Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Melia Berlin Hotel

Friedrichstrasse 103, Мітте, Берлін, Німеччина 10117 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Melia Berlin Hotel Берлін - Фойє Melia Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-бар Melia Berlin Hotel Берлін - Рецепція Melia Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Melia Berlin Hotel Берлін - Конференц-зал Melia Berlin Hotel Берлін - Ресторан Melia Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Melia Berlin Hotel Берлін - Фітнес-зал Melia Berlin Hotel Берлін - Вид Melia Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-бар Melia Berlin Hotel Берлін - Конференц-зал Melia Berlin Hotel Берлін - Конференц-зал Melia Berlin Hotel Берлін - Конференц-зал Melia Berlin Hotel Берлін - Конференц-зал Melia Berlin Hotel Берлін - Конференц-зал Melia Berlin Hotel Берлін - Конференц-зал
Melia Berlin Hotel Берлін - Конференц-зал Melia Berlin Hotel Берлін - Ресторан Melia Berlin Hotel Берлін - Вітальня представницького класу Melia Berlin Hotel Берлін - Вітальня представницького класу Melia Berlin Hotel Берлін - Вітальня Melia Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Melia Berlin Hotel Берлін - Ванна кімната Melia Berlin Hotel Берлін - Ванна кімната Melia Berlin Hotel Берлін - Вітальня Melia Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелю Melia Berlin Hotel Берлін - Рецепція Melia Berlin Hotel Берлін - Конференц-зал
Місцезнаходження Мітте Кількість номерів: 364

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,6
Розташування
9,5
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,9
Страви/Організація харчування:
8,0
Усі відгуки (220)
Відсортувати за:
Stanislav I. Сім"я з малими дітьми Russia, 3 вересня 2014 р.
Удачный отель

Очень удобное расположение (рядом и музеи, и магазины)), наличие собственной подземной автопарковки
9,7
Всё было неплохо, ничего не вызвало отрицательных эмоций.
Повідомити про цей вігук
Alexander N. Поїздка вдвох Russia, 29 лютого 2012 р.
Красивый отель и очень хорошее расположени

отличные номера с большой полноценной кроватью
10
Очень приятное впечатление, после долгих пеших прогулок расслабляющая обстановка в номере и удобная постель, а утром завтрак на любой вкус позволяющий зарядиться положительной энергией на целый день.
Повідомити про цей вігук
Mariusz M. Поїздка вдвох Poland, 27 листопада 2010 р.
Godny polecenia hotel

Standard, lokalizacja
8,7
Wspaniale położony hotel o naprawdę czterogwiazdkowym standardzie. Czysty, nowocześnie urządzony i zadbany.
Sightseeing/Attractions Tip: Idealne miejsce do zwiedzania centrum Berlina.
Повідомити про цей вігук
Eric S. Поїздка вдвох Australia, 25 серпня 2015 р.
New hotel. Award winning. Thee deseve the award.

New facilties. Good location to museum island, only 15 min walk. Service altitude good.
9,3
Have choices of pillows. Good. Only one kind of firmness of mattress. Can consider have choice of firmer mattress. In general, high standard of hotel.
Повідомити про цей вігук
Shirley B. Індивідуальний мандрівник Australia, 21 серпня 2015 р.
€170 for half a load of washing

Location, room
7,7
I arrived very tired and still unwell & needing fresh clothes, I knew a hotel would charge more than I could do myself, but never in my wildest dreams did I imagine such a small amount could incur such an outrageous charge. Asked at reception re laundry service, & was told I could take there or have picked up from my room - no mention of a form. Opted for latter, housekeeping came & asked for form & when I said I didn't know there was one, she told me it was in the cupboard. I said I would fill it in, she said not to worry she would, I tried again but she insisted she would do it for me, I thought she was being nice. I did look at form after she left but it was in German & I couldn't understand it anyway. I should have asked the price. I thought it would be something stupid like 50euros- not 170! Spoiled my stay in Berlin, & Germany, & probably my entire time in Europe just because every time I have to deny myself something to do, or buy, I cannot help but think of Melia Berlin.
Повідомити про цей вігук
Ali A. Сім"я з малими дітьми Saudi Arabia, 11 серпня 2015 р.
Location

Nice
9,7
Повідомити про цей вігук
Kit W. Сім"я з малими дітьми Hong Kong, 1 серпня 2015 р.
Great hotel with good services and good location

Cleaniness, friendly staff and easy access to many key attractions.
9
Room is clean except the bed is too soft. Free wifi jn the room. Friendly and helpful staff.
Повідомити про цей вігук
Janice W. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 15 липня 2015 р.
Excellent location

Location. Level lounge. Value
8,7
Had an excellent 3 nights here. Stayed in a level room which was excellent value with food and drink served most of the day. The only negative of the hotel was having to pay for wifi. Excellent location only 5 minutes from station and 20 minutes max to Brandenburg gate.
Повідомити про цей вігук
Supreeya J. Сім"я з малими дітьми Thailand, 6 липня 2015 р.
Nice area

Good area
8,7
i love Berlin
Повідомити про цей вігук
Ronald W. Поїздка вдвох Australia, 21 травня 2015 р.
top location

location, price and the room size and cleanliness
8,7
We loved our stay in Berlin and would highly recommend a stay at this hotel
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Melia Berlin Hotel БерлінMelia Berlin Hotel Берлін - ФойєMelia Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-барMelia Berlin Hotel Берлін - РецепціяMelia Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюMelia Berlin Hotel Берлін - Конференц-залMelia Berlin Hotel Берлін - РесторанMelia Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Melia Berlin Hotel Берлін - Фітнес-залMelia Berlin Hotel Берлін - ВидMelia Berlin Hotel Берлін - Паб/Коктейль-барMelia Berlin Hotel Берлін - Конференц-залMelia Berlin Hotel Берлін - Конференц-залMelia Berlin Hotel Берлін - Конференц-залMelia Berlin Hotel Берлін - Конференц-залMelia Berlin Hotel Берлін - Конференц-залMelia Berlin Hotel Берлін - Конференц-залMelia Berlin Hotel Берлін - Конференц-залMelia Berlin Hotel Берлін - РесторанMelia Berlin Hotel Берлін - Вітальня представницького класуMelia Berlin Hotel Берлін - Вітальня представницького класуMelia Berlin Hotel Берлін - ВітальняMelia Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюMelia Berlin Hotel Берлін - Ванна кімнатаMelia Berlin Hotel Берлін - Ванна кімнатаMelia Berlin Hotel Берлін - ВітальняMelia Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюMelia Berlin Hotel Берлін - РецепціяMelia Berlin Hotel Берлін - Конференц-залMelia Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Melia Berlin Hotel Берлін - ОточенняMelia Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Melia Berlin Hotel Берлін - РецепціяMelia Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюMelia Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюMelia Berlin Hotel Берлін - Інтер’єр готелюMelia Berlin Hotel Берлін - ВітальняMelia Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Melia Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Melia Berlin Hotel Берлін - Балкон/ТерасаMelia Berlin Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Melia Berlin Hotel Берлін - Конференц-залMelia Berlin Hotel Берлін - Ванна кімнатаMelia Berlin Hotel Берлін - ВітальняMelia Berlin Hotel Берлін - ВітальняMelia Berlin Hotel Берлін - Ванна кімнатаMelia Berlin Hotel Берлін - ВітальняMelia Berlin Hotel Берлін - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B03