чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

M Hotels - Tower B

Hock Lee Center, Hotel Tower, Jalan Datuk Abang Abdul Rahim, Кучінг Центр Міста, Кучінг, Малайзія 93450 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : 360 Urban Resort Hotel (Tower B)
M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Номер Люкс M Hotels - Tower B Кучінг - Вітальня M Hotels - Tower B Кучінг - Фойє M Hotels - Tower B Кучінг - Фойє
M Hotels - Tower B Кучінг - Рецепція M Hotels - Tower B Кучінг - Інтер’єр готелю M Hotels - Tower B Кучінг - Вхід M Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/Тераса M Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/Тераса M Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/Тераса M Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/Тераса M Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/Тераса M Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/Тераса M Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/Тераса M Hotels - Tower B Кучінг - Басейн M Hotels - Tower B Кучінг - Басейн
Місцезнаходження Кучінг Центр Міста Кількість номерів: 95
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 562 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
7,2
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (562)
Відсортувати за:
Andrzej P. Поїздка вдвох Poland, 29 вересня 2012 р.
Przyzwoity hotel za rozsądne pieniądze

stosunek jakości do ceny, obsługa
7,3
Hotel oferuje dość przyzwoite warunki za rozsądne pieniądze. Największe wrażenie robią pokoje (dość duże), gorsze wrażenie robią łazienki (w naszej łazieńce przeciekała wanna). Śniadania dość smaczne, choć nie jest zbyt różnorodne. Lokalizacja nieco na uboczu od centrum miasta, jednakże można dotrzeć tam spacerem. Hotel oferuje również darmowe transfery do centrum. Bardzo miła i pomocna obsługa. Na miejscu mozna uzyskać pomoc w skorzystaniu z wycieczek.
Sightseeing/Attractions Tip: Bako Park - przyjemne miejsce, gdzie mozna zobaczyć słynne nosacze z Borneo - nam się udało.
Jia J. Група Singapore, 10 листопада 2014 р.
Average hotel

good customer service
6,7
okay
Jia J. Група Singapore, 10 листопада 2014 р.
good service

good service, spacious rooms, rooms are old
6
okay
Keane N. Ділова поїздка Malaysia, 5 листопада 2014 р.
big room, clean and design

big room, design and clean
7,7
Keane N. Ділова поїздка Malaysia, 5 листопада 2014 р.
big room, comfort, clean

big room, comfort, clean
7,7
Kenneth Y. Ділова поїздка Malaysia, 22 жовтня 2014 р.
Not much to ask for. Just needed a clean room

clean, internet, air conditioning
6
Not much to ask for. Just needed a clean room and good air conditioning. The location is great as its just walking distance to my office.
Lim J. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 6 жовтня 2014 р.
Kuching Visit

Clean, Washing Machine, Dryer, Super single bed
6,7
I booked the room with breakfast, and I asked for my breakfast vouchers when I arrived but they say the vouchers will be delivered to my room. However, I never received the vouchers and never used them. When I check out, I told the receptionist about it, but she informed me that the vouchers were issued. Since I had already fully paid via Agoda, I could not get a refund. The dining hall lights were also not working and I called for maintenance TWICE but it never came to fix it. So I never had the chance to admire the pretty lighting. Other than the above, the visit was good, room was spacious and well conditioned. Staff had service with a smile and housekeeping was efficient. It would be good if the hotel could inspect on the breakfast voucher issue.
Linchen W. Ділова поїздка Malaysia, 5 жовтня 2014 р.
best location

best location, best rate, good service
7,3
the rate is good only the tv channel is lazy, the room facility no well maintain,the kitchen is lazy and dirty, the location is good
Heng H. Ділова поїздка Malaysia, 26 вересня 2014 р.
good location, convenience

shopping mall in down, easy to shopping
9,3
Ka H. Ділова поїздка Malaysia, 24 вересня 2014 р.
Comfortable

Comfortable, clean and friendly staff
6
Overall teh hotel is ok.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

M Hotels - Tower B КучінгM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - Номер ЛюксM Hotels - Tower B Кучінг - ВітальняM Hotels - Tower B Кучінг - ФойєM Hotels - Tower B Кучінг - ФойєM Hotels - Tower B Кучінг - РецепціяM Hotels - Tower B Кучінг - Інтер’єр готелюM Hotels - Tower B Кучінг - ВхідM Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/ТерасаM Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/ТерасаM Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/ТерасаM Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/ТерасаM Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/ТерасаM Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/ТерасаM Hotels - Tower B Кучінг - Балкон/ТерасаM Hotels - Tower B Кучінг - БасейнM Hotels - Tower B Кучінг - БасейнM Hotels - Tower B Кучінг - БасейнM Hotels - Tower B Кучінг - Фітнес-залM Hotels - Tower B Кучінг - Фітнес-залM Hotels - Tower B Кучінг - РесторанM Hotels - Tower B Кучінг - РесторанM Hotels - Tower B Кучінг - Зовнішній вид готелю M Hotels - Tower B Кучінг - Зовнішній вид готелю M Hotels - Tower B Кучінг - Зовнішній вид готелю M Hotels - Tower B Кучінг - Зовнішній вид готелю M Hotels - Tower B Кучінг - Зовнішній вид готелю M Hotels - Tower B Кучінг - Зовнішній вид готелю M Hotels - Tower B Кучінг - Зовнішній вид готелю M Hotels - Tower B Кучінг - Зовнішній вид готелю M Hotels - Tower B Кучінг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3A08