Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Loboc River Resort

Camayaan, Loboc, Лобос, Бохол, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Loboc River Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Loboc River Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Loboc River Resort Бохол - Басейн Loboc River Resort Бохол - Басейн Loboc River Resort Бохол - Басейн Loboc River Resort Бохол - Басейн Loboc River Resort Бохол - Басейн Loboc River Resort Бохол - Басейн Loboc River Resort Бохол - Басейн Loboc River Resort Бохол - Басейн Loboc River Resort Бохол - Басейн Loboc River Resort Бохол - Басейн Loboc River Resort Бохол - Басейн Loboc River Resort Бохол - Місця відпочинку та розваги Loboc River Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Loboc River Resort Бохол - Зовнішній вид готелю
Loboc River Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Loboc River Resort Бохол - Балкон/Тераса Loboc River Resort Бохол - Балкон/Тераса Loboc River Resort Бохол - Ванна кімната Loboc River Resort Бохол - Ванна кімната Loboc River Resort Бохол - Ванна кімната Loboc River Resort Бохол - Ванна кімната Loboc River Resort Бохол - Ванна кімната Loboc River Resort Бохол - Вітальня Loboc River Resort Бохол - Вітальня Loboc River Resort Бохол - Вітальня Loboc River Resort Бохол - Вітальня
Розміщення: Лобос Кількість номерів: 12

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,7

із 200 відгуків

Ціна-якість:
8,8
Розташування
8,0
Робота персоналу:
9,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (200)
Denis M. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 березня 2013 р.
Отличный отель, для душевного отдыха.

Пейзаж, персонал, еда
8,7
Мы останавливались в отеле на 2 дня,очень понравилось, хотелось остаться еще, но мест не оказалось. Дружелюбный персонал, хорошие и уютные домики очень красиво вписываются в калорит местной природы. Кормят в ресторанчике очень вкусно и не дорого..Отель удобно расположен для поездки по экскурсиям!
Elena V. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 березня 2013 р.
Деревенские джунгли на реке

очарование дикой природы, река, бунгала
7,3
Отель супер! Рядом деревня, поэтому петухи разбудят рано, но нам это даже понравилось. Тихое местечко, где мы чувствовали себя как в лоне природы. Обязательно возьмите лодку и покатайтесь по реке. Насчет еды все плохо, но это повсеместно на Филиппинах на наш взгляд ..
Vitalii B. Поїздка вдвох Russia, 19 січня 2013 р.
Романтическая и тихая обстановка

На маршруте тура по Бохолу
7,7
выбирал по отзывам. отель отлично подошел т.к. оказался по дороге на шоколадные холмы. отдельно в этот отель ехать не советую. 900 песо такси. мошкара в номере. скукотище. долеко от моря. советую лучше на алона бич.
Ksenia D. Поїздка вдвох Russia, 25 листопада 2012 р.
Очень уютный домашний отель

Природа!
10
Отель находится на берегу реки Лобок, в очень красивом месте. Вокруг нет других отелей, по берегам реки живут местные. Местность очень колоритная. Чтобы куда-то добраться, съездить на шоколадные холмы и к тарсиерам, можно взять машину с водителем в отеле. Водители у них хорошо говорят по-английски и сами рассказывают об острове. Место очень душевное, нам отель очень понравился.
Restaurant Tip: В отеле работает чудесный ресторан с очень доступными ценами, что очень и очень порадовало! Еда невероятно вкусная, а обслуживание выше всяческих похвал. Попробуйте кальмара :)
Ksenia D. Індивідуальний мандрівник Russia, 25 листопада 2012 р.
Отель во джунглях на берегу реки

Отличный сервис, природа
10
Отель состоит из нескольких отдельных домиков, очень уютных внутри и очень симпатичных снаружи. Отношение хозяев в гостям - как к родным людям, без преувеличения. Персонал и обслуживание в отеле великолепные. Отель очень понравился-полный релакс!
Hotel Feature Tip: В отеле дают каяки и лодки- обязательно покатайтесь по реке!
Anna K. Поїздка вдвох Russia, 4 січня 2012 р.
Замечательный отель и приветливый персонал

Хорошее качество номеров, качественное обслуживание
9,7
Останавливались на 2 ночи. Один из лучших отелей, в котором мы проживали за время путешествия. Сочетание невысокой цены и очень хорошего обслуживания. Тишина, практически первозданная природа, этнические бунгало. Доброжелательный, приветливый, услужливый персонал, чистые номера, красивый вид на реку, очень вкусный и недорогой ресторанчик. Очень рекомендуем этот отель для краткосрочного пребывания, т.к. его местоположеие очень удобно для того, чтобы объехать о.Бохол и осмотреть его основные достопримечательности.
Hotel Feature Tip: Этот отель очень удобен для остановки на несколько ночей, для путешественников. Но не подойдет для шоппинга и любителей пляжного отдыха. Рекомендуем взять прямо в отеле лодочку и пройти на ней по реке Лобок.
Michal K. Сім"я з малими дітьми Poland, 23 січня 2013 р.
Wyjątkowo urocze miejsce, schowane pośród zieleni

dobra kuchnia, fajny basen, możliwość skorzystania z masażystów
9,7
Wyjątkowo urocze miejsce, schowane pośród zieleni, położone tuż przy brzegu rzeki Lobok. Oryginalne domki na palach, otwarta restauracja z widokiem na rzekę i basen z kaskadą wodną. Warto zostać tu choć na kilka nocy, aby odkryć okoliczne atrakcje (chocolate hills, park motyli, rezerwat trasierów) oraz wybrać się na wycieczkę łodzią. Pasuje bardziej na romantyczny urlop, niz dla rodzin z dziećmi, jesli oczekuje sie placów zabaw.
Piotr C. Індивідуальний мандрівник Poland, 12 січня 2013 р.
Świetnie położony wspaniały ośrodek

Położenie, villas, jedzenie
9
Wspaniale położony ośrodek nad brzegiem rzeki. Bardzo dobrze wyposażone domki. Restauracjaz widokiem na rzekę serwuje dobra posiłki. Ośrodek jest połozony niedaleko miejsowości Loboc ( interesujący kościół)oraz przy drodze którą łatwo mozna dojechać do głównych atrakcji wyspy Bohol tj. "Chocolate Hills" i Trasiers. Personel uczynny. Jedzenie w restauracji b. dobre.
Daryl T. Поїздка вдвох Singapore, 4 жовтня 2013 р.
Best resort for a warm friendly experience

Friendliness, service, nature
8,3
our stay at loboc river was perfect relaxation... we made a mistake with our booking and was alittle frenetic when we reached the hotel. Thankfully there was Zynn who was the owner who assured us that they had rooms. NOt only that they opened a Garden room for us to rest and slowly settle our booking with agoda and promised they would change to a river view room when we had settled it. Most places would just let you do that at the lobby to avoid you "messing up" 2 rooms... afterwards, zynn was very hospitable as she brought us around the premises, a 10 hectares plot of land which can be seen has been tenderly developed by their family...there was a monkey island with monkeys who would run to the banks when zynn was calling out to them, there were fishes from a small stream that they had dug themselves, an organic garden with all the fresh produce being home grown....there was a very homely feel about the entire areas and you could tell the pride and love that has gone into developing this area up...the name on the board was a nice personal touch to arriving in the resort and we were impressed when they made an effort to have our name down even though we mixed up our booking and were not supposed to arrive on that day... we hired the kayak on the first day and just enjoyed the breezed as we rowed down the river....all the staff were very friendly and made a point to get to know your prefernces from what you had ordered to even trying to give you your favourite seat in the restaurant...the restaurant food was affordable and good, considerng that they could easily rip you off by charging a bomb given that there were very few choices avaiable at night...at night, the staff would take flashlights and bring you to the gardens where fireflies lit up a tree like christmas lights...it was all very nice..
Jerickson L. Поїздка вдвох Philippines, 30 вересня 2013 р.
Perfect!

Service, very nice hotel
10
Loboc Resort Review We're still in the restaurant waiting for our transport service to our next resort and i couldn't be so excited to give this resort a great review. From d point that we arrived and upon check out. This resort is very serious about taking good care of their customers. The staff are very friendly, courteous, accomodating and always gives a smile in everything they do. This is truly a world class resort that caters to many international visitors. They all speak very good english and makes u as comfortable as possible. Me and my wife were taking our own pictures and the stuff kindly offere a hand for him to take our picture instead. The owner Ms. Jean is very kind to us also. She took the time approach us and ask if everything is alright. During dinner, her husband's brother visited here from USA even apologised because they are having fun, and her husband sings in the band. Her husband sings well and we were also entertained so i think she really didn't need to aplogize. They even gave us a complementary lechon cebu and a fried spinach with shrimp, i think that's what they are also eating because if her brother in law's homecoming. That was very very thoughtful and really unexpected. That night, i got a fever and i asked for a paracetamol to the front desk. Again, Ms. Jean is very kind enough to go to our room, personally approaching us and giving some advice as she was a nurse. Just an overnight stay but so many good things to experience. We will surely go back to this resort and will recommend to anyone u know going to Bohol.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Loboc River Resort БохолLoboc River Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Loboc River Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Loboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - Місця відпочинку та розвагиLoboc River Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Loboc River Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Loboc River Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Loboc River Resort Бохол - Балкон/ТерасаLoboc River Resort Бохол - Балкон/ТерасаLoboc River Resort Бохол - Ванна кімнатаLoboc River Resort Бохол - Ванна кімнатаLoboc River Resort Бохол - Ванна кімнатаLoboc River Resort Бохол - Ванна кімнатаLoboc River Resort Бохол - Ванна кімнатаLoboc River Resort Бохол - ВітальняLoboc River Resort Бохол - ВітальняLoboc River Resort Бохол - ВітальняLoboc River Resort Бохол - ВітальняLoboc River Resort Бохол - ВітальняLoboc River Resort Бохол - ВітальняLoboc River Resort Бохол - ВітальняLoboc River Resort Бохол - Місця відпочинку та розвагиLoboc River Resort Бохол - РесторанLoboc River Resort Бохол - РесторанLoboc River Resort Бохол - РесторанLoboc River Resort Бохол - Номер ЛюксLoboc River Resort Бохол - Номер ЛюксLoboc River Resort Бохол - Номер ЛюксLoboc River Resort Бохол - ОточенняLoboc River Resort Бохол - ОточенняLoboc River Resort Бохол - ОточенняLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - Місця відпочинку та розвагиLoboc River Resort Бохол - ОточенняLoboc River Resort Бохол - БасейнLoboc River Resort Бохол - ВіллаLoboc River Resort Бохол - ВіллаLoboc River Resort Бохол - ОточенняLoboc River Resort Бохол - Інтер’єр готелюLoboc River Resort Бохол - Балкон/ТерасаLoboc River Resort Бохол - ВітальняLoboc River Resort Бохол - Вид


AS-AGWEB-3A08