чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/Кафе Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/Кафе Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-зал
Marco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-зал Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Фойє Marco Polo Davao Hotel Давао - Фойє Marco Polo Davao Hotel Давао - Танцювальна зала
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 245

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 1613 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (1613)
Відсортувати за:
Dennis I. Ділова поїздка United States of America, 17 листопада 2014 р.
My HQ in Davao City

Staff, restaurants, location
8,3
As usual, my HQ in Davao was efficient, modern and well run.
Erik K. Поїздка вдвох Philippines, 16 листопада 2014 р.
Marco Polo Davao Experience

Good location, Staff go the extra mile to serve the customer, well-maintained
9
Superb Hospitality and Service! Definitely worth visiting again!
Dennis I. Ділова поїздка United States of America, 15 листопада 2014 р.
My HQ in Davao City

Staff, Restaurants, Location
8,7
As usual, my HQ in Davao City was efficient, well-run and top-class
Ronald C. Поїздка вдвох Australia, 11 листопада 2014 р.
davao

security comfort
8
Don't go to Davao if you are a smoker, its almost a criminal offence, the put designated smoking areas out in the hot sun with no seating, its 40000 peso fine for public smoking
Eddie A. Індивідуальний мандрівник United States of America, 7 листопада 2014 р.
Best Hotel In Cebu

staff, cleanliness, comfort
9,3
my stay was great, i will always come back here when i go to cebu the staff is great, everything you need in 1 place. i have to say, Thank You to all the Staff Members
Rakesh N. Ділова поїздка India, 7 листопада 2014 р.
Best One

Room Space, Good Internet & Good Food
7,7
Great Experience..will go back again for sure
Elizabeth H. Ділова поїздка Philippines, 1 листопада 2014 р.
comfortable, friendly and helpful staff

location, breakfast and comfort
9,7
pleasant and enjoyable
Fidel S. Сім"я з малими дітьми Philippines, 30 жовтня 2014 р.
Marco Polo

food
10
Very good
Gilbert B. Ділова поїздка Philippines, 30 жовтня 2014 р.
Value for money

Location, cleanliness, security
8,3
Mian I. Сім"я з малими дітьми Philippines, 29 жовтня 2014 р.
marco polo davao

location, food and service
9,3
we stayed for 5 nights and 6 days at the hotel. check-in was easy. The hotel staff were very nice and efficient. The room was spacious, clean and the view is fantastic. The only negative experience we had was that the refrigerator temperature barely cooled our drinks. It was almost non-functioning. Also, they turn off the aircon in the middle of the night for long periods of time. Our stay was excellent overall.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marco Polo Davao Hotel ДаваоMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/КафеMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/КафеMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-залMarco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-залMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - ФойєMarco Polo Davao Hotel Давао - ФойєMarco Polo Davao Hotel Давао - Танцювальна залаMarco Polo Davao Hotel Давао - Конференц-залMarco Polo Davao Hotel Давао - ПляжMarco Polo Davao Hotel Давао - ПляжMarco Polo Davao Hotel Давао - Зовнішній вид готелю Marco Polo Davao Hotel Давао - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B02