чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Metro Hotel

61 Canning Highway, Південний Перт, Перт, Австралія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Конференц-зал Metro Hotel Перт - Конференц-зал Metro Hotel Перт - Вид Metro Hotel Перт - Ресторан Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Інтер’єр готелю
Metro Hotel Перт - Вид Metro Hotel Перт - Ванна кімната Metro Hotel Перт - Їжа та напої Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Рецепція Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Конференц-зал Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня Metro Hotel Перт - Вітальня
Місцезнаходження Південний Перт Кількість номерів: 94

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 79 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,8
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (79)
Відсортувати за:
Jim O. Ділова поїздка Ireland, 14 грудня 2014 р.
Hotel

Near CBD, reasonable price and nice rooms
7,3
Good
Pam S. Поїздка вдвох Australia, 13 грудня 2014 р.
Quick visit

Friendly staff, clean & good location
8
Very short but pleasant.
Warren S. Індивідуальний мандрівник Australia, 13 грудня 2014 р.
Well worth the Stay.

Professionalism at all levels, Friendliness of all staff and Great dining experience along with cleanliness and comfort.
8,3
I had recently undergone a knee reconstruction and on my arrival at the hotel the reception staff were very prompt on processing my accommodation and then assisted me in carrying my luggage to room and ensuring I was ok and comfortable. Restaurant staff were attentive, polite and meals were exceptional. I found all staff to be very friendly and considerate. The room was very good, quiet and tidy. Would definitely stay again, and recommend to others.
Sue A. Поїздка вдвох Australia, 21 листопада 2014 р.
good stay

size of room, quietness, view
9
Really nice clean place to stay.
Roman K. Ділова поїздка Australia, 12 листопада 2014 р.
Suite versus Executive Room

Location to our office was good. Breakfast was as good as most hotels. Dont have a third one.
6
Be careful to only book Executive Rooms. There are two "suite" rooms per floor which are located on the Highway side of the hotel. I have never had a problem with the hotel when I have stayed on the Perth or river side, but the highway side, the rooms are not as nice. They smell like an old hotel (maybe I got two smoking rooms), but the noise from the busy highway was terrible. My first room was on the highway side next to the lift on the forth level. I asked to be moved and was given a room on the eighth level, away from the lift, but still on the highway side. Still very noisy (albeit not from the lift).
Caroline D. Поїздка вдвох Australia, 6 вересня 2014 р.
Great Staff

Staff, location, staff
7
Simon G. Ділова поїздка Australia, 29 серпня 2014 р.
Basically a good hotel without the frills

Location, View, Carparking
6,3
The Hotel was in a good location with easy parking. The bed was too soft and the staff while friendly didn't really know what was going on.
Halga J. Поїздка вдвох Australia, 19 липня 2014 р.
Good value hotel with parking and a view

Great view, large rooms, free parking
8
An idea lower priced hotel if you don't need to be in the city. Only 15 minutes from airport. Large upgraded rooms. Great views. No smoking on verandahs is a bit ridiculous though. If getting room for around $120 for deluxe then good value but I wouldn't pay more.
Margaret P. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 2 липня 2014 р.
Easy access, large newly renovated rooms.

Food, parking and size of rooms
7,7
Good
Avril B. Ділова поїздка Australia, 17 червня 2014 р.
The hotel is a little "tired" - flaking vinyl

The vuews of Perth City
8

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Metro Hotel ПертMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - Конференц-залMetro Hotel Перт - Конференц-залMetro Hotel Перт - ВидMetro Hotel Перт - РесторанMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - Інтер’єр готелюMetro Hotel Перт - ВидMetro Hotel Перт - Ванна кімнатаMetro Hotel Перт - Їжа та напоїMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - РецепціяMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - Конференц-залMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ВітальняMetro Hotel Перт - ОточенняMetro Hotel Перт - ОточенняMetro Hotel Перт - РесторанMetro Hotel Перт - ОточенняMetro Hotel Перт - Вітальня


AS-AGWEB-3B05