Повернутися до інфо готелю

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 213 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,2
  • Зручності 7,3
  • Розташування 8,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,6
  • Робота персоналу: 7,5
  • Ціна-якість: 7,5
  • Страви/Організація харчування: 6,9
Сортувати за

Gavin M. з США
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
See my previous review!
I've stayed at this hotel several times and you can see my previous review. As I've said in other reviews, my biggest complaint is that they charge you a hefty additional charge for room wifi. This seems absurd in this day and age when airports and even cities are providing free WiFi.
Переглянуто 15 липня 2016

Hans G. з Швеція
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Good but noisy
Good hotel with a good location. Unfortunately there is a noisy discoteque on the ground floor. However, the manager and reception staff were all very cooperative and helped me to change room to a quiet section of the hotel as soon as it was possible.
Переглянуто 30 травня 2016

Bandar A. з Саудівська Аравія
Ділова поїздка
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
Very good price
Very good hotel
Переглянуто 29 травня 2016

BOON C. з Малайзія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Not worth the price paid
Water heater overheated, no free wifi in the room, mini fridge not cooling, problem with door lock, have to try few attempts to get the door locked, could find better hotel with the price paid..
Переглянуто 21 травня 2016

mohamad M. з Малайзія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Great place
If you're looking for beach and marina, this would be a great place to stay
Переглянуто 08 травня 2016

Allen D. з Зімбабве
Ділова поїздка
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2016 р.
Shame about the Wifi policy, Decent hotel
Decent hotel, a shame about the wifi charges for use in room. Only free in the public spaces.
Переглянуто 20 квітня 2016

Roman D. з Канада
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
great location
Lots of Russians stay at this hotel.
Переглянуто 17 квітня 2016

Meshal A. з Саудівська Аравія
Ділова поїздка
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Absurd
No vistors policy!!
Переглянуто 17 квітня 2016

Marjan G. з Македонія
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на 7 ночей в Квітень 2016 р.
Overall it is good. The location is excellent. The hotel should improve the reception and gym.
The reception was not good. We were three adults in a room and the reception gave us one key. In first they offered us a smoking room, and when I asked them to call the manager they gave me a non-smoking room.
Переглянуто 15 квітня 2016

Rameez A. з Пакистан
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Location is the highlight
Stayed for two nights. Did not opt for breakfast so cant say much about that. Room was big and spacious, however, it was on third floor and facing the road. Excellent location just next to JLT Metro and Tram and a short stroll to JBR. I booked this place for its location.
Переглянуто 28 березня 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: