Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Link Hotel

50 Tiong Bahru Road, Чайнатаун, Сінгапур (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Link Hotel Сінгапур - Рецепція Link Hotel Сінгапур - Фойє Link Hotel Сінгапур - Вітальня Link Hotel Сінгапур - Ванна кімната Link Hotel Сінгапур - Вітальня Link Hotel Сінгапур - Конференц-зал Link Hotel Сінгапур - Вітальня Link Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар Link Hotel Сінгапур - Конференц-зал Link Hotel Сінгапур - Конференц-зал Link Hotel Сінгапур - Вітальня Link Hotel Сінгапур - Вітальня Link Hotel Сінгапур - Вітальня Link Hotel Сінгапур - Вітальня Link Hotel Сінгапур - Балкон/Тераса Link Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар
Link Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар Link Hotel Сінгапур - Вітальня Link Hotel Сінгапур - Фітнес-зал
Місцезнаходження Чайнатаун Кількість номерів: 288
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
6,6
Розташування
7,3
Робота персоналу:
6,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,1
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (981)
Відсортувати за:
Marina F. Сім"я з малими дітьми Russia, 26 лютого 2013 р.
Очень маленькие номера

400 метров до метро, бесплатный интернет
7
Небольшой чистенький отель находится в китайском квартале, недалеко от двух станций метро. Номера оооочень маленькие и довольно подтрёпанные, но полотенца и постельного белье новое, что немаловажно. В номерке есть все необходимое: чайник, бутылированная вода, фен, зубные щетки, мыльно/рыльные принадлежности. Порадовали кровати и подушки - очень удобные, жесткие без пружиненные матрацы и небольшие подушки.
Sightseeing/Attractions Tip: Воюя звательно посетите Хоам священного зуба Буды находящийся в китайском квартале в пешей доступности от отеля
Повідомити про цей вігук
Tay S. Індивідуальний мандрівник Singapore, 25 серпня 2015 р.
Double room ended up with a tiny single bed ! Room
4,7
Bad and that is the last time ! Reception is like a lift lobby without air cond. one staff serving . Slow, not friendly ! Way over priced for this shack.
Повідомити про цей вігук
Fikri F. Поїздка вдвох Singapore, 9 серпня 2015 р.
My Humble Experience

Location
5
-My calls went unanswered trying to reach the room service. had to call from my mobile few times before someone pick up my call -Toilet was dirty Manager was nice enough to walk me the way and explain after walking to and fourth from one building to another due to staff confusion of room location.
Повідомити про цей вігук
Chen J. Сім"я з малими дітьми China, 8 серпня 2015 р.
good location

location, location and location
9
overall is good, hotel alows me for early check in which is great
Повідомити про цей вігук
Wern C. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 2 серпня 2015 р.
Under renovation hotel

Good location near ting Bahru market and food court. Free shuttle to city center. Many cafe and restaurant around. Bus stop just opposite the lobby.
7,3
Повідомити про цей вігук
Yoon L. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 26 липня 2015 р.
Under renovation

Friendly staff
7
Satisfactory but slow service @ reservation counter , with inexperienced staff.
Повідомити про цей вігук
Maureen M. Ділова поїздка Australia, 22 червня 2015 р.
Always such Pleasant Staff

Great staff, location and value for money
9,7
Повідомити про цей вігук
Phuong D. Ділова поїздка Vietnam, 17 червня 2015 р.
Clean and comfortable stay

Good location, clean and comfy bed
8
It was great for a business trip. The room is clean and the staff is careful.
Повідомити про цей вігук
Wei H. Ділова поїздка Singapore, 10 червня 2015 р.
can be better for a 4 star hotel

cleaniness ok, location convenient to where i work,
5
can be improved. chosen as it's the closest to the place i need to go.
Повідомити про цей вігук
Brahms L. Ділова поїздка United States of America, 6 червня 2015 р.
Not a 4 star hotel at all

simple, cheap, location
5,3
For some reason, I had fly bugs in my room. The windows didn't open, so I don't know how they got in my room.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Link Hotel СінгапурLink Hotel Сінгапур - РецепціяLink Hotel Сінгапур - ФойєLink Hotel Сінгапур - ВітальняLink Hotel Сінгапур - Ванна кімнатаLink Hotel Сінгапур - ВітальняLink Hotel Сінгапур - Конференц-залLink Hotel Сінгапур - ВітальняLink Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барLink Hotel Сінгапур - Конференц-залLink Hotel Сінгапур - Конференц-залLink Hotel Сінгапур - ВітальняLink Hotel Сінгапур - ВітальняLink Hotel Сінгапур - ВітальняLink Hotel Сінгапур - ВітальняLink Hotel Сінгапур - Балкон/ТерасаLink Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барLink Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барLink Hotel Сінгапур - ВітальняLink Hotel Сінгапур - Фітнес-зал


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C03