Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Mercure Welcome Melbourne

265 Little Bourke Street, Мельбурн, Мельбурн, Австралія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Mercure Welcome Melbourne Hotel
Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелю Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Оточення Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Вітальня Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Оточення Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Вітальня Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Ресторан Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Вітальня Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Фойє Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Ресторан Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Кухня Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Вітальня Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Фойє Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Ресторан Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Вітальня
Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Конференц-зал Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Вітальня Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Вітальня Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Фойє Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Вітальня Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Фойє Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Вітальня Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Мельбурн Кількість номерів: 330

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,7
Розташування
9,2
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,4
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (1623)
Відсортувати за:
Kylie H. Індивідуальний мандрівник Australia, 27 липня 2015 р.
Great Location

Location, location, location!
7
The hotel is located right in the heart of Melbourne with friendly staff. I did, however, expect a little more for my money ($920AUD for 4 nights). Room was small and dated and not very clean. Lifts are VERY slow and hallways to rooms always crowded with dirty linen/towels, vacuum cleaner, maids trolley, etc. Not really up to the usual Mercure/Accor standard.
Повідомити про цей вігук
Glenn J. Поїздка вдвох Thailand, 26 липня 2015 р.
Glenn's Review

Location, Location, Location
7,3
Very good.
Повідомити про цей вігук
John B. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 24 липня 2015 р.
Short stay for Audi Cup Soccer

Staff friendliness , value for money, magnificent lication
7
Good value for money, excellent location in the heart of the city, very pleasant staff. I would stay again. At times noisy in corridor. Walks seemed very thin
Повідомити про цей вігук
Brea C. Поїздка вдвох Australia, 23 липня 2015 р.
Location

Location, clean, friendly
9,3
Pleasure to stay
Повідомити про цей вігук
Kevin B. Ділова поїздка Australia, 23 липня 2015 р.
Great value for money

price, friendliness of staff, location
9,7
Повідомити про цей вігук
Hafimi A. Сім"я зі старшими дітьми Brunei Darussalam, 22 липня 2015 р.
always a great stay

staff, location, value for money
8,7
Повідомити про цей вігук
Eddy H. Сім"я з малими дітьми Brunei Darussalam, 21 липня 2015 р.
small room

Location. Location. Location.
7
Room was small. Not as I expected. Disappointed. I am pretty sure I did nto get a 22 sq metre room as stated on the page. I don't know if it has anything to do with booking with Agoda.
Повідомити про цей вігук
Mrs H. Сім"я зі старшими дітьми Thailand, 19 липня 2015 р.
Overnight stay

location,friendly staff,
8
Our stay was just an overnight stay, however we were given a nice welcome at reception and given a room close to friends room.
Повідомити про цей вігук
Roslyn M. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 19 липня 2015 р.
Location. Location. Location

Location, staff,
8
Room was cleaned each day and the location was great - close to mall and trams that I needed. Staff were friendly and very helpful. Wouldn't rate it 4 star as it's obviously been refurbished but still feels outdated. No moisturiser in bathroom packs and a combined shampoo/conditioner is useless - a 4star rating should have good quality products for use and I didn't bring my own supplies because I thought they would be provided. Room was very quiet so this is good. The TV remote is very annoying - no way to simply press a channel that you know you want - had to always scroll the whole TV to find my stations.
Повідомити про цей вігук
Greg G. Ділова поїздка Australia, 17 липня 2015 р.
noisy

location
5
noisy
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Mercure Welcome Melbourne МельбурнMercure Welcome Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ОточенняMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ВітальняMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ОточенняMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ВітальняMercure Welcome Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - РесторанMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ВітальняMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ФойєMercure Welcome Melbourne Мельбурн - РесторанMercure Welcome Melbourne Мельбурн - КухняMercure Welcome Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Mercure Welcome Melbourne Мельбурн - ВітальняMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ФойєMercure Welcome Melbourne Мельбурн - РесторанMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ВітальняMercure Welcome Melbourne Мельбурн - Конференц-залMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ВітальняMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ВітальняMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ФойєMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ВітальняMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ФойєMercure Welcome Melbourne Мельбурн - ВітальняMercure Welcome Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C08