чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

M Hotel

81 Anson Road, Чайнатаун/ Тіонг Бару, Сінгапур (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

M Hotel Сінгапур - Вхід M Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю M Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю M Hotel Сінгапур - Фойє M Hotel Сінгапур - Фойє M Hotel Сінгапур - Фойє M Hotel Сінгапур - Фойє M Hotel Сінгапур - Буфет/Кафе M Hotel Сінгапур - Буфет/Кафе M Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар M Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар M Hotel Сінгапур - Ресторан M Hotel Сінгапур - Ресторан M Hotel Сінгапур - Ресторан M Hotel Сінгапур - Ресторан M Hotel Сінгапур - Фітнес-зал
M Hotel Сінгапур - Басейн M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Спа-центр M Hotel Сінгапур - Спа-центр M Hotel Сінгапур - Спа-центр M Hotel Сінгапур - Спа-центр M Hotel Сінгапур - Спа-центр M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала
Місцезнаходження Чайнатаун/ Тіонг Бару Кількість номерів: 413
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 3528 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (3528)
Відсортувати за:
Mikolaj J. Поїздка вдвох Poland, 6 січня 2013 р.
tani hotel w dobrej lokalizacji

w okolicji stacja metra, calodobowy market, czyste pokoje
6
hotel lekko zuzyty, fatalne sniadania, obsluga na poziomie, choc niezbyt profesjonalna. w okolicy calodobowy market, restauracja, centrum handlowe. hotel cichy, okolica spokojna
Ahmad L. Поїздка вдвох Malaysia, 25 листопада 2014 р.
fantastic hotel!!

room size, cleanliness, staff
10
Fantastic value for money.. the best you can get at such a price.
Steven R. Поїздка вдвох Singapore, 23 листопада 2014 р.
OK

Clean, Nice Room Size and Convenient
7
OK the checking time very slow only 2 staff.
Michael B. Сім"я з малими дітьми Philippines, 23 листопада 2014 р.
Good hotel

1) near Sentosa 2) housekeeping staff were conscientious 3) ease to get taxis
8,3
Despite the renovation in our floor, we had a pleasant stay.
Lai K. Поїздка вдвох Hong Kong, 23 листопада 2014 р.
Comfort & Clean

Caring, clean room, comfort bed
7,3
Jessie S. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 23 листопада 2014 р.
Well located

Location, value for money and comfort
9
I had a great stay! I arrived 2 hours ahead of check-in time! After waiting for an hour, my room was ready and I got upgraded from deluxe room to premier room, which I was really grateful, as it was my birthday weekend getaway in Singapore! Thank you M hotel.
Soon K. Поїздка вдвох Malaysia, 23 листопада 2014 р.
good

comfort
10
Good
Nur S. Група Singapore, 22 листопада 2014 р.
nil

the friendly staff
10
Ivan G. Індивідуальний мандрівник Singapore, 17 листопада 2014 р.
cosy n comfort

well spoken staff, high standards achieve in service and quality, cosy.
9,7
Comfortable n wellness
Gary B. Поїздка вдвох United Kingdom, 17 листопада 2014 р.
A short 'babymoon'

Level of service, amenities, friendliness of the staff
9,3
We took a short break in Singapore before our first baby is born, we were right on the cusp of being allowed to fly as my wife is now almost 6 months pregnant. The welcome at the hotel was warm and professional, we received a surprise upgrade to our room, which we much appreciated. The hotel is located a little to the south of the main island of Singapore, but is close to a main MRT line so getting around was not too much of a problem. The staff were most helpful, providing advice on how to get to various locations and hailing cabs when we needed them. All in all a great break and a lovely hotel.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

M Hotel СінгапурM Hotel Сінгапур - ВхідM Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю M Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю M Hotel Сінгапур - ФойєM Hotel Сінгапур - ФойєM Hotel Сінгапур - ФойєM Hotel Сінгапур - ФойєM Hotel Сінгапур - Буфет/КафеM Hotel Сінгапур - Буфет/КафеM Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барM Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барM Hotel Сінгапур - РесторанM Hotel Сінгапур - РесторанM Hotel Сінгапур - РесторанM Hotel Сінгапур - РесторанM Hotel Сінгапур - Фітнес-залM Hotel Сінгапур - БасейнM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Спа-центрM Hotel Сінгапур - Спа-центрM Hotel Сінгапур - Спа-центрM Hotel Сінгапур - Спа-центрM Hotel Сінгапур - Спа-центрM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Конференц-залM Hotel Сінгапур - Конференц-залM Hotel Сінгапур - Конференц-залM Hotel Сінгапур - Бізнес ЦентрM Hotel Сінгапур - Бізнес ЦентрM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - Вітальня представницького класуM Hotel Сінгапур - Номер ЛюксM Hotel Сінгапур - Номер Люкс


AS-AGWEB-3A08