чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

M Hotel

81 Anson Road, Чайнатаун/ Тіонг Бару, Сінгапур (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

M Hotel Сінгапур - Вітальня M Hotel Сінгапур - Вітальня M Hotel Сінгапур - Вітальня M Hotel Сінгапур - Вітальня M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Буфет/Кафе M Hotel Сінгапур - Буфет/Кафе M Hotel Сінгапур - Вхід M Hotel Сінгапур - Вітальня представницького класу M Hotel Сінгапур - Фітнес-зал M Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар M Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар M Hotel Сінгапур - Ресторан
M Hotel Сінгапур - Ресторан M Hotel Сінгапур - Спа-центр
Місцезнаходження Чайнатаун/ Тіонг Бару Кількість номерів: 413
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 3789 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (3789)
Відсортувати за:
Mikolaj J. Поїздка вдвох Poland, 6 січня 2013 р.
tani hotel w dobrej lokalizacji

w okolicji stacja metra, calodobowy market, czyste pokoje
6
hotel lekko zuzyty, fatalne sniadania, obsluga na poziomie, choc niezbyt profesjonalna. w okolicy calodobowy market, restauracja, centrum handlowe. hotel cichy, okolica spokojna
Latifah L. Поїздка вдвох Singapore, 24 лютого 2015 р.
Superb

Room, internet and tv channel
8,7
Superb
Beh J. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 23 лютого 2015 р.
Far from MRT

Got car park, Free breakfast and jacuzzi
5
Bed was small for two adult and two kids. Requested for twin bed but only got standard king size bed. Inside the room have a sofa and working desk think more suitable for business traveller. Far from MRT need to work 235++metre to reach the hotel from Outram park MRT.
Abubakar R. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 23 лютого 2015 р.
Quite good hotel but not so much with the staff

Location, location, location
7,3
It was ok
Mohamed A. Поїздка вдвох Singapore, 22 лютого 2015 р.
great staycation

staff, clean, location
9,3
It was great. Was upgraded to from Clubroom to Suite room. Enjoyed my stay.
Abigail O. Поїздка вдвох Singapore, 22 лютого 2015 р.
Great hotel that lives up to their 4 star rating.

Efficient staff, clean rooms, great service
8,3
Second time stay at the M hotel. They upgraded my room to a premier room which I was pleasantly surprised about and were very helpful. The room was clean and comfortable as well. Definitely lived up to their reputation.
Kaitlyn F. Індивідуальний мандрівник Singapore, 22 лютого 2015 р.
Great for a holiday staycation

Quietness, comfy room, away from the shopping crowd
8,7
Arianne B. Поїздка вдвох Singapore, 22 лютого 2015 р.
Pleasant stay

Hotel was clean, bed was comfy, bedroom view was quite nice
8
Overall pleasant stay but was disappointed that I had to check out at 2pm instead of 3pm as stated in website, and despite having requested for late check out 1mth plus prior check-in. Jacuzzi was big but not all the jets were working.
Kheng K. Поїздка вдвох Singapore, 21 лютого 2015 р.
Our Anniversary

Service, room and environment
8,7
It was memorable. What supposed to be just a simple anniversary staycation became one of our best anniversary gift. The staff very attentive and made our stay so much more meaningful. The room still very well maintained.
Khai M. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 21 лютого 2015 р.
Nice Location, bad receptionist

Location, cleanliness, car park
6,7
Nice hotel and rooms. Bad staff at the reception and on the phone. The staffs were incapability to make decision and cant fulfil our needs. We arrived at 2pm as instructed but were asked to wait until 4-5pm which was a waste of our time.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

M Hotel СінгапурM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Буфет/КафеM Hotel Сінгапур - Буфет/КафеM Hotel Сінгапур - ВхідM Hotel Сінгапур - Вітальня представницького класуM Hotel Сінгапур - Фітнес-залM Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барM Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барM Hotel Сінгапур - РесторанM Hotel Сінгапур - РесторанM Hotel Сінгапур - Спа-центр


AS-AGWEB-3A06