Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Lanta Mermaid Boutique House Hotel

333 Moo 3, Saladan, Клонг Дао, Ко Ланта, Таїланд 81150

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Чудовий

9,1

із 437 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
9,2
Розташування
8,5
Робота персоналу:
9,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,8
Комфортність номерів/Стандарт:
9,5
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (437)
Відсортувати за:
Evgeniya E. Індивідуальний мандрівник Russia, 27 грудня 2013 р.
пляжный отдых

чистота, гостеприимтсво хозяина, комфорт, быстрый интернет
9,3
Очень чистый отель. В тапочках ходить нельзя, если что-то испачкаешь - штраф. Но при этом очень чисто, комфортно, белоснежные простыни, очень приветливый хозяин, готовый помочь в решении практически любых вопросов. Пляж не очень около отеля.
Повідомити про цей вігук
Igor M. Індивідуальний мандрівник Russia, 5 квітня 2013 р.
Небольшой уютный отель

Очень внимательный персонал, чистота, приятная атмосфера.
9,7
Отель оставил приятное впечатление. Чистые и удобные номера, очень внимательный персонал, который обращается к каждому из своих гостей по имени. В Mermaid Boutique House нет шума, сопутствующего большим отелям. По вечерам можно наблюдать за гекконами, которые приходят на балкон.
Повідомити про цей вігук
Mihail K. Поїздка вдвох Kyrgyzstan, 10 лютого 2013 р.
Уютный отель на Ланте

Завтраки, расположение, приветливый персонал
10
Уютный небольшой домашний отель с приветливым и радушным персоналом. Большой номер с прекрасным балконом. Отличное обслуживание. Поскольку отель управляется владельцами, любые прихоти гостей выполняются сразу же. Мы пользовались: прокатом мотобайка, услугами прачечной, заказывали экскурсии — все на высшем уровне. Несмотря на выходящие на дорогу окна номера — никакого шума ночью. Находится не на первой линии, но до пляжа — 100 метров. Отличные завтраки: тосты, оладьи, фрукты, яичница, омлет, бекон, мюсли — все что закажете. Лежаки и полотенца для пляжа — бесплатны. Сам пляж отличный и позволяет купаться даже во время отлива. Обязательно вернусь на Ланту и именно в этот отель.
Hotel Feature Tip: Любителям ездить со своим уставом по монастырям: вам не понравится.
Повідомити про цей вігук
Anatoly Z. Поїздка вдвох Russia, 16 жовтня 2011 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Удобное местоположение, очень чистые номера, отличный персонал
10
Нам очень понравилось в этом отеле. Был только один небольшой минус- неудачно расположенный кондиционер. Дует прямо на кровать. Но это единственный минус. В номерах быстрый wifi, очень чисто. За эти деньги лучшее что мы видели. Отель расположен через дорогу от лучшего пляжа на острове, с мелким заходом в океан, без камней и течения.
Restaurant Tip: Спросите у менеджера отеля куда вам пойти вечером. Нам он всегда помогал советом.
Повідомити про цей вігук
Piotr J. Поїздка вдвох Poland, 7 листопада 2013 р.
Wyjatkowy hotel,świetny nastrój,czysty

czysto,nastrojowo,pyszne śniadania.
9,7
Bardzo nastrojowy hotel,czysty,chodzenie na bosaka bo buty zostają na zewnątrz,przemiła obsługa,prozdrowotne śniadania i wybór z karty:)Cichy i zdecydowane nie dla imprezowiczów.
Повідомити про цей вігук
Larry S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 17 квітня 2016 р.
The greatest!!
6,3
It's all true. This is a great place to stay. It's on the main road but only a 5 minute walk to the beach. Location is 10 minutes by motorbike into town. My room was in the back and very quiet Beds are very comfy and wifi worked fine. Breakfast is good, not great. The hosts Paul and Aika are what make this place work. The owner should make them part owners, give them a raise or whatever else it takes to keep them. They are the main reason that Mermaid gets its excellent ratings.
Повідомити про цей вігук
Anna L. Поїздка вдвох United States of America, 20 березня 2016 р.
Perfect Stay
6,7
Was there for 3 nights and had a great stay! Staff went beyond their duties to make us feel comfortable and welcomed. The room was very clean and we had no issues at all. Highly recommended!!
Повідомити про цей вігук
Pavol G. Поїздка вдвох Slovakia, 20 березня 2016 р.
Excellent !
6,7
Me and my husband loved this hotel. We will come back for sure! Everything was so great ! All staff was very nice to us. I contacted a hotel via email if they can pick up us at the pier at Ko Lanta. Communication was excellent and fast. They answered me all questions I had. When we arrived to the pier, Paul was waiting for us. He took us to the hotel. He explained to us everything, where to go, what to see, where to go to the beach, etc. He recommended to us to rent a motorbike for a day ( by hotel). It cost only 250 Baths. Breakfast were served by Paul or other staff. We could choose what to eat. I liked it very much. Everybody is so nice there. Still smiling and asking if everything is all right. We were feeling very good at this hotel. Hotel is very clean. The beach is very close to hotel and it is so amazing ! Very hot water in the sea. There is a couple of restaurants close to hotel which offer a delicious food. There is 7/11 shop and pharmacy close to the hotel, too. We recommend this hotel to everybody. You will feel here very good. Everything is so great. Staff is still smiling and is very helpful :-)
Повідомити про цей вігук
Claire S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 19 березня 2016 р.
Best possible location and staff

Accomodations, staff and location
9,3
This place is TOP NOTCH. Paul and the staff went above and beyond in giving advice, setting us up with unique tours, and even helping me call my airline to order a vegetarian meal. The location is TOTALLY UNBEATABLE, its a 30 second walk to the beach--you can go back and forth during the day. Its actually a very nice hotel with room service, fancy beds, etc. THANK YOU PAUL AND STAFF
Повідомити про цей вігук
Panat P. Група Thailand, 28 лютого 2016 р.
Cute hotel, friendly staff
6,3
Cute hotel friendly staff
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Lanta Mermaid Boutique House Hotel Ко ЛантаLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВітальняLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Ванна кімнатаLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Ванна кімнатаLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Ванна кімнатаLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Ванна кімнатаLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Інтер’єр готелюLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - СадLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ФойєLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ФойєLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - РесторанLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Інтер’єр готелюLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Зовнішній вид готелю Lanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - РесторанLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ФойєLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - РесторанLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - РесторанLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ФойєLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ФойєLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Зовнішній вид готелю Lanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Місця відпочинку та розвагиLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ПляжLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ФойєLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ЗручностіLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - СадLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - РесторанLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Інтер’єр готелюLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ЗручностіLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Зовнішній вид готелю Lanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - РесторанLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Зовнішній вид готелю Lanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Інтер’єр готелюLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Ванна кімнатаLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - РесторанLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ФойєLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Інтер’єр готелюLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ФойєLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Ванна кімнатаLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Зовнішній вид готелю Lanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Інтер’єр готелюLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ЗручностіLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Зовнішній вид готелю Lanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - ВидLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - СадLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Зовнішній вид готелю Lanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Зовнішній вид готелю Lanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Інтер’єр готелюLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - РесторанLanta Mermaid Boutique House Hotel Ко Ланта - Вид


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B03