Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Їжа та напої Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Номер Люкс Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ванна кімната Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ванна кімната Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Балкон/Тераса Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар
Розміщення: Себу Кількість номерів: 329
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 1724 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
7,8
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,4
Гостьові відгуки написані нашими клієнтами після їхнього перебування в Marco Polo Plaza Cebu Hotel.
Усі відгуки (1724)
Victoria N. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 березня 2013 р.
нормальный отель

обслуживание, шезлонги в бассейне
6,3
Не плохой отель. номера уютные. кровати большие. доп кровать большая. хороший интернет. обслуживание хорошее. бассейн работает до 19.00. бесплатный шатл бас до аяла мол ходит до 19,00.
Anna B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Красивый вид на город с бара на 24 этаже
9,3
Хороший отель на 4 звезды. Просторные номера со всеми необходимыми условиями для проживания. Все отлично, но цены в ресторане и баре отеля не слишком дешевые. Ужин - шведский стол песо.
Andrzej R. Індивідуальний мандрівник Poland, 31 грудня 2012 р.
wspaniala obsluga i doskonale warunki

wyposazenie bez zarzutu, cudowna atmosfera, smaczne i obfite posilki,
10
hotel jak najabardziej z klasa. dobra lokalizacja z widokiem na wyspe. niezwykle mila i wykwalifikowana obsluga.bardzo dobre masaze w spa.
Jocelyn B. Індивідуальний мандрівник Philippines, 19 квітня 2014 р.
Relaxing and peaceful.

The room, friendly staff at the restaurants, and close to home.
10
The hotel front desk was not helpful at all when I asked for change for 500 pesos to hundreds so I can tip the bellman and valet. She just said she didn't have any and looked in a hurry to get rid of me. So I just went to the restaurant up front and had them change my money. The waitress was really accommodating. Maybe the front desk clerk can learn a thing or two about customer service from the waitress.
Dario J. Сім"я з малими дітьми Philippines, 19 квітня 2014 р.
Overall good. Value for money

Clean, nice view at presidential suite, fast food delivery
8
Nice hotel. Definitely will consider once i go for vacation again
Virgilio T. Сім"я з малими дітьми Philippines, 18 квітня 2014 р.
very enjoyable with my family

nice location: has shuttle going to the malls; friendly surroundings
7
had lots of fun with my family!it has a wide variety of food specially on breakfast buffet.i'd definitely go back in this hotel soon.
Keith B. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 16 квітня 2014 р.
The service and facilities are the best.

The pool, atmosphere and entertainment, plus service.
9
Thank you for the stay. We would stay again and tell friends and family.
Keith W. Сім"я з малими дітьми Australia, 16 квітня 2014 р.
Good value hotel.

Value, quality of room and staff.
8,3
Our stay at this hotel was good. They allowed us early check in and even arranged a baby crib for us even though we had not requested one. The room was a good size for the money we paid and had a nice view. The staff were all very nice and Helpful. The hotel is a little away from things but its easy to get a taxi. It is not set in a lot of gardens like it states though but does have a nice relaxing feel about the place. We did not eat there as the prices are pretty expensive. I would stay there again if I go to Cebu.
Eleanor C. Поїздка вдвох Australia, 15 квітня 2014 р.
Best ambience, relax atmosphere.

Ambience, located at the top of the mountain overlooking the city area, class that covers the service and privacy where I can relax without the hassle and bustle of the city life.
10
Over all very nice and has the facet of a 5 star hotel I am looking for except the warmth friendliness and genuine smiles of the front desk that cannot be bought with money.
Dennis J. Група Philippines, 13 квітня 2014 р.
Really comfortable and we enjoyed our stay

Food, Swimming pool location
9,7
To summerize, it was great! had fun with my friends great Staff, great food and great location!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel СебуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Їжа та напоїMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Номер ЛюксMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ванна кімнатаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ванна кімнатаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-барMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-барMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-барMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-барMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Балкон/ТерасаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-барMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр


AS-AGWEB-3A01