Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Lindner Hotel am Ku'damm

Kurfurstendamm 24, Шарлоттенбург, Берлін, Німеччина 10719 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Вітальня Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Вітальня Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Вітальня Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Вітальня Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Вітальня Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Бізнес Центр Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Ресторан Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Інтер’єр готелю Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Вітальня Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Ресторан Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Ресторан Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Ванна кімната Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Зовнішній вид готелю Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Вхід Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Рецепція Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Ресторан
Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Паб/Коктейль-бар Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Конференц-зал Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Ресторан Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Інтер’єр готелю Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Вітальня Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Вітальня Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Вітальня Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Рецепція Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Зовнішній вид готелю Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Фойє Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Зовнішній вид готелю Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Вітальня
Розміщення: Шарлоттенбург Кількість номерів: 146
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 57 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
8,0
Усі відгуки (57)
Irina I. Ділова поїздка Russia, 7 лютого 2014 р.
Все очень понравилось, самый центр, все рядом

В отеле приветливый персонал, завтраки очень достойные , в номерах все есть необходимое, есть WI-FI.
9
Правда когда мы там были стоимость была очень высокая ( в это время проходила крупная международная выставка) , обычно здесь вполне демократичные цены.
Victor S. Група Russia, 5 квітня 2012 р.
Линднер отель

расположение
8
Хороший отель, очень удобное месторасположение,отличный завтрак ,приветливый персонал.Единственное, что не понравилось-это-то, что нет ни одной программы телевидения на русском языке.
Ivan K. Поїздка вдвох Russia, 25 вересня 2011 р.
Lindner - хороший отель, расположенный на Ku'Dam.

Превосходный Отель с прекрасным местоположением.
8
Everything inside was very well appointed. My room was excellent and everything was clean and well-equipped. En-suite very good too, also had internet (can't remember if it was wireless or not) which was reliable. The hotel is in a very safe part of town in downtown Berlin, you can go out for walks at night without worrying about being approached by anyone etc. I would hate for the hotel to put its prices up, but I got a good promotional deal and was able to stay at a hotel I felt would usually have been out of my price range.
Pichaporn P. Ділова поїздка Thailand, 19 лютого 2014 р.
Very impressive, I enjoyed the time I stayed.

Nice hotel, convenient to go everywhere, good breakfast
6,3
I liked it very much, I love the location in the middle of all the shops and full breakfast
Prateek R. Ділова поїздка India, 10 жовтня 2013 р.
brilliant choice

location room and breakfast
10
Excellent experience and very good value for money
Xueqin L. Ділова поїздка China, 18 вересня 2013 р.
nice food well

food, clean room,friendly staff
10
it was a very nice hotel.and staff was helpful.I will come again.the cost is ok.
Mohamad R. Ділова поїздка Malaysia, 12 вересня 2013 р.
Nice hotel at great shopping area

Modern design, near public transport, near souvenir shops
9,3
Great! Easy to go shop for souvenirs at nearby shops. It is also near to hard Rock Cafe (just opposite!)
Dennis P. Поїздка вдвох Denmark, 23 серпня 2013 р.
A good place to relax after a day out in the city

Free Internet, very quiet rooms, very clean
8
We had a wonderful stay, friendly staff and an decent breakfast table. Internet was stable and fast and rooms were very quiet, not much sound from Kurfüstendamm street or surrounding rooms. One could really tell they've prioritized this highly.
Chialing T. Індивідуальний мандрівник Taiwan, 29 липня 2013 р.
very suit for tourists or travelers

good location,with comfy A.C.,nice bed
9,7
I did enjoy my time there. nice space for a person .Besides that,can check in at 9:30AM...how nice they are...
Geir H. Група Norway, 13 травня 2013 р.
Splendid.

Service, breakfast, easy access.
8,7
A very pleasant stay in the middle of a nice area. Lots of nice restaurants and shopping malls.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - Зовнішній вид готелю Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВітальняLindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВітальняLindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВітальняLindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВітальняLindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВітальняLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Бізнес ЦентрLindner Hotel am Ku’damm Берлін - РесторанLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Інтер’єр готелюLindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВітальняLindner Hotel am Ku’damm Берлін - РесторанLindner Hotel am Ku’damm Берлін - РесторанLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Ванна кімнатаLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Зовнішній вид готелю Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВхідLindner Hotel am Ku’damm Берлін - РецепціяLindner Hotel am Ku’damm Берлін - РесторанLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Паб/Коктейль-барLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Конференц-залLindner Hotel am Ku’damm Берлін - РесторанLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Інтер’єр готелюLindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВітальняLindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВітальняLindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВітальняLindner Hotel am Ku’damm Берлін - РецепціяLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Зовнішній вид готелю Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - ФойєLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Зовнішній вид готелю Lindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВітальняLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Номер ЛюксLindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВітальняLindner Hotel am Ku’damm Берлін - ВітальняLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Ванна кімнатаLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Ванна кімнатаLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Ванна кімнатаLindner Hotel am Ku’damm Берлін - Ванна кімната


AS-AGWEB-3C07