чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни 8000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Вітальня Marco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/Кафе Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/Кафе Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Ресторан Marco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-зал
Marco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-зал Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центр Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Басейн Marco Polo Davao Hotel Давао - Фойє Marco Polo Davao Hotel Давао - Фойє Marco Polo Davao Hotel Давао - Танцювальна зала
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 245

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 1634 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (1634)
Відсортувати за:
Anna R. Група Philippines, 13 грудня 2014 р.
awesome buffet!

clean, friendly staff, great location
8,7
cafe marco is the best! you could taste the freshness of the seafood! the location is also perfect especially if you want to go on an adventure and take jeepneys instead of taxis the staff are really helpful and friendly the downfall of them all is the room. since its already old and some of the furnitures needs to be repaired.
Dennis I. Ділова поїздка United States of America, 10 грудня 2014 р.
Again, my HQ in Davao

location, staff, restaurants
8,7
As always, my HQ in Davao was perfect in service, comfort and staff
Taganahan G. Поїздка вдвох Philippines, 8 грудня 2014 р.
Just OK

Breakfast, brand name, room size
6
It was just OK. I've stayed here before and I feel now that the "Wow!" factor is gone. It seems it is losing out to the competition in terms of location. The environment surrounding the hotel has lagged behind in commercial development whereas the new hotels have adjacent shopping malls.
Dennis I. Ділова поїздка United States of America, 8 грудня 2014 р.
My HQ in Davao

staff, restaurants, location
8,7
As always, my HQ in Davao was efficient, effective and comfortable
Timhar A. Сім"я з малими дітьми Philippines, 7 грудня 2014 р.
Great Stay

Sumptous Buffet, Courteous Staff, Spacious Room
9,3
Over- all it was great and worth it!
Sherwine S. Індивідуальний мандрівник Philippines, 4 грудня 2014 р.
Disappointed, frustrated
3,3
Disappointing, overrated.They charged for one cigarette butt penalty as there is no voucher mentioning non smoking room. Staff didnt oriented me before checking in.
Orenthia L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 30 листопада 2014 р.
must stay in Davao

size of room , close to where I was going and comfortable place to stay
9
It was a hotel that reminded me of being in the US
Edward G. Поїздка вдвох Ireland, 26 листопада 2014 р.
Davao First

Staff, Security and Lobby
7,7
Overall it was a nice stay. The standards maybe reflect provincial location. But some items e.g. vine were more than capital city prices. The room was okay. If you sleep well your shouldn't complain. The room was pretty plain not what I anticipated. Breakfast was sufficient. The various outlets were nice. But no shop and I had to go outside to buy credit/load for my phone. But Davao is a nice place and the people were very friendly unless you smoke because it's a non smoking city!
Carina M. Ділова поїздка Philippines, 25 листопада 2014 р.
nice hotel

superb service, nice people, great hotel
10
pleasant
Kenneth W. Поїздка вдвох Malaysia, 24 листопада 2014 р.
best hotel i had stayed in davao

cleaness, varieties of breakfast & nice staff
9,7
Nice and cozy rooms

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marco Polo Davao Hotel ДаваоMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - ВітальняMarco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/КафеMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - Буфет/КафеMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - РесторанMarco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-залMarco Polo Davao Hotel Давао - Фітнес-залMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - Спа-центрMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - БасейнMarco Polo Davao Hotel Давао - ФойєMarco Polo Davao Hotel Давао - ФойєMarco Polo Davao Hotel Давао - Танцювальна залаMarco Polo Davao Hotel Давао - Конференц-залMarco Polo Davao Hotel Давао - ПляжMarco Polo Davao Hotel Давао - ПляжMarco Polo Davao Hotel Давао - Зовнішній вид готелю Marco Polo Davao Hotel Давао - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B04