Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-зал Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-зал Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Басейн Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна зала Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Басейн Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна зала Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Дитячий клуб Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Їжа та напої
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 329
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,5
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (2389)
Відсортувати за:
Roman I. Індивідуальний мандрівник Russia, 13 листопада 2014 р.
Пир во время чумы

Чистота в отеле, холл.
6,3
В душе вода разбрызгивается по всей комнате. Отсутствие завтрака огорчило.
Oleg S. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 квітня 2014 р.
Классный отель

бывают хорошие скидки
10
Oleg S. Індивідуальний мандрівник Russia, 4 квітня 2014 р.
Классный отель

бывают хорошие скидки
10
Victoria N. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 березня 2013 р.
нормальный отель

обслуживание, шезлонги в бассейне
6,3
Не плохой отель. номера уютные. кровати большие. доп кровать большая. хороший интернет. обслуживание хорошее. бассейн работает до 19.00. бесплатный шатл бас до аяла мол ходит до 19,00.
Anna B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Красивый вид на город с бара на 24 этаже
9,3
Хороший отель на 4 звезды. Просторные номера со всеми необходимыми условиями для проживания. Все отлично, но цены в ресторане и баре отеля не слишком дешевые. Ужин - шведский стол песо.
Pawel B. Індивідуальний мандрівник Austria, 8 листопада 2014 р.
piec gwiazdek, ale nie jest tego warte

1. bardzo starajacy sie personal. 2 nic 3.nic
5,7
luxus hotel z lat "80 . ale to bylo bardzo dawno
Andrzej R. Індивідуальний мандрівник Poland, 31 грудня 2012 р.
wspaniala obsluga i doskonale warunki

wyposazenie bez zarzutu, cudowna atmosfera, smaczne i obfite posilki,
10
hotel jak najabardziej z klasa. dobra lokalizacja z widokiem na wyspe. niezwykle mila i wykwalifikowana obsluga.bardzo dobre masaze w spa.
Michael W. Поїздка вдвох United States of America, 6 липня 2015 р.
4 - star hotel rated as a 5 - star

Room, staff, cleanliness
9
We have been here 3 times before and this trip (3 nights) was not up to 5-star standards. Getting WAY overpriced for food and beverage operations. AND they charged 1,000 pesos for supposedly free internet in our room!! Upon checkout the front desk clerk immediately removed that outrageous charge when I challenged. Further, she intimated that there were many such complaints. Just my opinion, however, there are MANY better options in and around Cebu - and me and our family will never be back!
Damien N. Сім"я з малими дітьми Australia, 3 липня 2015 р.
Best breakfast buffet ever!

You guys have the best breakfast buffet ever, nice gym and comfy rooms
10
It was fabulous! It's really worth our money...
Ian S. Поїздка вдвох United Kingdom, 1 липня 2015 р.
Like an old shoe

View. Staff.musicians
6,7
The Marco Polo Hotel is a bit like a pair of your old favourite shoes not so good to look at but very comfortable. Certainly not 5 star but a good 4. The location is not for everyone being a good 15 minute taxi ride to the centre(that's on a good day!) The breakfast served buffet style is good by local standards as generally is the food in the numerous restaurants. On a very positive note the musicians playing at the various outlets are excellent,on a negative note a $20 note left in the room was taken by housekeeping as they thought it was a tip ! It was returned when I complained. One other thing no extraction in the bathroom(1824) so mirror misted every time shower used

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

SG-AGWEB-6B02