чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Leopalace Resort Guam

221 Lake View Drive, Йона, Гуам 96915-6002 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Leopalace Resort Guam Гуам - Басейн Leopalace Resort Guam Гуам - Басейн Leopalace Resort Guam Гуам - Басейн Leopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - Вид Leopalace Resort Guam Гуам - Вид Leopalace Resort Guam Гуам - Вид Leopalace Resort Guam Гуам - Вхід Leopalace Resort Guam Гуам - Вхід Leopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольф Leopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольф Leopalace Resort Guam Гуам - Спа-центр Leopalace Resort Guam Гуам - Спа-центр Leopalace Resort Guam Гуам - Спа-центр Leopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчик Leopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчик
Leopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчик Leopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчик Leopalace Resort Guam Гуам - Ресторан Leopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напої Leopalace Resort Guam Гуам - Ресторан Leopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напої Leopalace Resort Guam Гуам - Ресторан Leopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напої Leopalace Resort Guam Гуам - Ресторан Leopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напої Leopalace Resort Guam Гуам - Магазини Leopalace Resort Guam Гуам - Магазини
Місцезнаходження Йона Кількість номерів: 435
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 56 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
5,4
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (56)
Відсортувати за:
Igor M. Сім"я з малими дітьми Russia, 11 травня 2014 р.
Тихий отдых

тишина, покой, нет суеты
7,7
Тихий семейный отель. В отеле 4 ресторана и бар в отеле и у бассейна. В настоящее время отель требует косметического ремонта. Кровати широкие. Полотенца меняют каждый день, а постель нет. Территория отеля большая и на ней расположено несколько стадионов, на которых проводятся различные соревнования. Через 40 минут ходит маршрутный автобус, стоимостью 4 S для проезда к торговым центрам. Время в пути 15 минут. В отеле есть прокат автомобилей от 60 S.Завтрак шведский стол платный: 20 S взрослый, 10 S ребенок, ужин 35 S, ребенок 16S плюс 3% обслуживание. Ужин с морепродуктами (крабы, креветки и кальмары). Шампанское, вино и пиво без ограничений. Всем хорошего отдыха!!!!
Nikolay G. Сім"я з малими дітьми Russia, 7 січня 2013 р.
Красиво, очень большая территория

Территория отеля очень красивая
8
Очень большая территория, несколько бассейнов, различных стадионов, велосипедные дорожки, футбол, боулинг, и многое другое. Дети в восторге от детского бассейна! Номера ничего особенного,но очень просторный с 2 спальнями, 2 ванные комнаты, кухня, большая гостиная! Единственный минус от моря далеко, но плюс: аренду машины можно оформить прямо в отеле, а мы ещё и оставили её на стоянке в аэропорту, за небольшую доп.плату
Curtis M. Ділова поїздка United States of America, 15 вересня 2014 р.
Leo Palace as opposed to Tumon Bay Hotels

Fully furnished, attentive staff, easy drive.
8
It is a large active resort. There is always maintanance and upgrades in progress. I didn't interfere with my stay. Any problems I had were addressed by the Maintenance staff or housekeeping quickly. I understand that the big money maker is Japanese tourists, but I wish there was more information in the room or at the Hotel lobby written in English. The concierge was helpful to traslate what I needed.
Imry C. Група United States of America, 29 червня 2014 р.
Ease

1. Location, 2. Covenience, 3. Price
10
Good experience all around. Great price and even better location. Definately highly recommended. My only recommendation is to add Wifi in all the rooms.
Julie A. Поїздка вдвох Philippines, 1 лютого 2014 р.
Good

Spacious, clean and comfortable
7,3
Jo A. Поїздка вдвох Guam, 24 листопада 2013 р.
Not what I expected

Great accommodating staff
4,3
I was disappointed they did not have any king beds so the staff offered to combine both twin beds, carpet was thin and worn out, the hotel seemed run down, the bathroom shower floors were filthy. Felt more like a motel...
Annabelle D. Сім"я з малими дітьми Guam, 22 липня 2013 р.
A perfect place when you want to take it slow

Fun activities for kids (swimming pool, bowling, playground (swing set), kiddie ports, biking, etc), Peace & Quiet surroundings, Spacious Condo Room
6
I have been going to Leo Palace numerous times for many years. I was always impressed and enjoyed my stay there. Although, for this particular visit, this was my first experience where service was very slow. I had called 3 times over 30 minutes each for 2 trash bags. Staff was apologetic, had thought it was another room, and had actually gave extra trash bags than requested. I guess the hotel is getting older that the toilet had actually clogged up. Staff, though, arrived in a timely matter and had plunged it making it work throughout our stay. Before, there were computers with free internet access inside the lobby of the Leo Mart but they had taken it out. It would be nice if they could bring that feature back. We've had much better experiences in the past but for this reservation, it was not as great. Overall, I'll still be a returning customer hoping that service will be better the next time around.
Mihoko B. Сім"я з малими дітьми Japan, 3 липня 2013 р.
Nice and quiet away from the city

Clean, fun activities for kids, and spacious guest room
8
We had a great time swimming in the pools and my kids had so much fun in the kids pool water slides. It was almost like a private pool all day! And we could see the beautiful stars at night, and also able to enjoy bowling in the hotel. I would go there again next time if I had a chance.
Min A. Ділова поїздка South Korea, 15 травня 2013 р.
Restful Time in Leopalace

sapcious building, friendly staffs, various facilities
8
Very spacious resort with various facilities, friendly staffs
Wonjun C. Сім"я зі старшими дітьми South Korea, 15 квітня 2013 р.
good resort / good swimming pool

good swinmming pool. good resort / good swimming pool
10
good swinmming pool. good resort / good swimming pool

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Leopalace Resort Guam ГуамLeopalace Resort Guam Гуам - БасейнLeopalace Resort Guam Гуам - БасейнLeopalace Resort Guam Гуам - БасейнLeopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - ВидLeopalace Resort Guam Гуам - ВидLeopalace Resort Guam Гуам - ВидLeopalace Resort Guam Гуам - ВхідLeopalace Resort Guam Гуам - ВхідLeopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольфLeopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольфLeopalace Resort Guam Гуам - Спа-центрLeopalace Resort Guam Гуам - Спа-центрLeopalace Resort Guam Гуам - Спа-центрLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - РесторанLeopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напоїLeopalace Resort Guam Гуам - РесторанLeopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напоїLeopalace Resort Guam Гуам - РесторанLeopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напоїLeopalace Resort Guam Гуам - РесторанLeopalace Resort Guam Гуам - Їжа та напоїLeopalace Resort Guam Гуам - МагазиниLeopalace Resort Guam Гуам - МагазиниLeopalace Resort Guam Гуам - Номер ЛюксLeopalace Resort Guam Гуам - Інтер’єр готелюLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - БасейнLeopalace Resort Guam Гуам - Спортивний майданчикLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ЗручностіLeopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - Бізнес ЦентрLeopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольфLeopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - БасейнLeopalace Resort Guam Гуам - Інтер’єр готелюLeopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольфLeopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольфLeopalace Resort Guam Гуам - Поле для гри в гольфLeopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - РесторанLeopalace Resort Guam Гуам - РесторанLeopalace Resort Guam Гуам - ОточенняLeopalace Resort Guam Гуам - ЗручностіLeopalace Resort Guam Гуам - Зовнішній вид готелю Leopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВидLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - ВітальняLeopalace Resort Guam Гуам - Вітальня


AS-AGWEB-3C05