чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

M Citi Suites

J. Llorente St., Capitol Site, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

M Citi Suites Себу - Зовнішній вид готелю M Citi Suites Себу - Зовнішній вид готелю M Citi Suites Себу - Зовнішній вид готелю M Citi Suites Себу - Бізнес Центр M Citi Suites Себу - Конференц-зал M Citi Suites Себу - Вітальня M Citi Suites Себу - Вітальня M Citi Suites Себу - Вітальня M Citi Suites Себу - Вітальня M Citi Suites Себу - Вітальня M Citi Suites Себу - Вітальня M Citi Suites Себу - Вітальня M Citi Suites Себу - Вітальня M Citi Suites Себу - Вітальня M Citi Suites Себу - Їжа та напої M Citi Suites Себу - Їжа та напої
M Citi Suites Себу - Їжа та напої M Citi Suites Себу - Їжа та напої M Citi Suites Себу - Зовнішній вид готелю
Розміщення: Себу Кількість номерів: 36

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 312 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,4
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (312)
Denis K. Поїздка вдвох Russia, 19 листопада 2013 р.
Дружелюбный персонал, рядом кафе

персонал быстро решал вопросы, близость робинзон молла, расположение
7
быстро заселились, номера не в идеальном состояние, но вполне приемлемы за свои деньги. кондиционер прямо над кроватью.
Roman M. Індивідуальний мандрівник Russia, 20 червня 2013 р.
Бюджетный отель для короткой остановки

Расположен в центре, удобный номер, бесплатный интернет.
7,7
Не плохой бюджетнй отель для короткой остановки. Всё было отлично, единственное, что удручало - в номере совсем не было окна. В стене торчал кондиционер и сильно шумел, выключить его совсем было невозможно из-за духоты.
Ralph C. Поїздка вдвох Philippines, 6 квітня 2014 р.
Fast Internet, Friendly staff, Great Food !!

Food, Clean, friendly staff
9,3
Everything was fine . From the moment I check-in, everything went smooth. Great food that surely are newly cooked and craves me more. Staff are very accomodating and friendly. The internet is fast but if you are more of a internet guy, you must request a room near the elevator as the wireless router is beside the elevator . Room is clean and new . A must hotel :))
Yinsu B. Ділова поїздка South Korea, 28 березня 2014 р.
it was great staying

clean cheap kind
8
i stayed this hotel several times..i was satisfied everytime...very reasonable price to stay and kind i strongly recommend for you
Clare T. Індивідуальний мандрівник Taiwan, 17 березня 2014 р.
Great Location!

Location, location, and inexpensive!
8
Rick W. Сім"я з малими дітьми Canada, 4 березня 2014 р.
guest friendly and very clean

very friendly and helpful staff,close to major shopping mall,excellent cafe
9,3
our stay was very relaxing.very friendly and helpful staff.room was spotless.free wi-fi was very nice.
Yong C. Група Malaysia, 2 березня 2014 р.
Great friendly staffs but small room

Staffs, close proximity to clubs and great shower
7,7
Well, we just need a place to crash for a few hours before departure thru Mactan International Airport. The room was small, not for people with clastro phobia, i presume. The shower was great, good pressure, we didnt have that while we were at the island up north. The staffs are friendly and taking time to cover all our requests. The location is great, close proximity to food and local clubs. However, the hotel it self is quiet and comfort. A large variety of tv channel to choose from. Also, wifi is available in the room, eventhough we had some trouble connecting at first, but it was resolved timely.
Badaruddin M. Група Malaysia, 24 лютого 2014 р.
great stay, centrally located, attentive staff

location, price, friendliness.
8,7
Great stay, value for money, went with group of friends and have great time exploring the city. Would choose same hotel again if in Cebu.
Peter B. Поїздка вдвох United Kingdom, 18 лютого 2014 р.
M Citi Suites

location, internet, quiet
5,3
Nothing luxurious at all! Also, hotel has a tell us if you want room cleaned policy, which we were not made aware of.
G B. Індивідуальний мандрівник Canada, 14 лютого 2014 р.
A decent budget hotel in central Cebu

Location, cleanliness, friendly staff
6,7
M Citi Suites is a decent budget hotel located in central Cebu near Robinson shopping centre and the Mango avenue entertainment district. While the hotel itself is nothing special, it was clean and the staff were friendly. I'd stay again if I needed to be in that area of Cebu again, but generally find that better value can be found at other hotels closer to the Ayala shopping centre.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

M Citi Suites СебуM Citi Suites Себу - Зовнішній вид готелю M Citi Suites Себу - Зовнішній вид готелю M Citi Suites Себу - Зовнішній вид готелю M Citi Suites Себу - Бізнес ЦентрM Citi Suites Себу - Конференц-залM Citi Suites Себу - ВітальняM Citi Suites Себу - ВітальняM Citi Suites Себу - ВітальняM Citi Suites Себу - ВітальняM Citi Suites Себу - ВітальняM Citi Suites Себу - ВітальняM Citi Suites Себу - ВітальняM Citi Suites Себу - ВітальняM Citi Suites Себу - ВітальняM Citi Suites Себу - Їжа та напоїM Citi Suites Себу - Їжа та напоїM Citi Suites Себу - Їжа та напоїM Citi Suites Себу - Їжа та напоїM Citi Suites Себу - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B02