чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-зал Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-зал Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класу Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Ресторан Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центр
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фойє Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Басейн Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня Marco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 329
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 2054 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (2054)
Відсортувати за:
Victoria N. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 березня 2013 р.
нормальный отель

обслуживание, шезлонги в бассейне
6,3
Не плохой отель. номера уютные. кровати большие. доп кровать большая. хороший интернет. обслуживание хорошее. бассейн работает до 19.00. бесплатный шатл бас до аяла мол ходит до 19,00.
Anna B. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Красивый вид на город с бара на 24 этаже
9,3
Хороший отель на 4 звезды. Просторные номера со всеми необходимыми условиями для проживания. Все отлично, но цены в ресторане и баре отеля не слишком дешевые. Ужин - шведский стол песо.
Andrzej R. Індивідуальний мандрівник Poland, 31 грудня 2012 р.
wspaniala obsluga i doskonale warunki

wyposazenie bez zarzutu, cudowna atmosfera, smaczne i obfite posilki,
10
hotel jak najabardziej z klasa. dobra lokalizacja z widokiem na wyspe. niezwykle mila i wykwalifikowana obsluga.bardzo dobre masaze w spa.
Shoji T. Група Japan, 14 жовтня 2014 р.
the hotel was accommodating and the stay was indee

Food,Room,The staff are best
9
the foods were superb and it was irresistible indeed. It made us mouthwatery. the room was so cozy and it induced our sleep as well as it aided us to doze of so deeply. the environment was conducive for such guests who are seeking for a wonderful rest. The staffs were also polite especially in asking permission first to enter the room for any services they have imparted for the room and guests as well. They often greet the people from all walks in life making it fairer for every guests.
Kenneth M. Поїздка вдвох Australia, 12 жовтня 2014 р.
Great experience

Room size, variety of menu choices and confidence, efficiency and pleasant nature of the staff.
9,3
Excellent, best describes this hotel in one word.
John M. Поїздка вдвох United States of America, 8 жовтня 2014 р.
Always a great experience.

Comfortable room, clean, friendly staff
9,7
We often choose this hotel for our stay in Cebu and it is always a rewarding experience. The Reception staff are friendly, efficient, and accommodating to requests. Check-in is always accomplished quickly and, unlike some other Cebu hotels, rooms are available without a wait. When unable to access cable TV, a call to guest services produced a technician in under five minutes to correct the situation. The King bed was quite comfortable, the room and bath were perfectly clean and the city and harbor view from the room was great. The only downside is the distance from downtown and malls, but there is a free shuttle and taxis are readily available. Food was fine and check-out was just as fast and pleasant as check-in.
Karen G. Поїздка вдвох Philippines, 6 жовтня 2014 р.
Very posh place

Rooms, Staff and Service
9,3
I definitely loved my stay at Marco Polo! Our room had everything we need. My partner and I certainly felt very comfy. The place was posh and clean.. perfect place to unwind and relax!
Cheryl K. Індивідуальний мандрівник United States of America, 6 жовтня 2014 р.
Weekend Trip

Shuttle to Ayala, Pool, Lounge
7,3
Thomas W. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 4 жовтня 2014 р.
Great place to stay.

Staff, staff, staff,
8,7
Love this friendly hotel, even better now they have promo rates.. Great value for money.
Glenn P. Індивідуальний мандрівник Philippines, 4 жовтня 2014 р.
NIce

food price comfort
8,3
It was good but apparently the wifi internet was not accessible in my room

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel СебуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Конференц-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Фітнес-залMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Вітальня представницького класуMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - РесторанMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Спа-центрMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ФойєMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - БасейнMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - ВітальняMarco Polo Plaza Cebu Hotel Себу - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3C06