чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-зал Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-зал Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Басейн Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна зала Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Басейн Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна зала Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Дитячий клуб Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Їжа та напої
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 329
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 2279 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (2279)
Відсортувати за:
Roman I. Індивідуальний мандрівник Russia, 13 листопада 2014 р.
Пир во время чумы

Чистота в отеле, холл.
6,3
В душе вода разбрызгивается по всей комнате. Отсутствие завтрака огорчило.
Oleg S. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 квітня 2014 р.
Классный отель

бывают хорошие скидки
10
Oleg S. Індивідуальний мандрівник Russia, 4 квітня 2014 р.
Классный отель

бывают хорошие скидки
10
Victoria N. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 березня 2013 р.
нормальный отель

обслуживание, шезлонги в бассейне
6,3
Не плохой отель. номера уютные. кровати большие. доп кровать большая. хороший интернет. обслуживание хорошее. бассейн работает до 19.00. бесплатный шатл бас до аяла мол ходит до 19,00.
Anna B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Красивый вид на город с бара на 24 этаже
9,3
Хороший отель на 4 звезды. Просторные номера со всеми необходимыми условиями для проживания. Все отлично, но цены в ресторане и баре отеля не слишком дешевые. Ужин - шведский стол песо.
Pawel B. Індивідуальний мандрівник Austria, 8 листопада 2014 р.
piec gwiazdek, ale nie jest tego warte

1. bardzo starajacy sie personal. 2 nic 3.nic
5,7
luxus hotel z lat "80 . ale to bylo bardzo dawno
Andrzej R. Індивідуальний мандрівник Poland, 31 грудня 2012 р.
wspaniala obsluga i doskonale warunki

wyposazenie bez zarzutu, cudowna atmosfera, smaczne i obfite posilki,
10
hotel jak najabardziej z klasa. dobra lokalizacja z widokiem na wyspe. niezwykle mila i wykwalifikowana obsluga.bardzo dobre masaze w spa.
Jan J. Індивідуальний мандрівник Australia, 18 лютого 2015 р.
Best hotel in Cebu !

Staff , Staff,Staff
10
Hi , my son lives in Cebu and I like to visit him a few times a year , I usually travel by myself so safety is important to me ! Staying at the Marco Polo is like staying at a good friends home !! I feel welcome and very safe. ! The staff ALL are wonderful kind and genuinely friendly ! I could not fault them. ! The hotel is a little older than some , but beautifully maintained . The rooms are very comfortable with top quality linens , they are serviced each day , my room attendant Joesph was a gem , I looked forward to seeing him every day ! Nothing was ever too much trouble ! The pool guys were friendly as were the buffet attendants Claire was there most mornings always with a smile. ! And remembered that I like a latte ! Great service ! The pool bar is fantastic as is the roof top bar ! Two for one cocktails , yum! I would definitely recommend this hotel to anyone who enjoys the good things in life , for an excellent price. !! I will be returning next month and can't wait. !!
Cheryl A. Поїздка вдвох United States of America, 17 лютого 2015 р.
Great Experience for a Great Price

1. Free Shuttle 2. Nice Pool 3. Awesome Staff
9,7
We had a wonderful and romantic stay. It would have been better if the bathroom in our room has a hand held bidet :)
Romeo B. Поїздка вдвох Philippines, 15 лютого 2015 р.
nice and clean

very nice experience
10
The room is very and and clean.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel СебуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Дитячий клубMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Їжа та напоїMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ЗручностіMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ЗручностіMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ОточенняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Їжа та напоїMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ванна кімнатаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Бізнес ЦентрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Дитячий клуб


AS-AGWEB-3B07