Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Las Casitas de Angela II

509 Loyola Street Bo. Obrero, Poblacion, Давао, Філіппіни 8000

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,1

із 76 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,3
Робота персоналу:
6,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,3
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (76)
Відсортувати за:
Cherrielyn E. Поїздка вдвох Philippines, 15 травня 2016 р.
sis
5,7
budget friendly
Повідомити про цей вігук
Paola B. Група Philippines, 8 лютого 2016 р.
.
4,7
The staff were accommodating and friendly. They upgraded us for a night since their system wasn't able to record my 2 reservations. Rooms are clean. We were able to roam around the city since the location is near a major street. Only thing I'd like to point out is we almost got lost; it's called "Las Casitas de Angela II" in Agoda while the sign outside the hotel is "Las Casitas Inn II".
Повідомити про цей вігук
Jennina R. Поїздка вдвох Philippines, 7 лютого 2016 р.
Dont expect
5
When we arrive at our room, the bathroom was dirty and it seems like someone just used it, empty shampoo sachets, soap and trash bins are scattered
Повідомити про цей вігук
Rodrigo J. Ділова поїздка Philippines, 30 січня 2016 р.
For improvement:
5,3
Some of the lights were not wotking. TV needs remote control and bidet or dipper for the bathroom
Повідомити про цей вігук
Mark D. Індивідуальний мандрівник United States of America, 9 серпня 2015 р.
always a great stay

friendly staff..location..clean rooms
8,3
Im always staying at this hotel great staff and location is near malls and all restaurants which is always a good thing taxi on every corner...
Повідомити про цей вігук
Paul J. Індивідуальний мандрівник Canada, 4 серпня 2015 р.
Terrible hotel. For value go with an chain chain
4,7
The room was very dark. Likely to hide the dirt. No hot water. Just a terrible hotel. I suggest one go with an international budget chain hotel. Eventually these low class places will be forced out of business. On leaving they asked me to wait as they checked the room. I waited and waited. They never bothered telling me I could leave. Just a third world hotel.
Повідомити про цей вігук
Feliciano C. Ділова поїздка Philippines, 7 березня 2015 р.
pleasant staystaff

staff food locarion
8,3
It was enjoyable and convenient for me.
Повідомити про цей вігук
Sheila B. Поїздка вдвох Philippines, 24 січня 2015 р.
It was a nice overnight stay

Food was good. The room was clean. Near to shopping malls.
9,3
Повідомити про цей вігук
Simeon S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 26 листопада 2014 р.
no comment

staff very accomodating, good location & accessible to malls
3,7
Terrible...not woth of staying
Повідомити про цей вігук
Fabrizio F. Група Australia, 4 листопада 2014 р.
las casitas

nice staff ,clean ,good costumer service,
9,7
Staff very friendly clean rooms service very fast
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Las Casitas de Angela II ДаваоLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - Конференц-залLas Casitas de Angela II Давао - ФойєLas Casitas de Angela II Давао - ФойєLas Casitas de Angela II Давао - ФойєLas Casitas de Angela II Давао - Буфет/КафеLas Casitas de Angela II Давао - ВхідLas Casitas de Angela II Давао - ВхідLas Casitas de Angela II Давао - ФойєLas Casitas de Angela II Давао - Інтер’єр готелюLas Casitas de Angela II Давао - Інтер’єр готелюLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - ВітальняLas Casitas de Angela II Давао - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C06