Мій акаунт (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marina Byblos Hotel

Dubai Marina, Дубаї Маріна, Дубай, Об'єднані Арабські Емірати 123233 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marina Byblos Hotel Дубай - Вітальня Marina Byblos Hotel Дубай - Вітальня Marina Byblos Hotel Дубай - Вітальня Marina Byblos Hotel Дубай - Інтер’єр готелю Marina Byblos Hotel Дубай - Вітальня Marina Byblos Hotel Дубай - Вітальня Marina Byblos Hotel Дубай - Вітальня Marina Byblos Hotel Дубай - Рецепція Marina Byblos Hotel Дубай - Фойє Marina Byblos Hotel Дубай - Конференц-зал Marina Byblos Hotel Дубай - Конференц-зал Marina Byblos Hotel Дубай - Конференц-зал Marina Byblos Hotel Дубай - Місця відпочинку та розваги Marina Byblos Hotel Дубай - Зовнішній вид готелю Marina Byblos Hotel Дубай - Басейн Marina Byblos Hotel Дубай - Басейн
Marina Byblos Hotel Дубай - Зовнішній вид готелю Marina Byblos Hotel Дубай - Зовнішній вид готелю Marina Byblos Hotel Дубай - Вид Marina Byblos Hotel Дубай - Ресторан Marina Byblos Hotel Дубай - Басейн Marina Byblos Hotel Дубай - Вітальня Marina Byblos Hotel Дубай - Вітальня Marina Byblos Hotel Дубай - Вітальня Marina Byblos Hotel Дубай - Вітальня Marina Byblos Hotel Дубай - Ресторан Marina Byblos Hotel Дубай - Фітнес-зал Marina Byblos Hotel Дубай - Вітальня
Місцезнаходження Дубаї Маріна Кількість номерів: 184

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 106 відгуків

Ціна-якість:
7,4
Розташування
8,4
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (106)
Відсортувати за:
Tamara G. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 9 листопада 2013 р.
Чудесное расположение

7 минут пешком до пляжа
9,3
Ekaterina P. Поїздка вдвох Russia, 13 травня 2013 р.
Близко к яхт-клубу, набережной. Рядом много кафе

Место, цена
8,3
Для остановки на пару дней отель имеет удобное расположение и приемлемую цену. Рядом рестораны, торговый центр, пристань для яхт. Городской пляж мин 10. Бассейн на крыше отвратительный , рядом вытяжка из которой отвратительный запах
Natalia R. Поїздка вдвох Russia, 8 листопада 2012 р.
Хороший отель

Пляж в пешей доступности, рядом метро, есть, где вечером погулять
9,7
Отель понравился, соотношение "цена-качество" идеальное. Пляж рядом, метро рядом, рядом пешеходная улица, можно вечером погулять. Много ресторанов, рядом супермаркет. Все понравилось.
Elena V. Сім"я з малими дітьми Russia, 20 січня 2012 р.
хорошее расположение недалеко от моря

Вид на залив из двухместных номеров
8,3
Отель расположен в районе дубай Марина это далеко от центра, с самым низким в этом районе количеством этажей -9. Если вы едете шопинговать и погулять вечером, то этот отель не для вас. Море 15 минут ходьбы. Вот наверное все преимущества. Питание обеды и ужины хорошие 900 рублей с человека дети до 6 лет бесплатно. Есть русскоговорящие девушки на рецепшене, на все вопросы отвечают но не всегда охотно. Вид из отеля мз номеров Agua Suite на дорогу, двухместные на сторну залива. Питаться нормально можно в золотой вилке, в остальных дорого на семью. Вечером с детьми податься некуда, кроме прогулки по набережной, нужно куда-нибудь ехать. На метро далековато минут 20-30 до мест развлечения. Нет балкона, для меня это большой минус.
Порада туристам: никаких
M S. Поїздка вдвох Canada, 14 червня 2014 р.
Comfortable, hassle free, enjoyable

Fast Check in, good restaurants, good location
8
It was very good, comfortable room, quick check-in/out. Good location, and we had lots of fun in SOCIETY club in the same hotel.
Osman H. Ділова поїздка United States of America, 4 червня 2014 р.
I think the hotel must be using its C team.

Not sure
3,7
Very bad, they intentionally put me on the room above the club and the loud music kept me up until 3AM, I came for only one day from New York City for a meeting and could not get up for this important meeting due to this late night disruptions - Highly unsatisfied and highly inefficient staff - POOR all the way
Akari K. Ділова поїздка Japan, 29 травня 2014 р.
The hotel manager is a big lier

close to station
4,7
when we are checking out hotel front desk said we drank 2 drinks in mini bar actually we didn't even touch mini bar but we are in a hurry to check out and catch flight, so we just pay and called to the hotel manager later, he promised he would check it out and pay us back, and get back to us in 24hrs. However, we got nothing in 24hrs when we called to the contact number the hotel manager left, we found it is actually another person's number, who didn;t even know what happened! Then we called to hotel again this time another manager picked up he said he will check and call us the next day again, we waited for 2.5 days and there wasn't even a call this is how the hotel manager manage everything they said you drank something even we don't even know where the mini bar is and they said they will get back to you but actually it is just a lie forever I suggest not to stay in this hotel because it is too risky although aside from the staffs, other things are not so bad but because of the cheating staffs, we'd never go there again
Claire B. Поїздка вдвох United Kingdom, 26 травня 2014 р.
Value for money

Bar, Location , Facilities
6
Check in to slow,asked for second key which was never given. Room very noisy as it was over the hotel Nightclub. We complained about noise 1st night which was not addressed properly & was given complimentary Breakfast on third day of four. Disappointed no free WiFi & Bathroom very dark. Pub inside good with excellent food.
Faten T. Ділова поїздка Jordan, 10 травня 2014 р.
Poor Irrespectful staff, very loud at night,

Budget
3
Irrespectful staff, very loud at night, u can't sleep at night till 3 am!!!! And u had to wake up next day at 8 am! Concierge practically shouted at me for not bring able to locate the hotel and asked me to ask any one in the street for directions ! Aggressive attitude, looks like all staff are not happy working there..
Paul M. Поїздка вдвох United Kingdom, 11 квітня 2014 р.
Very good stay

Room, location and staff
9,3
Very good stay and location was excellent. However, internet should be free and as guests we were not allowed in the English pub because we had long shorts on!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marina Byblos Hotel ДубайMarina Byblos Hotel Дубай - ВітальняMarina Byblos Hotel Дубай - ВітальняMarina Byblos Hotel Дубай - ВітальняMarina Byblos Hotel Дубай - Інтер’єр готелюMarina Byblos Hotel Дубай - ВітальняMarina Byblos Hotel Дубай - ВітальняMarina Byblos Hotel Дубай - ВітальняMarina Byblos Hotel Дубай - РецепціяMarina Byblos Hotel Дубай - ФойєMarina Byblos Hotel Дубай - Конференц-залMarina Byblos Hotel Дубай - Конференц-залMarina Byblos Hotel Дубай - Конференц-залMarina Byblos Hotel Дубай - Місця відпочинку та розвагиMarina Byblos Hotel Дубай - Зовнішній вид готелю Marina Byblos Hotel Дубай - БасейнMarina Byblos Hotel Дубай - БасейнMarina Byblos Hotel Дубай - Зовнішній вид готелю Marina Byblos Hotel Дубай - Зовнішній вид готелю Marina Byblos Hotel Дубай - ВидMarina Byblos Hotel Дубай - РесторанMarina Byblos Hotel Дубай - БасейнMarina Byblos Hotel Дубай - ВітальняMarina Byblos Hotel Дубай - ВітальняMarina Byblos Hotel Дубай - ВітальняMarina Byblos Hotel Дубай - ВітальняMarina Byblos Hotel Дубай - РесторанMarina Byblos Hotel Дубай - Фітнес-залMarina Byblos Hotel Дубай - ВітальняMarina Byblos Hotel Дубай - Ресторан


AS-AGWEB-3A08