чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Їжа та напої Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Номер Люкс Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ванна кімната Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ванна кімната Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Балкон/Тераса Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар
Розміщення: Себу Кількість номерів: 329
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 1703 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
7,8
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (1703)
Victoria N. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 березня 2013 р.
нормальный отель

обслуживание, шезлонги в бассейне
6,3
Не плохой отель. номера уютные. кровати большие. доп кровать большая. хороший интернет. обслуживание хорошее. бассейн работает до 19.00. бесплатный шатл бас до аяла мол ходит до 19,00.
Anna B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Красивый вид на город с бара на 24 этаже
9,3
Хороший отель на 4 звезды. Просторные номера со всеми необходимыми условиями для проживания. Все отлично, но цены в ресторане и баре отеля не слишком дешевые. Ужин - шведский стол песо.
Andrzej R. Індивідуальний мандрівник Poland, 31 грудня 2012 р.
wspaniala obsluga i doskonale warunki

wyposazenie bez zarzutu, cudowna atmosfera, smaczne i obfite posilki,
10
hotel jak najabardziej z klasa. dobra lokalizacja z widokiem na wyspe. niezwykle mila i wykwalifikowana obsluga.bardzo dobre masaze w spa.
Keith W. Сім"я з малими дітьми Australia, 16 квітня 2014 р.
Good value hotel.

Value, quality of room and staff.
8,3
Our stay at this hotel was good. They allowed us early check in and even arranged a baby crib for us even though we had not requested one. The room was a good size for the money we paid and had a nice view. The staff were all very nice and Helpful. The hotel is a little away from things but its easy to get a taxi. It is not set in a lot of gardens like it states though but does have a nice relaxing feel about the place. We did not eat there as the prices are pretty expensive. I would stay there again if I go to Cebu.
Dennis J. Група Philippines, 13 квітня 2014 р.
Really comfortable and we enjoyed our stay

Food, Swimming pool location
9,7
To summerize, it was great! had fun with my friends great Staff, great food and great location!
Dennis J. Група Philippines, 13 квітня 2014 р.
Enjoyed every minute of our stay

Good food, good staff and good location
9,7
To summerize, it was great! had fun with my friends great Staff, great food and great location!
Mary M. Поїздка вдвох Philippines, 13 квітня 2014 р.
Good Location & comfortable hotel.

Centrally Located & Comfortable Rooms
8
Stanly T. Ділова поїздка Philippines, 13 квітня 2014 р.
clean & food is greate

food, staff & very clean
8,3
very friendly staff, food is greate. huge lobby
Jonathan W. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 13 квітня 2014 р.
A 4 star hotel worthy of the Marco Polo name

clean, staff, luxury
8,3
Another most pleasant stay at one of the best hotels in Cebu. The hotel is clean and the staff very friendly and efficient. I can highly recommend his hotel to discerning Western travelers, on business or leisure. The hotel is worth and stands up to having the Marco Polo name above it's door.
Marisa V. Група Australia, 12 квітня 2014 р.
Great experience. Decided to book again.

Room, food, service
10

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel СебуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Їжа та напоїMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Номер ЛюксMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ванна кімнатаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ванна кімнатаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-барMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-барMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-барMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-барMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Балкон/ТерасаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Паб/Коктейль-барMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр


AS-AGWEB-3B08