Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Marrigold Hostel

11/F, Block-D ,No.8 , Chungking Mansion , 36-44 Nathan Road, Цім Ша Цуй, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня
Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Ванна кімната Marrigold Hostel Гонконг - Ванна кімната Marrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Marrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Marrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Marrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Marrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелю Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня Marrigold Hostel Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Цім Ша Цуй Кількість номерів: 14
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 332 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,9
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (332)
Відсортувати за:
Igor I. Індивідуальний мандрівник Russia, 10 березня 2015 р.
Ужааас

Расположение
4,3
Стремно
Alexandra V. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 9 березня 2015 р.
Отличный бюджетный вариант

Чистое постельное белье, удобные подушки, тишина на ресепшен
9,3
Учитывая уровень цен в Гонконге, остановится в Marrigold Hostel, разумный вариант. Что понравилось: чистое постельное белье и полотенца, удобные матрасы и подушки, исправная сантехника в душе. С предыдущим хостелом в Гонконге были некоторые проблемы, поэтому есть с чем сравнить. Да и в Marrigold Hostel на ресепшене тихо и есть дежурный, плюс можно днём и ночью организовать чай и кофе, для этого есть чайник, растворимый кофе и сахар. Плюс в каждом номере есть адапторы, так что проблем с зарядкой техники, нет.
Maksim N. Поїздка вдвох Russia, 15 листопада 2014 р.
из хорошего только место

место очень удобное
6
Поселили в London hostel в том же здании. Туда лифт не ходил, последний этаж приходилось идти по лестнице через строительные леса.
Aleksey A. Поїздка вдвох Russia, 7 листопада 2012 р.
Найти невозможно, до двери отеля весь этаж помойка

Расположение
5
Ужас! В здании, где расположен отель 4 секции лифтов, каждая ведет на свой сегмент каждого этажа. Т.е. не каждый лифт, идущий на 11й этаж привезет вас к отелю. Отель представляет собой несколько номеров на этаже, внутри одного помещения. Но это ещё не всё!!! Нас поселили не в этом отеле, а вообще в соседнем здании!!!
Hotel Feature Tip: Не стоит там останавливаться.
Elena G. Індивідуальний мандрівник Russia, 9 серпня 2012 р.
Клетка для кроликов

Местоположение
5,7
Как все отели в этом здании ужасен. Персонал очень хороший, приятный, но он не в состоянии изменить атмосферу этого дикого места.
Sightseeing/Attractions Tip: Музей истории Гонконга и больше ничего!
Cindy C. Поїздка вдвох Philippines, 24 квітня 2015 р.
Marigold Hostel Stay

Clean, Comfortable and Accessible to MTR.
9
The Staff are very accomodating especially Sunny. We will definitely go back to this hotel when we visit Hongkong again.
Ronald L. Сім"я з малими дітьми Philippines, 21 квітня 2015 р.
Nice quiet. Comport

Near about to city and easy to find transportation
7
Quiet and easy to find place
Jiale L. Індивідуальний мандрівник China, 19 квітня 2015 р.
nice hostel

one of the best host i have ever seen,and the spot of the hostel is conveniece. thank u for ur service.
9,7
James T. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 17 квітня 2015 р.
Prime location for shopping, airport bus, Mtr

Accessible, clean, value for money
9,3
The overview of my stay in marigold hostel is good! Service is good , clean and very thoughtful staff. I have been issue with HK map after admin is done . He helped my parent to take one luggage. Then we proceed to the next Blk ( under same building ) to my stay. Lived in 17th floor ( top) but must climb the stairs lift stop at 16th Was browsing at agoda and narrow down to this hostel as the review looks decent on feedback. Initial impression is not that good as the building below there are many marketer promoting hostel stay as there are plenty of hostel to choose from under one building. Lift is slow and compact to reach the hostel.
James T. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 17 квітня 2015 р.
cannot judge a book by its cover

clean, accessible, great staff
9,3
Good better than i expected! Initially, when i stepped into the Chunking Mansion building, i felt skeptical of my upcoming accommodation as there are too many hostel marketer at the entrance with complicated surroundings. Furthermore, i am bringing my parents along. i went to blk D , lvl 11 and settle my administration over there. the staff are very friendly and thoughtful. After a 5 min flat admin is completed, he helped my parent to take one of the luggage and handed me HK map. We are assigned to Blk A and we had to wait for the lift for quite a while before our turn to enter. As we reached 16th floor, we climbed up stairs (area under renovation) and reached 17th floor (top floor for the building) and access to the unit , into the room. As we enter into the unit, we felt a great relief as the room is pretty decent, neat and tidy. the staff further briefed us on wifi matters and some good to know info for us. compact environment is a package in most HK hostel so travellers... pls do not complain on this matter. the water heater is functioning very well with strong water pressure.. very good Despite is just an overnight stay, the staff agreed to offer assistance for us to place luggage at the unit corridor on the following day till evening even after over check out. other than the slow & compact lift and the climbing of the renovating stairs, i am happy to choose this hostel out of the rest of them which also situated in the same building Note: there are lots of indian cuisine for visitor to choose.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Marrigold Hostel ГонконгMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - Ванна кімнатаMarrigold Hostel Гонконг - Ванна кімнатаMarrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюMarrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюMarrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюMarrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюMarrigold Hostel Гонконг - Інтер’єр готелюMarrigold Hostel Гонконг - ВітальняMarrigold Hostel Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3C02