чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Ванна кімната Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня
Lanson Place Hotel Гонконг - Фойє Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Фітнес-зал Lanson Place Hotel Гонконг - Буфет/Кафе Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Конференц-зал Lanson Place Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вхід Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 194
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 783 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,1
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (783)
Відсортувати за:
Alexey P. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 21 січня 2010 р.
Lanson Place

Расположение. Достаточная площадь номера (по меркам ГК).
7,3
Отель твердая 4-ка. Брали номер с завтраком. Удобно, завтрак слабоват (практически без вариантов выбора). Вид из окон не очень - или стены или неактивная дорога и школа. В этом есть и положительный момент - не шумно. Весь персонал за исключением горничной вменяем и адекватен. Сам район довольно оживленный. Если местная кухня не пугает - в радиусе 200м от отеля много местных небольших кафе. Европейская кухня - в торговых центрах.
Restaurant Tip: По дороге к метро много аутентичных кафешек, есть съедобный суши-бар. В 10м от входа в отель пара лавок, удобно пополнять запасы воды.
Carol A. Сім"я з малими дітьми Canada, 14 січня 2015 р.
Great stay at this cozy hotel

Great location, very helpful and sincere staff, clean and spacious room
9
Lai F. Поїздка вдвох Hong Kong, 11 січня 2015 р.
Feel like staying in an European hotel

European deco, Spacious Room, 10 min walk to shopping center
8
My friend booked me into this Lanson Place Hotel which I stayed for the very first time and fell in love with it the moment I got off the taxi in front of the main entrance and further fabbergasted at the 52-square-meter room -- for a very good price approx. HK$2,000. Although the location is a bit away from the core shopping center, it only takes less than 10 minutes walk to get there. No doubt I will recommend it to my friends and myself would stay there next time I am in HK.
Po Y. Поїздка вдвох Hong Kong, 9 січня 2015 р.
Great hotel!

Spacious room, Cleanliness, Very efficient staff
10
We stayed for one night, the room was big and clean with modern furnishing. We cooked in the room so we got to enjoy our moment to the best for the night. staff were very nice and friendly and very helpful!
Kingston L. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 5 січня 2015 р.
great locations

very close to causewaybay shopping mall, near by indonesian embassy, its very comfy for indonesian people
7,3
Love the room upgrade they offer to us. Otherwise our first booking for the room is very small. But after upgrade it feels more comfy. I feel the curtain and carpet a bit dusty tho.
Sam I. Поїздка вдвох Portugal, 3 січня 2015 р.
A comfortable place to stay in.

Comfortable, spacious room and good location.
8
It is very close to Causewaybay shopping area. There are many interesting restaurants nearby. The room was spacious and comfortable.
Yacine A. Індивідуальний мандрівник Bulgaria, 2 січня 2015 р.
Extremely comfortable and well located

Comfort, bedding, locations
9,3
Excellent
Ethel V. Сім"я з малими дітьми Philippines, 30 грудня 2014 р.
Our favorite home away from home!

Service is excellent! Hotel is clean and smells really good! Amenities are just what we need!
9,3
Loved our stay very much! Felt like home.
Carol K. Сім"я з малими дітьми Hong Kong, 26 грудня 2014 р.
Very nice hotel

Nice bar, good service and nice deco
9,3
Really enjoy the stay, did not have a nice view but is in a great location. The bar area was very nice and at a very good value for free flow of alcohol. Very friendly staff as well so really enjoy my stay there. Love the Xmas decoration at the hotel.
Irena B. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 25 грудня 2014 р.
Good location

Comfy
9

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Lanson Place Hotel ГонконгLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - Ванна кімнатаLanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ФойєLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - Фітнес-залLanson Place Hotel Гонконг - Буфет/КафеLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - Конференц-залLanson Place Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВхідLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3C05