Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/Кафе Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-зал Marco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-зал Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр
Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Фойє Marco Polo Davao Hotel Давао - Фойє Marco Polo Davao Hotel Давао - Танцювальна зала Marco Polo Davao Hotel Давао - Конференц-зал Marco Polo Davao Hotel Давао - Пляж Marco Polo Davao Hotel Давао - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 245
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,2
Усі відгуки (1822)
Відсортувати за:
Elena C. Ділова поїздка Russia, 24 березня 2015 р.
Отличный отель

чистота, отличные сервис, вкусная еда
10
Отличный отель возможно самый хороший во всем городе с отличным расположением
Повідомити про цей вігук
Jo B. Група Australia, 25 серпня 2015 р.
Best location for the kadayawan festival

Location, location ,location
9,3
We had a pleasant stay with great staff...
Повідомити про цей вігук
Richard H. Поїздка вдвох New Zealand, 24 серпня 2015 р.
Good value at the Agoda price

central location, great staff, good value
8,3
I enjoyed the Marco Polo. The room was a little bit tired but everything worked. The other facilities were high quality. The breakfast was excellent but the coffee shop in the lobby area was a little disappointing. This is a minor criticism. Overall, I was most impressed and would stay there again.
Повідомити про цей вігук
Elizabeth R. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 20 серпня 2015 р.
Good but not fantastic

food, bed, location
7,7
Maybe it is one of the best in Davao City but I would not say that it is fantastic. The rooms are of good size, the beddings are clean and comfortable, but the bathroom needs improvement. The smoke detector was hanging loose. The shower head spews water unevenly. The hot and cold knobs are the old type. No matter how much I turned the lever up, water came out from the faucet simultaneously from the shower head, half and half. After having said that, I will still choose Marco Polo the next time.
Повідомити про цей вігук
Wayne R. Поїздка вдвох United Kingdom, 19 серпня 2015 р.
Great friendly hotel

Atmosphere food and airport pick up
9,7
Great place to stay nicely furnished good food and service centrally octaves and good value. Bathrooms could do with a refurbishment though
Повідомити про цей вігук
Teresita S. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 17 серпня 2015 р.
Getaway vacation

Location is good, buffet breakfast sumptous rooms are comfty and clean no bad odor staff are friendly and accomodating aircondition are all freezy..
9,7
Were seven persons we get extra bed we got three rooms and the size is king bed the rooms are big in size very comfortable the bathrooms are complete of toilettres and i like most was the bedeit esp for women everytime we washed it was amazing i love it super all you need have it all there is a safety box for our valuables my family enjoyed the pool and the most important was the breakfast buffet over all were satisfied .were planning again by october to check in .. Marco polo no.1
Повідомити про цей вігук
Danilo S. Поїздка вдвох Philippines, 16 серпня 2015 р.
Satisfied

Location, food, accomodation
9,7
Повідомити про цей вігук
Cynthia L. Індивідуальний мандрівник Australia, 16 серпня 2015 р.
Great Food!

Food was great! Waiter was knowledgeable when asked questions about the food serving
9,7
Повідомити про цей вігук
Lua B. Поїздка вдвох Philippines, 16 серпня 2015 р.
Perfectly chill weekend

food, staff, comfort
10
The food was amazing, staff equally so. We were looking for a relaxing weekend not too far from the happenings of the city and we got it :)
Повідомити про цей вігук
James M. Поїздка вдвох United States of America, 15 серпня 2015 р.
No

Pool staff location
8,7
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marco Polo Davao Hotel ДаваоMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/КафеMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-залMarco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-залMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - ФойєMarco Polo Davao Hotel Давао - ФойєMarco Polo Davao Hotel Давао - Танцювальна залаMarco Polo Davao Hotel Давао - Конференц-залMarco Polo Davao Hotel Давао - ПляжMarco Polo Davao Hotel Давао - Зовнішній вид готелю Marco Polo Davao Hotel Давао - Зовнішній вид готелю Marco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня представницького класу


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C08