Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marcosas Cottages Resort

Panagsama Beach/Basdiot, Моалбоал, Моалбоал, Філіппіни 6032 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Вітальня Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Вітальня Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Вітальня Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Спа-центр Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Спа-центр Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Вітальня Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Рецепція Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Вітальня Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Спа-центр Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Вітальня Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Балкон/Тераса Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Ресторан Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Ресторан Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Вітальня Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Басейн Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Оточення
Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Балкон/Тераса Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Балкон/Тераса Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Басейн Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Вітальня Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Ванна кімната Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Басейн Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Вітальня Marcosas Cottages Resort Моалбоал - Ванна кімната
Місцезнаходження Моалбоал Кількість номерів: 26

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 200 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
7,8
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (200)
Відсортувати за:
Oleg L. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 5 листопада 2015 р.
Класс

1. Персонал 2 ухоженная территория 3 бассейн
9,3
Очень хорошо
Повідомити про цей вігук
Aleksndra I. Поїздка вдвох Russia, 3 грудня 2014 р.
Уютный уголок

В отеле есть отличный бассейн. Вода в нем чистая, прозрачная, без запаха хлорки. Есть бар в бассейне - прикольная вещь, которую мы оценивали не раз. Бунгало поразило своим удобством и чистотой.
10
Мы провели в отеле 11 ночей. Завтрак выбираешь из списка (американский, филиппинский, континентальный, мюсли и пр.) За это время перепробовали все, разочаровал лишь суп-лапша. Все остальное очень вкусно (особенно рыбка). У отеля своя огороженная территория, все бунгало утопают в зелени. Мы жили чуть с краю, поэтому никто мимо не ходил, и эта уединенность не могла не радовать. Так же добавлю, что мы брали бунгало с кухней. За счет этого домик кажется внутри больше. Да и кухня не бывает лишней - пару раз готовили сами, с местными приправами. У отеля нет выхода к морю, но идти до него всего лишь 3 минутки (хотя Панангсама бич не располагает к тому, чтоб там просто загорать и плавать; все едут сюда за дайвингом и снорклингом).
Повідомити про цей вігук
Dmitry R. Поїздка вдвох Russia, 27 листопада 2012 р.
Очень уютный отель и приветливый персонал

много зелени, хорошие домики, отличный бассейн
9
От аэропорта до отеля добирались на такси 2часа 15 мин.,заплатили 2500 песо,пока рассматривали природу незаметно и приехали.В отеле нас встретили отлично, быстро поселили в домик, всё нечего, но очень шумный кондиционер(форточного типа).Пляжа при отеле нет,можно доехать до пляжа на моторикше за 15 минут.А вообще данный район славится хорошим дайвенгом,поэтому кто хочет полюбоваться красотами моря, тому сюда.Вокруг много ресторанчиков и сувенирных лавок, можно взять напрокат мопед или велосипед.
Sightseeing/Attractions Tip: Центр дайвенга
Повідомити про цей вігук
Nikolay C. Поїздка вдвох Russia, 4 лютого 2011 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Прекрасная территория, наверное самый большой в округе бассейн.
10
Это несомненно лучший из всех виденных на нами в Малбоале отелей. Индивидуальные бунгало с террасами, мебель из ротанга, большой бассейн, приветливый персонал, ресторан с европейским уровнем обслуживания, большая зеленая и ухоженная территория-все перечисленное заставляет сделать этот вывод. Наши попутчики остановились в другом отеле, но приходили гулять и завидовать к нам. Отель, конечно, дороже соседних, но по-моему это того стоит.
Hotel Feature Tip: Отель хорош тем,что можно хорошо отдохнуть, даже не выходя из него. Подразумевается, спокойный отдых. При этом уровень сервиса будет выше, чем за забором.
Повідомити про цей вігук
Andrzej C. Сім"я з малими дітьми Poland, 18 квітня 2015 р.
Tygodniowy pobyt z rodziną

Miła atmosfera, czysto, smaczne jedzenie
8
Polecam! Basen z przylegającą restauracją, smaczne jedzenie, miła obsługa. W pokojach lokalne piwo tańsze niż w okolicznych sklepikach! ;-) Idelne miejsce do wypoczynku, Pozdrawiamy! ARA
Повідомити про цей вігук
Douglas E. Поїздка вдвох United States of America, 3 лютого 2016 р.
Not again
4
Upon arriving at Marcosas cottages I was greeted with a glowering 3-5 second stare from the manager. Why? Probably because she was sizing me up to see if I would readily acquiesce to paying the extra 100 pesos per night surcharge because apparently, like me, you may overlook marking 2 adults will be staying in your room when booking with Agoda. . hmmm.huh? Although this being the 2nd time we stayed at Marcosas cottages I never noticed where I have to mark 2 adults staying in the room either time. Isn't that a given? I've used Agoda much and I've never had this experience except at Marcosas cottages twice. Commonly known as a racket in the Philippines. Ok, I paid an extra 100 pesos per night so my wife could sleep with me. Wonderful first impression. Walking into the cottage I noticed the 2 single rattan beds were not the 1 double bed I saw in the descriptive photo. There is a six inch separation between the 2 beds so don't expect to comfortably cuddle with your significant other. Cheap plastic toilet seats with pee stains. Aside from this the rooms are clean. The food in general is unsavory with too much butter slapped on and turtle service. Most offputting was the downright rude and unfriendly reception. The salty manager has worked there for 10 years and it seems to rub off on the staff. Unfortunate because it's a nice place but much better to stay closer to the beachfront. . it's almost a block away. I decided to give it a second chance, but not again.
Повідомити про цей вігук
Benjamin R. Поїздка вдвох Netherlands, 14 січня 2016 р.
Enjoy

Nice Pool, the rooms are great big and clean
8,7
The stay at marcosas was great. I would chose this resort again when we go again to moalboal.
Повідомити про цей вігук
Amber H. Поїздка вдвох Australia, 2 січня 2016 р.
Lovely little hotel with enormous sized rooms!

Value, location, room size.
9,7
This was a little slice of luxury on our trip. We'd stayed in backpackers and a few other places and splurged on this hotel compared to others we'd booked - and we weren't disappointed. The rooms were MASSIVE! Plus there was a private garden and patio out the front with plenty of room to hang laundry to dry, or diving gear to dry. There was no wifi in the room, but there was in the lobby and restaurant. The water was warm, the air con cold plus there's a fan in the room if the aircon gets a bit too cold. The bed was comfy and I really liked the individual throw rug/blankets per person to sleep with. In fact I liked them so much I'd have bought one if they were for sale! The room was immaculately clean, it had a fridge and tea/coffee facilities. There was a spare single bed which was handy to lay out our clothes on. Breakfast choices were slightly lmimted but still a great value hotel. I liked that the pool was quiet and private when compared to some others in the area. Lastly, all the staff were lovely and the front desk ladies were particularly helpful.
Повідомити про цей вігук
Dennis V. Індивідуальний мандрівник Netherlands, 1 січня 2016 р.
nice town

pool is great, rooms are the best, everything you need.
9
had a great stay as always nothing to complain great pool nice surroundings everything good.
Повідомити про цей вігук
Nigel H. Поїздка вдвох United Kingdom, 31 грудня 2015 р.
Great Stay

Staff, Location and Staff
9,3
A little biy away from the beach - but then so are almost all the better resorts. Rooms a bit basic by European standards, but then this isn't Europe and they have have all you need. Route to the village centre is fine - once you see the arrows (you will understand what I mean once you are there!) Recommended Excellent and attentive staff
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marcosas Cottages Resort МоалбоалMarcosas Cottages Resort Моалбоал - ВітальняMarcosas Cottages Resort Моалбоал - ВітальняMarcosas Cottages Resort Моалбоал - ВітальняMarcosas Cottages Resort Моалбоал - Спа-центрMarcosas Cottages Resort Моалбоал - Спа-центрMarcosas Cottages Resort Моалбоал - ВітальняMarcosas Cottages Resort Моалбоал - РецепціяMarcosas Cottages Resort Моалбоал - ВітальняMarcosas Cottages Resort Моалбоал - Спа-центрMarcosas Cottages Resort Моалбоал - ВітальняMarcosas Cottages Resort Моалбоал - Балкон/ТерасаMarcosas Cottages Resort Моалбоал - РесторанMarcosas Cottages Resort Моалбоал - РесторанMarcosas Cottages Resort Моалбоал - ВітальняMarcosas Cottages Resort Моалбоал - БасейнMarcosas Cottages Resort Моалбоал - ОточенняMarcosas Cottages Resort Моалбоал - Балкон/ТерасаMarcosas Cottages Resort Моалбоал - Балкон/ТерасаMarcosas Cottages Resort Моалбоал - БасейнMarcosas Cottages Resort Моалбоал - ВітальняMarcosas Cottages Resort Моалбоал - Ванна кімнатаMarcosas Cottages Resort Моалбоал - БасейнMarcosas Cottages Resort Моалбоал - ВітальняMarcosas Cottages Resort Моалбоал - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05