Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

M Hotel

81 Anson Road, Чайнатаун, Сінгапур (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

M Hotel Сінгапур - Вхід M Hotel Сінгапур - Вітальня M Hotel Сінгапур - Вітальня M Hotel Сінгапур - Вітальня M Hotel Сінгапур - Вітальня M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Вітальня представницького класу M Hotel Сінгапур - Басейн M Hotel Сінгапур - Фітнес-зал M Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар M Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар M Hotel Сінгапур - Буфет/Кафе M Hotel Сінгапур - Буфет/Кафе M Hotel Сінгапур - Ресторан M Hotel Сінгапур - Ресторан M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала
M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Спа-центр
Місцезнаходження Чайнатаун Кількість номерів: 413
Безкоштовний Wi-Fi

Перевірити ціни & Наявність місць

Ми хочемо, щоб ви платили найнижчу ціну за свій номер. Якщо ви зарезервували номер в готелі через фірму, а потім довели нам, що можете забронювати аналогічний номер у той самий срок за нижчою, в чому можна пересвідчитись на іншому сайті, Ми запропонуємо адекватну або нижчу ціну. Виберіть це посилання для отримання більш детальної інформації.
Заїзд: Нічліги: Виїзд

Виїзд:

Календар

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 4044 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (4044)
Відсортувати за:
Mikolaj J. Поїздка вдвох Poland, 6 січня 2013 р.
tani hotel w dobrej lokalizacji

w okolicji stacja metra, calodobowy market, czyste pokoje
6
hotel lekko zuzyty, fatalne sniadania, obsluga na poziomie, choc niezbyt profesjonalna. w okolicy calodobowy market, restauracja, centrum handlowe. hotel cichy, okolica spokojna
Alan B. Поїздка вдвох Australia, 2 червня 2015 р.
Good rooms and a great pool

It's pool; its room sizes; the efficiency of staff
9,3
Excellent. Our room service dinner of laksa was excellent. It arrived hot and on time and was well made. Netherlands pool was a real bonus after a long day of tourist doings. For Singapore the rooms are very comfortable and large.
Hwee J. Поїздка вдвох Singapore, 1 червня 2015 р.
Comfy room

Room, bed and location
7,3
The room was clean and bed was really comfy
Lee K. Поїздка вдвох Singapore, 1 червня 2015 р.
great stay with private jacuzzi in M suite

clean room, value for money, the only private jacuzzi in singapore
7,7
overall stay at M suite was great.. except that the toilet floor is quite slippery and water tends to flow out when bathing. jacuzzi was great but only shower gel was provided from the hotel. there is only a separate toilet for usage which i find it good as the toilet bowl in the main toilet will be quite wet after bathing due to the splash of water..
Maria N. Поїздка вдвох Indonesia, 1 червня 2015 р.
Very strategis location, clean n comfort hotel.

Location, cleanliness, staff professionalism n speed.
10
Exciting.. quiet n comfort bedroom. it is a perfect choice to getaway from noise and the hustle n bustle of the city. Near to McD, MRT station. opposite to the bus stop, and easy to get taxi. The hotel location also one of the best, only less than 10 minutes to Marina Bay and Sentosa. We enjoyed our stay at M Hotel.
Kenneth T. Поїздка вдвох Singapore, 1 червня 2015 р.
Comfortable and Clean Hotel

Clean, Convenient and Comfortable
8,7
Koo K. Поїздка вдвох Malaysia, 1 червня 2015 р.
An overview of M hotel experience

The location of the hotel was easily accessible. The front counter staff was friendly. The gym and swimming pool facilities were well maintained
4,7
My stay at M hotel was not a good experience. Firstly, the aircon in the room given to us was faulty . The temperature in the corridor was even cooler than the room. Sound proofing was also bad in the hotel. We could hear noises made from rooms near our assigned room. The food and service we experience at the lobby cafe was very average. Food variety was limited coupled with the slow service rendered make it feel like it was not worth the money spent.
Lim X. Поїздка вдвох Singapore, 31 травня 2015 р.
nice weekend stay

location, room and staff
8
We had a nice weekend spend at the hotel
Neelesh B. Індивідуальний мандрівник India, 31 травня 2015 р.
M Hotel

Affordable, proximity to business district, value for money
8
Good
Ngai C. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 31 травня 2015 р.
Centrally located

Spacious room, good location, friendly staff
9,7
The hotel is very close to Tanjong Pagar MRT station and very near Maxwell food centre. The staff greeted me friendly and I got upgraded to Club room from Deluxe room. The room was very spacious and the bathroom is clean and big. The view from the room is awesome! Definitely recommended and will come back for sure!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

M Hotel СінгапурM Hotel Сінгапур - ВхідM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Вітальня представницького класуM Hotel Сінгапур - БасейнM Hotel Сінгапур - Фітнес-залM Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барM Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барM Hotel Сінгапур - Буфет/КафеM Hotel Сінгапур - Буфет/КафеM Hotel Сінгапур - РесторанM Hotel Сінгапур - РесторанM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Спа-центр


AS-AGWEB-3C01