чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/Кафе Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/Кафе Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-зал Marco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-зал Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр
Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Фойє Marco Polo Davao Hotel Давао - Фойє Marco Polo Davao Hotel Давао - Танцювальна зала Marco Polo Davao Hotel Давао - Конференц-зал Marco Polo Davao Hotel Давао - Пляж
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 245

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 1672 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (1672)
Відсортувати за:
John L. Поїздка вдвох Philippines, 26 січня 2015 р.
Pleasant staff

staff, location, amenities
9,7
Very pleasant staff. They were very helpful to us when my wife got sick during our trip. Keep up the good work.
Kristine A. Поїздка вдвох Philippines, 26 січня 2015 р.
Nice hotel

Food, clean and spacious rooms
8
Had a nice quiet weekend. Enjoyed the buffet breakfast at the cafe. Rooms was big and spacious.
John L. Поїздка вдвох Philippines, 25 січня 2015 р.
Pleasant staff

staff, location, amenities
9,7
Pleasant stay. My wife got sick during our trip and we had to book an extra night for her to rest. Staff were very helpful to us all throughout the experience. Very professional and thoughtful staff. Keep up the good work.
Swee H. Ділова поїздка Malaysia, 25 січня 2015 р.
Marco Polo Davao Hotel

Clean, airport transfer, security
7,3
Good
Antonio T. Поїздка вдвох Philippines, 22 січня 2015 р.
Marco Polo Davao Hotel

room , gym ,sauna
7,7
the person designated at the concierge was quite nice i must say, but i find him a bit annoying because as we were talking, a foreigner came in to butt in a question to him, instead of me being entertained since i was first in the queue,, he was giving me a divided attention. he should have finished talking to me first . a sign of disrespect .
Derk M. Поїздка вдвох Netherlands, 21 січня 2015 р.
Old glory in need of refurbishing

Room was quiet, valet parking cheap and staff friendly
6,3
Curtis B. Поїздка вдвох Canada, 21 січня 2015 р.
Good Hotel in Davao

clean, friendly, and comfortable
9,3
Anecito B. Поїздка вдвох Philippines, 18 січня 2015 р.
It was a comfortable resting hotel after a long tr

It was a short stay since we arrive midnight otherwise the hotel is clean and 5 star rating
9,3
Keith F. Поїздка вдвох Canada, 18 січня 2015 р.
Davao vacation 2015

hotel was clean and safe staff very friendly and helpful.Pool area was always clean and safe for the kids
9,3
Very enjoyable Good entertainment and food was to my liking and varied
Neomi G. Поїздка вдвох Philippines, 17 січня 2015 р.
Fantastic stay

Best buffet, good location, 5-star hotel experience
9,3
Fantastic

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marco Polo Davao Hotel ДаваоMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/КафеMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/КафеMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-залMarco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-залMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - ФойєMarco Polo Davao Hotel Давао - ФойєMarco Polo Davao Hotel Давао - Танцювальна залаMarco Polo Davao Hotel Давао - Конференц-залMarco Polo Davao Hotel Давао - ПляжMarco Polo Davao Hotel Давао - ПляжMarco Polo Davao Hotel Давао - Зовнішній вид готелю Marco Polo Davao Hotel Давао - Зовнішній вид готелю Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня


AS-AGWEB-3B04