чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-зал Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-зал Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Басейн Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна зала Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Басейн Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна зала Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Дитячий клуб Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Їжа та напої
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 329
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 2305 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (2305)
Відсортувати за:
Roman I. Індивідуальний мандрівник Russia, 13 листопада 2014 р.
Пир во время чумы

Чистота в отеле, холл.
6,3
В душе вода разбрызгивается по всей комнате. Отсутствие завтрака огорчило.
Oleg S. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 квітня 2014 р.
Классный отель

бывают хорошие скидки
10
Oleg S. Індивідуальний мандрівник Russia, 4 квітня 2014 р.
Классный отель

бывают хорошие скидки
10
Victoria N. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 березня 2013 р.
нормальный отель

обслуживание, шезлонги в бассейне
6,3
Не плохой отель. номера уютные. кровати большие. доп кровать большая. хороший интернет. обслуживание хорошее. бассейн работает до 19.00. бесплатный шатл бас до аяла мол ходит до 19,00.
Anna B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Красивый вид на город с бара на 24 этаже
9,3
Хороший отель на 4 звезды. Просторные номера со всеми необходимыми условиями для проживания. Все отлично, но цены в ресторане и баре отеля не слишком дешевые. Ужин - шведский стол песо.
Pawel B. Індивідуальний мандрівник Austria, 8 листопада 2014 р.
piec gwiazdek, ale nie jest tego warte

1. bardzo starajacy sie personal. 2 nic 3.nic
5,7
luxus hotel z lat "80 . ale to bylo bardzo dawno
Andrzej R. Індивідуальний мандрівник Poland, 31 грудня 2012 р.
wspaniala obsluga i doskonale warunki

wyposazenie bez zarzutu, cudowna atmosfera, smaczne i obfite posilki,
10
hotel jak najabardziej z klasa. dobra lokalizacja z widokiem na wyspe. niezwykle mila i wykwalifikowana obsluga.bardzo dobre masaze w spa.
Ivan I. Ділова поїздка Ecuador, 25 березня 2015 р.
Awesome people and wonderrul facilities

Most selcome and accomodating Staff, Excellent Continental Club Lounge and service, best breakfast in town
10
I loved this property and the way the Director of Rooms, Cielo Reyes as well as the Staff at rhe fron desk handled my reservation, granted me the best upgrade and made me feel sobat hime.
Andrew W. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 23 березня 2015 р.
Great Hotel

Value for money, Staff and comfy bed
9,7
I have tsyed at the Marco Polo a few times now and find the staff very attentive so they get full marks. We had a baby with us and got supplied with a nice baby cot. As people have mentioned the hotel is a little dated but I never let that stop me from staying there but feel it really feels like a 4 star because of that. Very much recommend staying here...great view of the city from the top of the hill and away from the hustle and bustle of downtown.Highly recommend!
Jan J. Індивідуальний мандрівник Australia, 22 березня 2015 р.
Best hotel in Cebu. !!

Staff pool food
10
My son lives in Cebu , and I try to visit several times a year. I love staying at this hotel I feel it's my home away from home , the staff here are so so friendly ! Professional and caring . I would recommend anyone staying here , fantastic value for money , there are newer fancier hotels in Cebu , but the Marco Polo shines above the rest. , from the girls on the door. , the beautiful girls at the front desk. , Claire in the buffet the handsome pool boys , joesph my room attendant . The fabulous girls in the spa. !! Everyone of youakee feels like a princess. ! Nothing was ever too much trouble , my every desire was met with a smile. . The rooms where immaculate. ! The food especially the breakfast buffet. As spectacular. As a single woman travelling by myself I found the staff were very protective of me guide ing me as to where to go and making me feel very very welcome ! The position of the hotel a little bit out if the center of town was fine ! Two dollar taxi fare to the big. Malls. ! Taxis are always waiting. ! Can't fault the place. !! For me the only hotel to stay while in Cebu. ! Everyone will enjoy staying here. ! I think it's the staff that make all the difference. ! I can't wait to return ! ,

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel СебуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Дитячий клубMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Їжа та напоїMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ЗручностіMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ЗручностіMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ОточенняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Їжа та напоїMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ванна кімнатаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Бізнес ЦентрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Танцювальна залаMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Дитячий клуб


AS-AGWEB-3B02