чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-зал Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-зал Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Басейн Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 329
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 2159 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (2159)
Відсортувати за:
Roman I. Індивідуальний мандрівник Russia, 13 листопада 2014 р.
Пир во время чумы

Чистота в отеле, холл.
6,3
В душе вода разбрызгивается по всей комнате. Отсутствие завтрака огорчило.
Victoria N. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 березня 2013 р.
нормальный отель

обслуживание, шезлонги в бассейне
6,3
Не плохой отель. номера уютные. кровати большие. доп кровать большая. хороший интернет. обслуживание хорошее. бассейн работает до 19.00. бесплатный шатл бас до аяла мол ходит до 19,00.
Anna B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Красивый вид на город с бара на 24 этаже
9,3
Хороший отель на 4 звезды. Просторные номера со всеми необходимыми условиями для проживания. Все отлично, но цены в ресторане и баре отеля не слишком дешевые. Ужин - шведский стол песо.
Pawel B. Індивідуальний мандрівник Austria, 8 листопада 2014 р.
piec gwiazdek, ale nie jest tego warte

1. bardzo starajacy sie personal. 2 nic 3.nic
5,7
luxus hotel z lat "80 . ale to bylo bardzo dawno
Andrzej R. Індивідуальний мандрівник Poland, 31 грудня 2012 р.
wspaniala obsluga i doskonale warunki

wyposazenie bez zarzutu, cudowna atmosfera, smaczne i obfite posilki,
10
hotel jak najabardziej z klasa. dobra lokalizacja z widokiem na wyspe. niezwykle mila i wykwalifikowana obsluga.bardzo dobre masaze w spa.
Gladys S. Група Philippines, 27 листопада 2014 р.
Awesome Hotel!

Best breakfast. Friendly staff. Amazing view. I will come back there again.
9,3
Grant I. Поїздка вдвох Canada, 26 листопада 2014 р.
Birthday Celebration

The staff & service, the quality of the food & the value.
10
All the staff were not only friendly but went out of their way to make sure our needs were met. The food throughout the hotel was excellent. We had dinner at The Blu Bar & Grill & the food & service there was exceptional!! Compared to other high end hotels that I have stayed at in Cebu, Marco Polo was by far the best value. I wouldn't hesitate to recommend friends to stay here & definitely will return myself.
Byron G. Індивідуальний мандрівник Philippines, 25 листопада 2014 р.
Nice hotel

Pool, room, and gym
8,7
Overall the stay and hotel was good.
Eddie A. Індивідуальний мандрівник United States of America, 24 листопада 2014 р.
BEST HOTEL IN CEBU

STAFF, FOOD, STAFF
10
when i go to cebu, i will only stay at marco polo the staff is what makes this hotel above the rest the food is great, service is great, but the staff is Excellence best in cebu
Byron G. Індивідуальний мандрівник Philippines, 24 листопада 2014 р.
Nice Stay

Pool, food, & room
8,7
Overall the stay was good.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel СебуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B05