чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Metro Hotel

61 Canning Highway, Південний Перт, Перт, Австралія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Конференц-зал Metro Hotel Перт - Конференц-зал Metro Hotel Перт - Вид Metro Hotel Перт - Ресторан Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Інтер’єр готелю
Metro Hotel Перт - Вид Metro Hotel Перт - Ванна кімната Metro Hotel Перт - Їжа та напої Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Рецепція Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Конференц-зал Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня
Місцезнаходження Південний Перт Кількість номерів: 94

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 96 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,8
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (96)
Відсортувати за:
Kim W. Ділова поїздка United States of America, 22 березня 2015 р.
a bit dated

staff, location, view
6,3
it was pleasant. I think the hotel is a bit dated and the car park is a bit tight.
Hiu T. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 17 лютого 2015 р.
Bad very noisy

.
5,3
The room is very noisy.
Jean B. Індивідуальний мандрівник Australia, 12 лютого 2015 р.
Great location

Location, wonderful front desk staff and the room was very clean.
7,3
Enjoyed my stay and had only one bad experience at JB's restaurant. However my complaint was delt with promptly by a very professional lady.
Andrea J. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 5 лютого 2015 р.
Pool was not set in a good location at all.

View, cleanliness,
6
Jedd U. Поїздка вдвох Canada, 30 січня 2015 р.
JEDD

Staff, clean, comfy
7,7
Very good
Steven B. Ділова поїздка Australia, 22 січня 2015 р.
Good staff

Staff, location, size of room
8
The accommodation was good, it is starting to look a little tired, but the staff were great. The restaurant was pretty bad in terms of food. I had oysters (almost off and tasteless, and steak (tough and tasteless). The chips were good.
Theona T. Ділова поїздка Australia, 22 січня 2015 р.
1 night stay before returning to work.

clean room, comfy bed,good coffee
6,3
I was disappointed with my stay at the metro. Maybe i have been spoilt with travels overseas and what hotels offer there. The hotel and room is decent but my dislikes were no free bottled water in room, no free wifi in the room only the lobby. I purchased room wifi but it didnt even work. No smoking on the room balcony only lobby area balcony. Small issues but if this was more clearly advertised I wouldnt have booked this hotel for me personally. I was surprised as ive mostly stayed in hotels in Asia and even some B grade remote hotels compared to the Metro and they always give free bottled daily water and free room wifi..Positives, nice room good value as booked through agoda.
Jennifer R. Поїздка вдвох Australia, 17 січня 2015 р.
crystal clean swimming pool

lovely comfortable bed & pillows, superb view, very hot shower
8
Peter E. Поїздка вдвох Australia, 7 січня 2015 р.
Great Hotel for the price

Price, Location, View
9
Excellent stay at the Metro Hotel. Staff are friendly and efficient. Views are great over the riverview.
Dennis W. Поїздка вдвох United Kingdom, 29 грудня 2014 р.
Very Good Value

Location, Staff and comfort
8,7
Excellent. Did not eat in the Hotel so could not really answer the first question, if you insist that the score re Rate the Hotel is an required field, suggest you include a N/A circle! To complete and submit my impressions I have had to click on 1, which is not fair on your Restaurant team!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Metro Hotel ПертMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - Конференц-залMetro Hotel Перт - Конференц-залMetro Hotel Перт - ВидMetro Hotel Перт - РесторанMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - Інтер’єр готелюMetro Hotel Перт - ВидMetro Hotel Перт - Ванна кімнатаMetro Hotel Перт - Їжа та напоїMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - РецепціяMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - Конференц-залMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ОточенняMetro Hotel Перт - ОточенняMetro Hotel Перт - РесторанMetro Hotel Перт - ОточенняMetro Hotel Перт - Вітальня


AS-AGWEB-3B08