чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

M Hotel

81 Anson Road, Чайнатаун/ Тіонг Бару, Сінгапур (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

M Hotel Сінгапур - Вхід M Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю M Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю M Hotel Сінгапур - Фойє M Hotel Сінгапур - Фойє M Hotel Сінгапур - Фойє M Hotel Сінгапур - Фойє M Hotel Сінгапур - Буфет/Кафе M Hotel Сінгапур - Буфет/Кафе M Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар M Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-бар M Hotel Сінгапур - Ресторан M Hotel Сінгапур - Ресторан M Hotel Сінгапур - Ресторан M Hotel Сінгапур - Ресторан M Hotel Сінгапур - Фітнес-зал
M Hotel Сінгапур - Басейн M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Спа-центр M Hotel Сінгапур - Спа-центр M Hotel Сінгапур - Спа-центр M Hotel Сінгапур - Спа-центр M Hotel Сінгапур - Спа-центр M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала M Hotel Сінгапур - Танцювальна зала
Місцезнаходження Чайнатаун/ Тіонг Бару Кількість номерів: 413
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 3303 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (3303)
Відсортувати за:
Mikolaj J. Поїздка вдвох Poland, 6 січня 2013 р.
tani hotel w dobrej lokalizacji

w okolicji stacja metra, calodobowy market, czyste pokoje
6
hotel lekko zuzyty, fatalne sniadania, obsluga na poziomie, choc niezbyt profesjonalna. w okolicy calodobowy market, restauracja, centrum handlowe. hotel cichy, okolica spokojna
Hoi Y. Сім"я зі старшими дітьми Canada, 29 серпня 2014 р.
Good exprience in Singapore

Clean, convenient & roomy
8,7
Comfortable & Satisfied!
Cyrus L. Сім"я з малими дітьми Canada, 29 серпня 2014 р.
Good location, nice staff and clean room

quiet, location, good staff
9,3
comfortable quiet and good location in downtown
Foong J. Поїздка вдвох Singapore, 25 серпня 2014 р.
Good service clean room

attentive staff, clean room and near central area
7,7
Pleasant stay. Will return again
Joseph T. Індивідуальний мандрівник Philippines, 25 серпня 2014 р.
Unwelcome feeling

1 helpful maintenance guy named victor who helped me find my contact lens by crawling on hands and feet, and showed tenacity and smarts by checking the inside of the sink
6,7
They couldn't wait to get rid of me. No late check out, even by an hour! They cut off internet even if i hadn't checked out and it was only 11 am. Well, I am not going back for sure.
Sharon S. Ділова поїздка Malaysia, 25 серпня 2014 р.
Convenient location

convenient location, reasonable price, close to public transport
6,3
It was comfortable and convenient for the purpose i wanted to book it for, which was to attend business meetings at International Plaza. The hotel was also near the MRT.
Li P. Група Singapore, 24 серпня 2014 р.
Poor service at frontdesk, comfy room

Price, comfy room and clean toilet
6,7
Tried to check in at about 3pm. However, frontdesk officer inform me that we can't check in until after 3.30pm after our room is not ready. I requested for any other room that is available. She replied there isn't any available. I told her that she should have informed us beforehand. She also did not advise us on the timing of breakfast and location until I checked with her. Services was not on par with other hotels I have stayed so far. Would not consider staying here again.
Kaneshwaran N. Поїздка вдвох Singapore, 24 серпня 2014 р.
stained bath tub

the Bfast, location, polite staff
7
Witold C. Ділова поїздка United Kingdom, 18 серпня 2014 р.
Business District Quality

Location, buffet breakfast and chic style
6,3
Everything was good, with the room being of a good size, the bathroon, whilst compact, relatively modern. Wifi worked well and the satellite tv had a good selection of channels. The buffet breakfast was very good an the staff were helpful, if not overtly friendly (I guess that's typical Singapore). Hotel location is good, right in the middle of the Central Business District, but I'm not sure that the term "value for money" would apply. A good place to stay, without being inspiring
Chun Y. Поїздка вдвох Hong Kong, 17 серпня 2014 р.
Hotel room is good, service is satisfactory

Large room, convenient location, clean
8
In general the room is good, but the house-keeping forgot my request to set my room while I was out. Great in location, walking distance from the famous Lau Pa Sat and Maxwell Centre food stalls. MRT is just a few minutes away, too.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

M Hotel СінгапурM Hotel Сінгапур - ВхідM Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю M Hotel Сінгапур - Зовнішній вид готелю M Hotel Сінгапур - ФойєM Hotel Сінгапур - ФойєM Hotel Сінгапур - ФойєM Hotel Сінгапур - ФойєM Hotel Сінгапур - Буфет/КафеM Hotel Сінгапур - Буфет/КафеM Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барM Hotel Сінгапур - Паб/Коктейль-барM Hotel Сінгапур - РесторанM Hotel Сінгапур - РесторанM Hotel Сінгапур - РесторанM Hotel Сінгапур - РесторанM Hotel Сінгапур - Фітнес-залM Hotel Сінгапур - БасейнM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Спа-центрM Hotel Сінгапур - Спа-центрM Hotel Сінгапур - Спа-центрM Hotel Сінгапур - Спа-центрM Hotel Сінгапур - Спа-центрM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Танцювальна залаM Hotel Сінгапур - Конференц-залM Hotel Сінгапур - Конференц-залM Hotel Сінгапур - Конференц-залM Hotel Сінгапур - Бізнес ЦентрM Hotel Сінгапур - Бізнес ЦентрM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - ВітальняM Hotel Сінгапур - Вітальня представницького класуM Hotel Сінгапур - Номер ЛюксM Hotel Сінгапур - Номер ЛюксM Hotel Сінгапур - Номер ЛюксM Hotel Сінгапур - Номер Люкс


AS-AGWEB-3B05