Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Man Va Hotel

No 30 Rua da Caldeira, Місто Макао, Макао

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,4

із 983 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
6,2
Розташування
8,1
Робота персоналу:
6,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,2
Комфортність номерів/Стандарт:
6,2
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (983)
Відсортувати за:
Dmitriy K. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 серпня 2013 р.
Небольшой отель с хорошим расположением

Расположение. Дружелюбный персонал. Цена
8,3
Повідомити про цей вігук
Nataliya S. Індивідуальний мандрівник Russia, 26 липня 2013 р.
одна ночь

цена, чистота, близость к центру
8,3
Отель находиться в глубине на центральной улице, шума нет совершенно, вокруг множество достопримечательностей. отель конечно староват, твердая кровать, кондиционер, чайник, но за эти деньги вопросов нет.
Повідомити про цей вігук
Evgeny T. Група Russia, 9 січня 2013 р.
Доступный отель в центре Макао

Находится недалеко от всех достопримечательностей
7,3
были в макао 2 полных дня, из аэропорта доехали на автобусе № 26, от отеля до парома в гонконг доехали на автобусе № 3. отель нормальный, номер чистый, простыни и полотенца чистые, ванна полноценная, не маленькая, есть лифт (мы были с сумками и это было актуально), в целом на одну ночь хороший вариант. чек оут был в 12 ч. и мы попросили оставить сумки до 20 ч., они согласились и без оплаты.
Shopping Tip: Если выйти из отеля и пойти прямо, то через квартал будет улица с магазинами, которая тянется до Градн Лисбоа
Повідомити про цей вігук
Natalia K. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 квітня 2012 р.
хорошее расположение, отзывчивый персонал

отель только чтобы переночевать.
7,3
Удачное расположение в центре. Все достопоимечательности старого города в пешей доступности. Маршрут экскурсионного автобуса по городу останавливается на соседней улице. расположен на улице известной как место, где расположены национальные кафе и бары, а также где изготавливают и продают местные сладости. Бесплатный вай фай в лобби отеля. В номере из доп.услуг только чайник, без кофе и чая. Белье меняют ежедневно, но старенькое и серое.Мебель старая. Английским владеет один человек- очень отзывчивый, всегда поможет.
Повідомити про цей вігук
Vyacheslav V. Сім"я зі старшими дітьми Ukraine, 21 лютого 2012 р.
расположение очень хорошее

каждый день производят уборку и меняют белье
8,3
очень удачно расположен отель. все достопримечательности в шаговой доступности.
Sightseeing/Attractions Tip: персонал плохо говорит по английски. интернет только в холле
Повідомити про цей вігук
Safri S. Група Indonesia, 26 квітня 2016 р.
I'm very satisfied
6,3
clean room.. cheap prize.. strategic location
Повідомити про цей вігук
Christopher G. Ділова поїздка Canada, 25 квітня 2016 р.
For the money's worth in Macau
5,3
OK
Повідомити про цей вігук
Rasimah S. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 22 квітня 2016 р.
Receptionist & Location
5
We arrived early around 11am and they allowed us to check in early without any extra charges. The Chinese old man can speak in English and very helpful. He even helped us with the taxi driver by writing down in Chinese for our destination. The location is quite strategic. It is near Senado Square (walking distance) and theres buses available for those from/to airport or ferry.
Повідомити про цей вігук
Marlon T. Група Indonesia, 21 квітня 2016 р.
Room is quite big
5
Overall nice hotel to stay. Stay here again on next visit? Sure, why not?! :)
Повідомити про цей вігук
Frauline D. Сім"я з малими дітьми Philippines, 9 квітня 2016 р.
A pleasant stay
5,3
We booked 1 night at Man Va Hotel. I was expecting a little less from the hotel since it was one of the cheapest hotel in Agoda's list for Macau but I was quite please when we saw the room. We booked 2 rooms with 3 single beds. We were surprised (and happy) to see that instead of having 3 single beds we got 2 single beds and 1 double bed for both rooms. 1 of the rooms even have a bath tub. The room have a bigger space than what I was expecting. We stayed in Hong Kong before we checked in at Man Va so I was expecting a room with little space but it has better space than our room in Hong Kong. The carpet was musky though.. It has seen better days obviously. The internet inside the room is not so bad though there were times that we would lose connection and you need to reconnect again. The bathroom is spacious also but no hair dryer. The location is not bad also its just a few walks from the main road.. near the bus station also. If you're coming from Macau Ferry Station and you want to take the public bus, take bus 10A and get off at Kam Pek Community Centre station and just walk inside the street where the community centre is and you'll soon see Man Va Hotel. The a/c is quite cold too. All in all our stay in Man Va is pleasant, we didn't really have any issues. It provided all the basics that we need. I don't mind staying once again in Man Va especially if you're on a budget.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Man Va Hotel МакаоMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - Ванна кімнатаMan Va Hotel Макао - Ванна кімнатаMan Va Hotel Макао - РецепціяMan Va Hotel Макао - Зовнішній вид готелю Man Va Hotel Макао - Зовнішній вид готелю Man Va Hotel Макао - ВхідMan Va Hotel Макао - ФойєMan Va Hotel Макао - ВхідMan Va Hotel Макао - ФойєMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - Цікаві місця поручMan Va Hotel Макао - Цікаві місця поручMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - Ванна кімнатаMan Va Hotel Макао - Ванна кімнатаMan Va Hotel Макао - ВхідMan Va Hotel Макао - Інтер’єр готелюMan Va Hotel Макао - ВітальняMan Va Hotel Макао - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B05