Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 1223 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (1223)
Відсортувати за:
Imanuddin K. Група Indonesia, 20 травня 2016 р.
Great locations, swim pool location have to improv
5,3
Everything is okay, just the above mentioned need to be improved
Budi H. Поїздка вдвох Indonesia, 29 квітня 2016 р.
Old
3,7
Too old furniture
Widyaningrum S. Ділова поїздка Indonesia, 4 квітня 2016 р.
superb hotel, excellent food
6,7
superb hotel, excellent food
Kee P. Ділова поїздка Singapore, 2 березня 2016 р.
Good for value

Price, service, location
8
Michael J. Поїздка вдвох United Kingdom, 22 лютого 2016 р.
Weekend in Surabaya
5,7
This hotel is possibly the worst I have stayed at in Indonesia in terms of expectations based on the Agoda score and star rating. Although they claim the hotel has been renovated the room we were in had several faults with a very poor mattress on the bed, a bathroom within which the toilet hardly worked as it was difficult to flush and the shower head was very loose. In terms of cleanliness it wasnt too bad but I have stayed in better. The food at the breakfast was poor to my mind. Finally we had to change keys several times as they constantly lost the information stored on them. On the good side some family we met there were moved to a better room in the new wing when a non smoking room was unavailable in the old wing.
Weng S. Ділова поїздка Malaysia, 22 лютого 2016 р.
Great hotel with brilliant staff

Value for money, excellent customer service, comfort
10
Great hotel with very friendly staff. Highly recommendable.
Eric E. Ділова поїздка Indonesia, 24 січня 2016 р.
Good
4
Good enough
Dyaz C. Група Indonesia, 20 січня 2016 р.
Clean Room,Good Food,Nice Staff

Service,Food,Clean
8
so far so good, but 1 thing make me uncomfortable about the parking area, they didn't give us any parking card so if something happen to your vehicle who should be responsible???
Aldo R. Ділова поїздка Indonesia, 15 січня 2016 р.
good room (new wing) and good location

location
7,3
My room at new wing is ok. But the old wing need renovation as my colleagues got rooms there. Overall is ok. Breakfast also ok.
Cyndy M. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 10 січня 2016 р.
Good location and service

Service, location, the size of the room
8,7
It was a good experience to stay at that hotel
1 з 1 відгука
Mercure Surabaya Hotel СурабаяMercure Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - Паб/Коктейль-барMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВхідMercure Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - РецепціяMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - БасейнMercure Surabaya Hotel Сурабая - Місця відпочинку та розвагиMercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімнатаMercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюMercure Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A08