чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marrigold Hostel

11/F, Block-D ,No.8 , Chungking Mansion , 36-44 Nathan Road, Цім Ша Цуй, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня
Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Ванна кімната Marrigold Hostel Гонконг - Ванна кімната Marrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Marrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Marrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Marrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Marrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Цім Ша Цуй Кількість номерів: 14
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,1

із 132 відгуків

Ціна-якість:
7,4
Розташування
8,8
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,0
Комфортність номерів/Стандарт:
6,8
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (132)
Відсортувати за:
Aleksey A. Поїздка вдвох Russia, 7 листопада 2012 р.
Найти невозможно, до двери отеля весь этаж помойка

Расположение
5
Ужас! В здании, где расположен отель 4 секции лифтов, каждая ведет на свой сегмент каждого этажа. Т.е. не каждый лифт, идущий на 11й этаж привезет вас к отелю. Отель представляет собой несколько номеров на этаже, внутри одного помещения. Но это ещё не всё!!! Нас поселили не в этом отеле, а вообще в соседнем здании!!!
Hotel Feature Tip: Не стоит там останавливаться.
Elena G. Індивідуальний мандрівник Russia, 9 серпня 2012 р.
Клетка для кроликов

Местоположение
5,7
Как все отели в этом здании ужасен. Персонал очень хороший, приятный, но он не в состоянии изменить атмосферу этого дикого места.
Sightseeing/Attractions Tip: Музей истории Гонконга и больше ничего!
Marnelli M. Група Philippines, 21 липня 2014 р.
Exceeded my expectations for a budget room in HK

Friendly staff, location and affordability
7,3
We arrived a half-day earlier than our booking but the manager and staff accommodated us and gave us a room at a discounted price. However,this room was a different room than the one we booked. Our actual room the next day was better than what we expected, although there is limited space. The manager was very friendly. They allowed us to borrow converters for chargers and leave our things at the hostel for sometime after our checkout. The hostel is located at Chungking Mansion. The location may be creepy and intimidating for some, with the lifts that take so long, you just have to endure it considering the location and prices of hotels nearby. Overall, I can recommend Marrigold Hostel to solo or group travellers who want to experience the beauty of hongkong at an affordable price.
Nego T. Група Malaysia, 18 липня 2014 р.
Nice and clean room but quite small.

Friendly staff. Clean room. Good facilities if compared to other hostel around.
7,3
Nice and clean room but quite small. Friendly staff. Satisfied equipments.
Richard Q. Індивідуальний мандрівник Philippines, 14 липня 2014 р.
Good Value Hotel

Near MTR. Value. Backpacking.
6
It is generally good for tourist who seeks value for money without the amenities of a upscale hotel. Comfortable.
Hazel A. Група Philippines, 9 липня 2014 р.
nice stay

clean,good location, friendly staff
9,3
stayed for 3 nights with my husband, sister in law,my husband cousin and our neighbor.Hotel was clean comfortable, with free wifi, and conveniently located. Staff was friendly. We will definitely stay there again.
Gary P. Поїздка вдвох Hong Kong, 9 липня 2014 р.
good

clean
10
i has been staying in this hostel for few time , i like this hostel so much, everything here was great easy to get everything you want, food, shopping , transport .. all is prefect, will come back again .
Richey K. Індивідуальний мандрівник United States of America, 7 липня 2014 р.
Quaint and Comfortable

Not much, but it has comfy rooms.
7,7
Chee M. Ділова поїздка Singapore, 6 липня 2014 р.
good

nothing is good actually
5,7
Natthapach C. Група Thailand, 6 липня 2014 р.
good

staff very good low prise good location
8,3
Has very comfortable about traffic jam shoppingmall verygood

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marrigold Hostel ГонконгMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - Ванна кімнатаMarrigold Hostel Гонконг - Ванна кімнатаMarrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюMarrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюMarrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюMarrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюMarrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3A06