Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/Кафе Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-зал Marco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-зал Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр
Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Фойє Marco Polo Davao Hotel Давао - Фойє Marco Polo Davao Hotel Давао - Танцювальна зала Marco Polo Davao Hotel Давао - Конференц-зал Marco Polo Davao Hotel Давао - Пляж Marco Polo Davao Hotel Давао - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 245
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 1763 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,2
Усі відгуки (1763)
Відсортувати за:
Elena C. Ділова поїздка Russia, 24 березня 2015 р.
Отличный отель

чистота, отличные сервис, вкусная еда
10
Отличный отель возможно самый хороший во всем городе с отличным расположением
Maria L. Сім"я з малими дітьми Philippines, 28 травня 2015 р.
marco Polo overnight stay

Location good service and cleanliness
9,3
Very comfortable and I felt very safe.
Gerwin J. Група Philippines, 27 травня 2015 р.
The best hotel in the island

location, staff, food
10
Socorro B. Ділова поїздка Philippines, 22 травня 2015 р.
unsatisfactory stay. dissapointed on d rm

spa ambience is good & orderly
6,3
Got dissapointed, d rm assigned to us is for disable & not facing d pool..until i complain & give us another rm. Dishonest frontliners
Charito T. Сім"я з малими дітьми Philippines, 19 травня 2015 р.
location

location, near shopping, quite
7,3
over all our stay was good. accessible to transportation
Angelie B. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 19 травня 2015 р.
Good hotel

Good location, great staff, nice rooms
7,7
it was great except for the dinner. Their desserts are like week old already. Blech.
Brenda A. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 6 травня 2015 р.
poor service

Marco Polo Davao Hotel
5
Disappointed,i booked already in advance when i was in canada and i specify there all my request coz they ask it like early check in,and 2 rooms and the first room have 1 big size bed and the second room was 2 single beds,when i arrived from a long journey with my family the receptionist said that i have to wait coz there's no vacancy and we have to wait till somebody to check out so i thought if u booked and they confirmed it you already have rooms reserved when you arrived and its not what i expected they keep me and my family waiting for a long time in a lobby so i ask the people on the front desk that if they can give us at least 1 room so that i can check in my luggage then finally they give me 1 room,and they said that the other room they going to give it after 2oclock we went out and we came back at around 3pm still no room until 5pm and my request that i need 2 single beds is not what i saw in the other rooms its a big bed all in all im so disappointed they keep us waiting,when i called to ask for an extra plate and spoon they didn't bring us .i definitely not recommended this hotel to all my friends I'm sorry coz this is my first time to come to this hotel and things not gone well as i expected there's a saying first impressions last poor service
Anna V. Поїздка вдвох Philippines, 3 травня 2015 р.
So so

availability
6
Poor service
Anacleta G. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 3 травня 2015 р.
Good

Swimming pool, clean room and food
7
Happy family bonding Buffet breakfast good just like Seda hotel Seen some high profile people there Location is far from public restaurant So ended up in the hotel resto but pricey Overall stay good
Celulu H. Ділова поїздка Philippines, 30 квітня 2015 р.
Marco Polo Davao Best Location Ever!

Best location, very nice and clean rooms, good price
9
Everything is great in Marco Polo, except the queue at the reception , there is no line, people need to ask who is next, which is really a hassle

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marco Polo Davao Hotel ДаваоMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/КафеMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-залMarco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-залMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - ФойєMarco Polo Davao Hotel Давао - ФойєMarco Polo Davao Hotel Давао - Танцювальна залаMarco Polo Davao Hotel Давао - Конференц-залMarco Polo Davao Hotel Давао - ПляжMarco Polo Davao Hotel Давао - Зовнішній вид готелю Marco Polo Davao Hotel Давао - Зовнішній вид готелю Marco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня представницького класу


AS-AGWEB-3A03