Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Буфет/Кафе Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вхід Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Рецепція Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Басейн Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Місця відпочинку та розваги Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Фойє Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімната Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю
Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 125
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (1127)
Відсортувати за:
Keat S. Ділова поїздка Malaysia, 18 червня 2015 р.
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Keat S. Ділова поїздка Malaysia, 17 червня 2015 р.
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Dewi W. Поїздка вдвох Indonesia, 8 червня 2015 р.
Best breakfast

Location, breakfast, room rates
8
Cha L. Ділова поїздка Indonesia, 31 травня 2015 р.
Great

Clean, Friendly, Strategic Location
8
Andi P. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 29 травня 2015 р.
bedroom and bathroom are spacious, clean and tidy

the room is spacious, the bathroom is clean, the bed and the other furnitures are nice.
9
Kinda like it. Big and clean room and bathroom, located in the heart of surabaya city.
Yuni H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 17 травня 2015 р.
need to be improve

location, room
7,3
Pros: Value for money, early check in process,but i paid 100k for this time :( new breakfast buffet Cons : Dirty pool, i put small money abt 5-10k in dashboard on my car,then they disappear (this is bad things huh).. i checked within 2 days But with the special price. i can say this is recommended hotel. value for money.
Muhammad I. Індивідуальний мандрівник Brunei Darussalam, 11 травня 2015 р.
Recommended Hotel in Surabaya

Location, Cleanliness and Comfortable
10
This is the second time i stay here. The first time few years ago. This time i stay for few night before heading to Padang. The hotel itself located really close to and along Jalan Darmo Road and one can easily join the Car Free Day in Surabaya. Everyhtings fine for me except during the check in process which the hotel management didnt receive my booking from Agoda.Com earlier and that make me waiting at the lobby for few minutes and it made me a bit disappointed as well. This never happened to me before when using Agoda.Com. But overall i like this hotel and definitely will stay here again if i have a chance to go to Surabaya again in the near future. Oh yah..this hotel have their own Blubird Taxi standby at the back of the hotel, so easy to get a taxi then.
Willy L. Сім"я зі старшими дітьми Netherlands, 11 травня 2015 р.
Our stay in Mercure Surabaya was great!

All in Mercure Hotel was great!
10
Great!
Marlin S. Група Indonesia, 10 травня 2015 р.
Comfortable Ladies Room

staff courtesy and speed, location, cleanliness
9,3
We ask for ladies room and got a nice comfortable room with pink pillow and boltster and purple deciration. What a nice surprise
Cha L. Ділова поїздка Indonesia, 1 травня 2015 р.
Good

Nice Hotel, friendly staff, good location
8

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Mercure Surabaya Hotel СурабаяMercure Surabaya Hotel Сурабая - Буфет/КафеMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВхідMercure Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюMercure Surabaya Hotel Сурабая - РецепціяMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - БасейнMercure Surabaya Hotel Сурабая - Місця відпочинку та розвагиMercure Surabaya Hotel Сурабая - ФойєMercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімнатаMercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюMercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюMercure Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

HK-AGWEB-2E02