Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Ванна кімната Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Фітнес-зал Lanson Place Hotel Гонконг - Буфет/Кафе Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Конференц-зал Lanson Place Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-бар
Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Ресторан Lanson Place Hotel Гонконг - Ресторан Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня Lanson Place Hotel Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 194
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,9
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,1
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (905)
Відсортувати за:
Alexey P. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 21 січня 2010 р.
Lanson Place

Расположение. Достаточная площадь номера (по меркам ГК).
7,3
Отель твердая 4-ка. Брали номер с завтраком. Удобно, завтрак слабоват (практически без вариантов выбора). Вид из окон не очень - или стены или неактивная дорога и школа. В этом есть и положительный момент - не шумно. Весь персонал за исключением горничной вменяем и адекватен. Сам район довольно оживленный. Если местная кухня не пугает - в радиусе 200м от отеля много местных небольших кафе. Европейская кухня - в торговых центрах.
Restaurant Tip: По дороге к метро много аутентичных кафешек, есть съедобный суши-бар. В 10м от входа в отель пара лавок, удобно пополнять запасы воды.
Повідомити про цей вігук
Chou I. Ділова поїздка Portugal, 29 липня 2015 р.
Clean staff friendly comfy

Very nice and clean the staff is so nice n location is still good
8,7
When I just arrive the hotel I the staff is so nice n everyone says hi to me. After I checked in they gave me 1 pm check out. But I left at 1:30 at last. But they didn't say anything or charge me extra money. My room is comfy n nice , clean n bright. I like it so so much. I stayed 2 Nite n I love it. They gave me some complimentary snacks n juice in my room. I will come here again next time I love this hotel!
Повідомити про цей вігук
Fenny B. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 25 липня 2015 р.
Comfort place in hk

Comfort room with perfect staff and great service
8,3
Повідомити про цей вігук
Hang K. Поїздка вдвох Hong Kong, 23 липня 2015 р.
Excellent hotel excellent staff

Excellent staff who are very helpful and takes the initiatives to take the luggage in a rainy day.
9,7
I will definitely visit this hotel again next time
Повідомити про цей вігук
Rico V. Ділова поїздка Germany, 20 липня 2015 р.
Plasend stay

verry clean and comftable rooms
9
The hotel is verry clean and the room comftable. This is main reason for my booking. The hotel is close to MTR and shopping mals. I will book again.
Повідомити про цей вігук
Trevor C. Ділова поїздка United Kingdom, 17 липня 2015 р.
Good Hotel

Value. Room. Location
8,3
Being a regular visitor to Hong Kong, I still believe that the Lanson Place Hotel is really a good choice for visitors to Hong Kong. Rooms are a nice size, rate is good value and the location is great. Literally on your doorstep are lots of resturants, some of the best shopping centers, and you are only a 5 minute walk to the Causeway Bay MTR station. I will continue to stay here on my future visits to Hong Kong.
Повідомити про цей вігук
Guenevierre P. Група Philippines, 12 липня 2015 р.
Great Location, Great Room

Room, Location, Service
9,3
We got a Premier Room. It was very spacious, and we had a seating area where our friend could hang while waiting for us to get ready. Not only that, I loved that there was free snacks. There was also a very nice kitchenette.
Повідомити про цей вігук
Tricia T. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 8 липня 2015 р.
Nice boutique at a convenient location

Location, room and mobike phone
8
Повідомити про цей вігук
Cynthia L. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 7 липня 2015 р.
My family HK trip

They provided a handy phone (1) which allows us to move around HK easily, (2) ability to contact our tour guide and friends and (3) also the ability to call home at no additional charge.
6,7
I am happy with the stay at the hotel except that the pillows and bed are too soft. Did not really have a good sleep.
Повідомити про цей вігук
Elene P. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 6 липня 2015 р.
Good service, excellent location

Location, Staff and Clean
8,7
Excellent. Really enjoyed it.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Lanson Place Hotel ГонконгLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - Ванна кімнатаLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - Фітнес-залLanson Place Hotel Гонконг - Буфет/КафеLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - Конференц-залLanson Place Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - Паб/Коктейль-барLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - РесторанLanson Place Hotel Гонконг - РесторанLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - РецепціяLanson Place Hotel Гонконг - ФойєLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - ВітальняLanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю Lanson Place Hotel Гонконг - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05