Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Буфет/Кафе Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вхід Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Рецепція Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Басейн Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Місця відпочинку та розваги Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Фойє Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімната Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю
Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-зал Mercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 125
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (1138)
Відсортувати за:
Yuni H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 18 липня 2015 р.
Free mini bar is nice touched

room rate
8,3
I was impressed that they offered free minibar now. Even only a small bottle of tea pucuk harum and tiny wafer tango and Top, its nice touched. But unfortunately they often forgot to fill up every day, i need to ask first. And i stayed in new renovated room, its nice but small. Better in previous room. I did early check in abt 4am and i got charge 500k (sigh..) too exp for me but i got promotion price when booked. Then i agreed.
Повідомити про цей вігук
Kenny W. Ділова поїздка Indonesia, 14 липня 2015 р.
Wifi faster than others hotel in same class

Wifi, services, hospitality and good facility
8,3
All things are good only food was limit of variant
Повідомити про цей вігук
Samir A. Ділова поїздка India, 6 липня 2015 р.
HOMELY STAY AS ALWAYS

1) The location is central but quiet, 2) The hotel & the staff are friendly and warm, 3) Food is quite good and reasonably priced
8,3
My brief stay at hotel Mercure was very comfortable and the staff very friendly
Повідомити про цей вігук
Feris E. Поїздка вдвох Indonesia, 5 липня 2015 р.
good good and good

good good and good
7,7
Повідомити про цей вігук
Keat S. Ділова поїздка Malaysia, 18 червня 2015 р.
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Повідомити про цей вігук
Keat S. Ділова поїздка Malaysia, 17 червня 2015 р.
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Повідомити про цей вігук
Dewi W. Поїздка вдвох Indonesia, 8 червня 2015 р.
Best breakfast

Location, breakfast, room rates
8
Повідомити про цей вігук
Cha L. Ділова поїздка Indonesia, 31 травня 2015 р.
Great

Clean, Friendly, Strategic Location
8
Повідомити про цей вігук
Andi P. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 29 травня 2015 р.
bedroom and bathroom are spacious, clean and tidy

the room is spacious, the bathroom is clean, the bed and the other furnitures are nice.
9
Kinda like it. Big and clean room and bathroom, located in the heart of surabaya city.
Повідомити про цей вігук
Yuni H. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 17 травня 2015 р.
need to be improve

location, room
7,3
Pros: Value for money, early check in process,but i paid 100k for this time :( new breakfast buffet Cons : Dirty pool, i put small money abt 5-10k in dashboard on my car,then they disappear (this is bad things huh).. i checked within 2 days But with the special price. i can say this is recommended hotel. value for money.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Mercure Surabaya Hotel СурабаяMercure Surabaya Hotel Сурабая - Буфет/КафеMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВхідMercure Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюMercure Surabaya Hotel Сурабая - РецепціяMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - БасейнMercure Surabaya Hotel Сурабая - Місця відпочинку та розвагиMercure Surabaya Hotel Сурабая - ФойєMercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімнатаMercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюMercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюMercure Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Mercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - РесторанMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняMercure Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-залMercure Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B04