Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Mactan Pension House

M.L. Quezon National Highway, Pajo Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Мактан Айленд, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Mactan Pension House Мактан Айленд - Спорт та розваги Mactan Pension House Мактан Айленд - Ресторан Mactan Pension House Мактан Айленд - Ресторан Mactan Pension House Мактан Айленд - Зручності Mactan Pension House Мактан Айленд - Ресторан Mactan Pension House Мактан Айленд - Ресторан Mactan Pension House Мактан Айленд - Спорт та розваги Mactan Pension House Мактан Айленд - Ресторан Mactan Pension House Мактан Айленд - Інтер’єр готелю Mactan Pension House Мактан Айленд - Інтер’єр готелю Mactan Pension House Мактан Айленд - Інтер’єр готелю Mactan Pension House Мактан Айленд - Спорт та розваги Mactan Pension House Мактан Айленд - Місця відпочинку та розваги Mactan Pension House Мактан Айленд - Ресторан Mactan Pension House Мактан Айленд - Ресторан Mactan Pension House Мактан Айленд - Зовнішній вид готелю
Mactan Pension House Мактан Айленд - Ресторан Mactan Pension House Мактан Айленд - Оточення
Місцезнаходження Mactan Island Кількість номерів: 36
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
6,6
Розташування
8,1
Робота персоналу:
6,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,1
Комфортність номерів/Стандарт:
6,4
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (108)
Відсортувати за:
Denis N. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 березня 2014 р.
На одну-две ночи, не больше

Недалеко от аэропорта, рядом торговый центр
5
Отель старый, номер убогий, похож на древнюю хрущевку. Обшарпанные обои. Рядом с отелем бедный район, постоянно что-то жгут и этот запах через кондишку и вентилятор в ванной попадает в номер. Белье чистое, но полотенца старые, застиранные. Ванна маленькая. Кровать проваливается и с краев скатываешься в центр. На последнем этаже отеля есть кафе-бар. Можно поесть на открытом воздухе, но если пройдет дождь, то запах от соседней грязной территории будете нюхать во время еды. Зато самые дешевые коктейли, что я встречал на Филиппинах - по 99 песо каждый. По вечерам красивый вид на мосты, соединяющие острова Мактан и Себу. Плюс отеля в том, что он расположен через дорогу от торгового центра и рядом с аэропортом. Рекомендую как проездом на 1-2 дня, не больше.
Повідомити про цей вігук
Lorelei T. Поїздка вдвох Belgium, 15 серпня 2015 р.
Was not what I expected!

location
5
Room wasn't what we expected, I had been here 10 years ago and I used to like this place. Whenever me and my family visit Cebu we usually stay in this hotel. But this time me and my husband had an unpleasant overnight at this place. We were given the filthiest room! When we entered our room saw black ants crawling and there were even cockroaches! I was very disappointed with our overnight stay
Повідомити про цей вігук
Lucita C. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 5 травня 2015 р.
Convenient

Good location, near the airport
6,7
Stayed here for a few hours so I won't be late for my early flight. Good location, just across Gaisano mall and it's near the airport.
Повідомити про цей вігук
Harish K. Поїздка вдвох India, 22 квітня 2015 р.
Like a lodge

Location, closer to the airport and supermarket
5,3
Noisy and unattended
Повідомити про цей вігук
Frederik F. Індивідуальний мандрівник Netherlands, 23 березня 2015 р.
was there before

the restaurant on the top floor, the location, the rpice
6,7
it was ok, i stayed there for about 5 days, and i stayed there before, it s not a bad place to stay
Повідомити про цей вігук
David D. Поїздка вдвох Australia, 17 березня 2015 р.
over priced for what you get

location
3
You have to pay for a fridge .that makes it very over priced.the staff are helpful.
Повідомити про цей вігук
Jasmine A. Група Philippines, 22 грудня 2014 р.
Poor and mediocre all around
4,7
Rooms are very small, as are the beds. Toilet is only passably clean and does not even have a good water supply. I know this is a budget hotel, but thats no excuse for untidiness.
Повідомити про цей вігук
Roel L. Індивідуальний мандрівник Philippines, 21 листопада 2014 р.
Dilapidated

near airport, in front of gaisano
5
hotel not maintained. dirty room. and smelly reception.all their staff are sleeping and eating in the recprion hall.
Повідомити про цей вігук
Bigelow J. Індивідуальний мандрівник United States of America, 3 листопада 2014 р.
Sad is how I felt when I saw the room.

Location is great. View from restaurant is great. A/c is good.
4,7
No wifi, phone in room does not work. Dirty walls, and windows. I would stay somewhere else.
Повідомити про цей вігук
Robert W. Сім"я з малими дітьми United States of America, 30 жовтня 2014 р.
Over all great hotel. Just don't eat the food.

Great pool, excellent staff service, nice rooms.
7,7
Overall great hotel. Only disappointment was the food. Highly overpriced and poor quality. Basically the food was not good. Also customers should be aware that no free breakfast is included with the room price.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Mactan Pension House Мактан АйлендMactan Pension House Мактан Айленд - Спорт та розвагиMactan Pension House Мактан Айленд - РесторанMactan Pension House Мактан Айленд - РесторанMactan Pension House Мактан Айленд - ЗручностіMactan Pension House Мактан Айленд - РесторанMactan Pension House Мактан Айленд - РесторанMactan Pension House Мактан Айленд - Спорт та розвагиMactan Pension House Мактан Айленд - РесторанMactan Pension House Мактан Айленд - Інтер’єр готелюMactan Pension House Мактан Айленд - Інтер’єр готелюMactan Pension House Мактан Айленд - Інтер’єр готелюMactan Pension House Мактан Айленд - Спорт та розвагиMactan Pension House Мактан Айленд - Місця відпочинку та розвагиMactan Pension House Мактан Айленд - РесторанMactan Pension House Мактан Айленд - РесторанMactan Pension House Мактан Айленд - Зовнішній вид готелю Mactan Pension House Мактан Айленд - РесторанMactan Pension House Мактан Айленд - Оточення


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A08