
10
Friendly staff, cleanliness of room and located about 100m from the Night Bazaar. Will definitely recommend and stay again the next time I'm in Chaing Mai!
Повідомити про цей вігук
Mohmd A. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 13 жовтня 2015 р.
Value for money.

Location.
7
Повідомити про цей вігук
Sandra H. Поїздка вдвох Australia, 2 жовтня 2015 р.
Just okay

Location, good air conditioning, plenty hot water
6
The location is excellent at the back of the market. The beds though are rock hard, so don't expect a good night sleep. There were enormous cockroaches in the bathroom, and not a pleasant experience when they run up your leg when you are taking a shower. I was pleased we had booked only one night here and moved the next day. The TV had no English channels either.
Повідомити про цей вігук
Timothy C. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 18 вересня 2015 р.
A guesthouse worth staying in!

1. Comfortable 2. Clean 3. Value for money
7,7
Great! Will recommend to others.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Lanna Thai Guesthouse Чіанг-МайLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - РесторанLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - СадLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - ВітальняLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - ВітальняLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Інтер’єр готелюLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - ВітальняLanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Зовнішній вид готелю Lanna Thai Guesthouse Чіанг-Май - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A01