Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Leopalace Resort Guam

221 Lake View Drive, Йона, Гуам 96915-6002 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Leopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - Басейн Leopalace Resort Guam Гуам - Басейн Leopalace Resort Guam Гуам - Басейн Leopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - Вид Leopalace Resort Guam Гуам - Вид Leopalace Resort Guam Гуам - Вид Leopalace Resort Guam Гуам - Вхід Leopalace Resort Guam Гуам - Вхід Leopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольф Leopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольф Leopalace Resort Guam Гуам - Спа-центр Leopalace Resort Guam Гуам - Спа-центр Leopalace Resort Guam Гуам - Спа-центр Leopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчик
Leopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчик Leopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчик Leopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчик Leopalace Resort Guam Гуам - Ресторан Leopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напої Leopalace Resort Guam Гуам - Ресторан Leopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напої Leopalace Resort Guam Гуам - Ресторан Leopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напої Leopalace Resort Guam Гуам - Ресторан Leopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напої Leopalace Resort Guam Гуам - Магазини
Місцезнаходження Йона Кількість номерів: 435
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
8,2
Розташування
5,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (77)
Відсортувати за:
Evgenii P. Сім"я з малими дітьми Russia, 11 березня 2015 р.
Цена- качнство

Цена, пункт проката авто
8
Огромная территория, уставший отель, но в принципе чисто, включая территорию.
Повідомити про цей вігук
Igor M. Сім"я з малими дітьми Russia, 11 травня 2014 р.
Тихий отдых

тишина, покой, нет суеты
7,7
Тихий семейный отель. В отеле 4 ресторана и бар в отеле и у бассейна. В настоящее время отель требует косметического ремонта. Кровати широкие. Полотенца меняют каждый день, а постель нет. Территория отеля большая и на ней расположено несколько стадионов, на которых проводятся различные соревнования. Через 40 минут ходит маршрутный автобус, стоимостью 4 S для проезда к торговым центрам. Время в пути 15 минут. В отеле есть прокат автомобилей от 60 S.Завтрак шведский стол платный: 20 S взрослый, 10 S ребенок, ужин 35 S, ребенок 16S плюс 3% обслуживание. Ужин с морепродуктами (крабы, креветки и кальмары). Шампанское, вино и пиво без ограничений. Всем хорошего отдыха!!!!
Повідомити про цей вігук
Nikolay G. Сім"я з малими дітьми Russia, 7 січня 2013 р.
Красиво, очень большая территория

Территория отеля очень красивая
8
Очень большая территория, несколько бассейнов, различных стадионов, велосипедные дорожки, футбол, боулинг, и многое другое. Дети в восторге от детского бассейна! Номера ничего особенного,но очень просторный с 2 спальнями, 2 ванные комнаты, кухня, большая гостиная! Единственный минус от моря далеко, но плюс: аренду машины можно оформить прямо в отеле, а мы ещё и оставили её на стоянке в аэропорту, за небольшую доп.плату
Повідомити про цей вігук
Doug P. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 28 серпня 2015 р.
Ok, but getting run down and dated.

Space of condo room, pools, ease of access for car parking.
6,7
Stay was ok, but the overall complex itself is feeling run down and feels like it hasn't move on from it's glory days (80's?). We stayed in the condo, which itself was huge but building was cracking, paint chipping, doors jamming, strangely laid out rooms, smelly tired elevators, tired kitchen with few utensils. No wifi (bit of a sin in this day and age). It feels like all the money they make goes to upkeeping the golf course. Surprising that activities like use of the gym need additional payment even for hotel guests..! We were disappointed with the front staff who gave us conflicting information regarding the ability to express checkout and were caught out by this when we were leaving at 4am in the morning.
Повідомити про цей вігук
Munkhtuvshin B. Сім"я з малими дітьми Mongolia, 29 липня 2015 р.
Good hotel for families

Good property, nice golfing, clean swimming pool
9,7
I had my family of four people. Two kids under 12 years old enjoyed swimming pool. Food were good for the price. Free parking. Worth to book for families with kids under 12 years old. Nice swimming pool for sport close to the gym and soccer play ground.
Повідомити про цей вігук
Hojeong K. Індивідуальний мандрівник South Korea, 14 липня 2015 р.
nice but a bit far

beautiful scenery, friendly staff, reasonable rate
8
Genreally it is quite nice resort. Although its facilties are a bit old. Location is not so convinient but it is worthy driving. You must see stars at night. Such a picturesque scenery will be shown.
Повідомити про цей вігук
Charles C. Сім"я з малими дітьми United States of America, 24 травня 2015 р.
Birthday weekend at Leopalace

It was quiet, the staff was friendly, there were plenty is amenity stores
5,3
Our stay began with the closure of the main hotel pool for "annual maintenance" however we were never informed of the closure prior to our arrival. After paying for a simple room for two nights, we found that all of the listed amenities (bowling, table tennis, etc.) require an extra obscene amount of money. Coffee was not offered anywhere in the hotel until 11:00 am, unless you wanted to pay $20 per adult to eat breakfast at the cafe. We had two teenagers accompanying us, and when we tried to rent them bikes at the sports complex so they could see the resort's grounds, we were told that bikes could not be rented to minors without an adult accompanying them at all times. On our second night's stay we were not allowed to park in the guest parking lot due to a high school prom being held at the resort. We were required to park our vehicle behind a building, next to a garbage dumpster. All in all, this was a terrible resort with extremely unprofessional procedures and customer service. I would not recommend this resort to anyone I know.
Повідомити про цей вігук
Desolie R. Група Philippines, 15 березня 2015 р.
Excellent hotel

1. the very helpful young Korean at the front desk (I did not get his name, maybe Joon.), 2. the beds, and 3. the shower
9,7
We stayed only 3 nights but we enjoyed the experience. We highly recommend this hotel.
Повідомити про цей вігук
Pui Y. Сім"я зі старшими дітьми China, 25 лютого 2015 р.
Disappointing maintenance standard

Quiet place, front desk staff helpful, speedy check in and check out
5,7
As the hotel has been established for some years, there are quite no. of areas that require repair and maintenance. The staff has been overlooked, e.g. we booked 3 rooms and allocated on 2 floors, the lights outside the room on each floor were out of order and left unattended during our 4 days stay.
Повідомити про цей вігук
Kanokkan P. Сім"я з малими дітьми Thailand, 11 лютого 2015 р.
Good with kids

Pool
5,7
The room is clean . The pool is awesome for the young kids. The worst thing is the blanket . It was so thin and I couldnt sleep well. I like the hotel but probably not go back there again because I hate the blanket. Other thinh was nice.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Leopalace Resort Guam ГуамLeopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - БасейнLeopalace Resort Guam Гуам - БасейнLeopalace Resort Guam Гуам - БасейнLeopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - ВидLeopalace Resort Guam Гуам - ВидLeopalace Resort Guam Гуам - ВидLeopalace Resort Guam Гуам - ВхідLeopalace Resort Guam Гуам - ВхідLeopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольфLeopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольфLeopalace Resort Guam Гуам - Спа-центрLeopalace Resort Guam Гуам - Спа-центрLeopalace Resort Guam Гуам - Спа-центрLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - РесторанLeopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напоїLeopalace Resort Guam Гуам - РесторанLeopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напоїLeopalace Resort Guam Гуам - РесторанLeopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напоїLeopalace Resort Guam Гуам - РесторанLeopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напоїLeopalace Resort Guam Гуам - МагазиниLeopalace Resort Guam Гуам - МагазиниLeopalace Resort Guam Гуам - Номер ЛюксLeopalace Resort Guam Гуам - Інтер’єр готелюLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - БасейнLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ЗручностіLeopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - Бізнес ЦентрLeopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольфLeopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - БасейнLeopalace Resort Guam Гуам - Інтер’єр готелюLeopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольфLeopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольфLeopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольфLeopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - РесторанLeopalace Resort Guam Гуам - РесторанLeopalace Resort Guam Гуам - ОточенняLeopalace Resort Guam Гуам - ЗручностіLeopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВидLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A01