чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Зручності Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Рецепція Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Басейн Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Місця відпочинку та розваги Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Фойє Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімната Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал
Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 125
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 1008 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (1008)
Відсортувати за:
Hendrik T. Ділова поїздка Indonesia, 13 серпня 2014 р.
Nice !

Staff, swimming pool, location
8,3
. Поїздка вдвох 22 липня 2014 р.
Good hotel and restaurants

restaurants. good service. location strategies
8,3
Very nice
Yusup H. Ділова поїздка Indonesia, 19 липня 2014 р.
comfortable hotel for business trip

friendly staff, good food, and comfortable hotel
8
a priority choice hotel at Surabaya area for business trip
Rofino T. Ділова поїздка Indonesia, 2 липня 2014 р.
Great choice for business traveler

Location, food, comfortable
8,3
I didn't stay much in the hotel since I went there for business. The location is excellent if you have to do a lot of trips. The room was comfortable.
Antonius J. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 30 червня 2014 р.
happy

goods
8,7
i am enjoyed. i hope back stay in mercer
Hunsa P. Ділова поїздка Thailand, 27 червня 2014 р.
good business hotel

located in a nice area, good breakfast, early breakfast
6,3
We like the breakfast with Indonesian food along with international ones. Restaurant opens at 5 am , so convenient if you are in a hurry to get out. Located in a nice area of the city with green big trees around but quite far from the city center and the ITS campus. Good fitness facilities. Recommended for a business traveller.
Hendra T. Ділова поїздка Indonesia, 26 червня 2014 р.
Good hotel with near everywhere

Clean, freindly staff, near everywhere
6,7
Good hotel with good to nature. They give me a room that we should care with environment. I trust this a good idea
Lia M. Група Indonesia, 23 червня 2014 р.
good location, terrible lift problem

location, location, location
5,7
not really bad, only the problem of the lift that made our groups must wait so long for only 1 operated lift or go by stairs
Stephanus D. Ділова поїздка Indonesia, 18 червня 2014 р.
got a noisy room

good located, nice staff, close to pizza hut
5
i change room because the out door unit of air conditioner is so noisy. my next room was also noisy by people talking from the room beside
Fouad M. Ділова поїздка Indonesia, 5 червня 2014 р.
nice hotel with good service

clean, good location, cheap
7,3
It's just short stay at Mercure do to Business trip, we arrive from Jakarta at night after visiting Gresik area in the all day and the next day we left for continue trip to Makassar. We enjoy to stay at Mercure

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Mercure Surabaya Hotel СурабаяMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - ЗручностіMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюMercure Surabaya Hotel Сурабая - РецепціяMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - БасейнMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - Місця відпочинку та розвагиMercure Surabaya Hotel Сурабая - ФойєMercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімнатаMercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюMercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюMercure Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня


AS-AGWEB-3B07