Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Ванна кімната Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Фітнес-зал Lanson Place Hotel Гонконг - Буфет/Кафе Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Конференц-зал Lanson Place Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар
Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Ресторан Lanson Place Hotel Гонконг - Ресторан Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 194
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,1
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (923)
Відсортувати за:
Alexey P. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 21 січня 2010 р.
Lanson Place

Расположение. Достаточная площадь номера (по меркам ГК).
7,3
Отель твердая 4-ка. Брали номер с завтраком. Удобно, завтрак слабоват (практически без вариантов выбора). Вид из окон не очень - или стены или неактивная дорога и школа. В этом есть и положительный момент - не шумно. Весь персонал за исключением горничной вменяем и адекватен. Сам район довольно оживленный. Если местная кухня не пугает - в радиусе 200м от отеля много местных небольших кафе. Европейская кухня - в торговых центрах.
Restaurant Tip: По дороге к метро много аутентичных кафешек, есть съедобный суши-бар. В 10м от входа в отель пара лавок, удобно пополнять запасы воды.
Повідомити про цей вігук
Tasaneeporn B. Група Thailand, 30 серпня 2015 р.
Great hotel

Location cleanliness service
8,3
It was my great experience staying in this hotel during hongkong trip. The location is so convenient.
Повідомити про цей вігук
Rhudilyn A. Сім"я з малими дітьми Philippines, 20 серпня 2015 р.
Very good size hotel for HK

Very good size hotel for HK. Was just a bit hard to find the first time from causeway bay Mtr station. Staff are very helpful.
9
Повідомити про цей вігук
Stefanie N. Індивідуальний мандрівник Singapore, 10 серпня 2015 р.
August visit

Room condition, location, facility-gym
8,3
very satisfied
Повідомити про цей вігук
Earl K. Поїздка вдвох Philippines, 9 серпня 2015 р.
Personnel very friendly and accommodating

The rooms were very clean and very comfortable and we had a handy phone with free calls
9,3
It made our visit to Hongkong more fun and memorable
Повідомити про цей вігук
Ameen A. Сім"я з малими дітьми Saudi Arabia, 2 серпня 2015 р.
Too small rooms they say it is 35sq!

Nothing really too expensive
4
The rooms are too small , I booked the room because they advertise it as 35sq while in reality it is around 20 sq or less. Also it was too expensive for 4 stars hotel , the area is a mediocre around 500 m to timsqure
Повідомити про цей вігук
Chou I. Ділова поїздка Portugal, 29 липня 2015 р.
Clean staff friendly comfy

Very nice and clean the staff is so nice n location is still good
8,7
When I just arrive the hotel I the staff is so nice n everyone says hi to me. After I checked in they gave me 1 pm check out. But I left at 1:30 at last. But they didn't say anything or charge me extra money. My room is comfy n nice , clean n bright. I like it so so much. I stayed 2 Nite n I love it. They gave me some complimentary snacks n juice in my room. I will come here again next time I love this hotel!
Повідомити про цей вігук
Fenny B. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 25 липня 2015 р.
Comfort place in hk

Comfort room with perfect staff and great service
8,3
Повідомити про цей вігук
Hang K. Поїздка вдвох Hong Kong, 23 липня 2015 р.
Excellent hotel excellent staff

Excellent staff who are very helpful and takes the initiatives to take the luggage in a rainy day.
9,7
I will definitely visit this hotel again next time
Повідомити про цей вігук
Rico V. Ділова поїздка Germany, 20 липня 2015 р.
Plasend stay

verry clean and comftable rooms
9
The hotel is verry clean and the room comftable. This is main reason for my booking. The hotel is close to MTR and shopping mals. I will book again.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Lanson Place Hotel ГонконгLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - Ванна кімнатаLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - Фітнес-залLanson Place Hotel Гонконг - Буфет/КафеLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - Конференц-залLanson Place Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - РесторанLanson Place Hotel Гонконг - РесторанLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - РецепціяLanson Place Hotel Гонконг - ФойєLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C03