чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-зал Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-зал Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Басейн Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 329
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 1996 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (1996)
Відсортувати за:
Victoria N. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 березня 2013 р.
нормальный отель

обслуживание, шезлонги в бассейне
6,3
Не плохой отель. номера уютные. кровати большие. доп кровать большая. хороший интернет. обслуживание хорошее. бассейн работает до 19.00. бесплатный шатл бас до аяла мол ходит до 19,00.
Anna B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Красивый вид на город с бара на 24 этаже
9,3
Хороший отель на 4 звезды. Просторные номера со всеми необходимыми условиями для проживания. Все отлично, но цены в ресторане и баре отеля не слишком дешевые. Ужин - шведский стол песо.
Andrzej R. Індивідуальний мандрівник Poland, 31 грудня 2012 р.
wspaniala obsluga i doskonale warunki

wyposazenie bez zarzutu, cudowna atmosfera, smaczne i obfite posilki,
10
hotel jak najabardziej z klasa. dobra lokalizacja z widokiem na wyspe. niezwykle mila i wykwalifikowana obsluga.bardzo dobre masaze w spa.
Stanly T. Ділова поїздка Philippines, 12 вересня 2014 р.
value for money

food , clean & relaxing
8,7
very relaxing the food is greate staff are very helpful
Ghia P. Ділова поїздка Philippines, 12 вересня 2014 р.
Business Comfort

clean, friendly staff, value for money
8
Staying at the Marco Polo is always a pleasure, rooms are well kept and staff are very accommodating.
Gladys N. Індивідуальний мандрівник United States of America, 12 вересня 2014 р.
GREAT PRICE FOR STAY

VIEW, STAFF, PRICE
8,7
My stay was good. I got a great price from Agoda that's why I decided to stay at the Marco Polo. Staff was friendly and helpful. Shower was too small and no place to put shampoo and soap. Rooms are kind of looking older and run down. But the view is great! And I love that there's a band playing at night. Pool was awesome! I like the spacious lobby.
Jan J. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 10 вересня 2014 р.
Great place

Pool , buffet , pizza!
8,7
We recently stayed at the Marco Polo in cebu , got a great rate and we were very happy ! We will return !
William H. Поїздка вдвох United States of America, 9 вересня 2014 р.
Haven't been in years but glad I returned!

How the staff caters to every need (pampering), Very nice pool and the overarching feeling of safety.
9,7
I had stayed at this hotel a couple of times years ago and forgot the total attention to detail exuded by nearly every staff member we encountered. It was nice to be treated like a VIP and greeted by All staff members warmly. Marco Polo is a Premium Brand and the staff members there from the very nice door staff, to the impeccably attired and well coiffed frontdesk personnel to the concierge, waitstaff, pool attendants, housekeeping staff and everpresent nonuniformed security personnel I felt that they outshine similar star level hotels. The restaurant staff to include managers during breakfast time at The Café Marco were simply AMAZING. The food choices, presentation, taste, quality and quantity are simply unmatched. What else could I say other than they made me want to return and QUICKLY! The only downside we encountered was at the evening buffet when we were shocked at the paucity of selection and quality of the food being offered. It was generally dry, tasteless, overpriced and at 1400 PHP per person not even fountain drinks were offered with the meal without extra charge. That was a disappointment to me personally as I had dined there often years ago and I could see a clear deterioration. If they get that squared away I would give the hotel ALL FIVE STARS!
Clark H. Поїздка вдвох Philippines, 9 вересня 2014 р.
Great stay

Food staff cleanliness
7,3
Handy H. Ділова поїздка Indonesia, 9 вересня 2014 р.
Excellent Hotel in Cebu

The staffs are extremely friendly, The food is excellent, The Cleanliness is unmatched
9,7
The check in process is flawless. I found the door girls are very attractive with their Spanish outfit. happy to find out that the restaurant is serving food 24 hours and the food taste real good and quite cheap. The hotel location is not too far from the city center. I usually spent less than a dollar for the ride to SM or Alaya Mall that took about 10 minutes. The breakfast buffet is very complete. Don't forget to try their native breakfast section to sample native Cebuano's food. In short this hotel is really worth every $ I spent.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel СебуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3C06