Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Madani Syariah Hotel

Jl. Sisingamangaraja/Amaliun No. 1, Медан, Медан, Індонезія

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,1

із 281 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,1
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (281)
Відсортувати за:
Mohd F. Поїздка вдвох Malaysia, 28 травня 2016 р.
Satisfied
6
All ok.
Novy W. Ділова поїздка Indonesia, 20 травня 2016 р.
good
4
Nice room and great location
Samsul B. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 8 травня 2016 р.
N/A
3
Sorry to say, really very bad
Samsul B. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 8 травня 2016 р.
N/A
3,3
Disappointing
A S. Ділова поїздка Indonesia, 10 березня 2016 р.
Islamic atmosphere hotel near the ancient mosque

Good location , good cleanliness and Islamic oriented as its name.
7,7
We feel comfortable as its always be our destination hotel for us in Medan. We inform to the hotel management to pay attention of few staffs that taking foods from breakfast buffet for them selves during breakfast time ( 07.00-10.00am). We noticed this still happening since our last trip ( last six month and last year). Please pay attention to this kind of staffs attitude.
Nurul H. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 6 березня 2016 р.
Old facilities

Very bad facility and enviroment
4
Cant recommend this hotel
Mohamed A. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 9 січня 2016 р.
Good

Location. Money. Staff friendly
6,7
Nice
Dayang S. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 15 грудня 2015 р.
Need to improve a lot on the cleanliness.

Staff and manager very helpfull, location very good.
6
All was good except for the room is already run down and toilet and bathroom not very clean. Otherwise, staff and manager is very helpful and friendly. Good location for tourist.
Khairil A. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 12 грудня 2015 р.
MADANI HOTEL. MEDAN

1. Location near mosque.
4,7
Not so as we arr separated from our kids. We have requested for 4 adjoining rooms but was not granted. Air con in one of the room is not working at all. Was move to Nother room after a number of complaints. The bed in one of the room was presented with a broken leg. The room smells.... Security is not really good.
Emyliyana S. Поїздка вдвох Singapore, 7 жовтня 2015 р.
Close to many locations

location, value for money, cleanliness
8,3
It was great!
1 з 1 відгука
Madani Syariah Hotel МеданMadani Syariah Hotel Медан - Конференц-залMadani Syariah Hotel Медан - ВітальняMadani Syariah Hotel Медан - Конференц-залMadani Syariah Hotel Медан - Конференц-залMadani Syariah Hotel Медан - ВітальняMadani Syariah Hotel Медан - Танцювальна залаMadani Syariah Hotel Медан - Зовнішній вид готелю Madani Syariah Hotel Медан - Спа-центрMadani Syariah Hotel Медан - ВітальняMadani Syariah Hotel Медан - Інтер’єр готелюMadani Syariah Hotel Медан - ВидMadani Syariah Hotel Медан - РесторанMadani Syariah Hotel Медан - Конференц-залMadani Syariah Hotel Медан - Конференц-залMadani Syariah Hotel Медан - Інтер’єр готелюMadani Syariah Hotel Медан - ВітальняMadani Syariah Hotel Медан - ВітальняMadani Syariah Hotel Медан - ВітальняMadani Syariah Hotel Медан - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B01