Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Metro Hotel

61 Canning Highway, Південний Перт, Перт, Австралія

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 118 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,0
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (118)
Відсортувати за:
Rochelle H. Поїздка вдвох Australia, 4 квітня 2016 р.
Location, staff, comfortable
6,7
The recent refurbishment looks fantastic. Had a very comfortable stay. Great view, great location, staff were really friendly and helpful.
Повідомити про цей вігук
Dariush B. Поїздка вдвох Australia, 3 квітня 2016 р.
Great value and Great view
6
Stayed one night close to city and casino had work function at the Casino.
Повідомити про цей вігук
Mena M. Поїздка вдвох Australia, 3 квітня 2016 р.
MARVELLOUS
6,7
MORE THAN BEST VALUE FOR MONEY
Повідомити про цей вігук
Chi T. Поїздка вдвох Hong Kong, 12 березня 2016 р.
good place to stay but dirty bath robe
5,3
Good location good service everything is so good except a pretty obvious stain on write bath robe. I think the bath robe has not been washed for a while
Повідомити про цей вігук
Julie H. Ділова поїздка Australia, 1 березня 2016 р.
Great hotel, but I think more 3.5 stars than 4.

Clean, comfortable, friendly staff.
7,7
Only complaint was a smell of smoke in the room. Even the linen, which was clean, had the smell in it. I did ask for a non smoking room, but not sure if I got one. I have food allergies to gluten and dairy and there was no option in the breakfast menu for me. Otherwise, very easy for river, city and freeway access. Nice location.
Повідомити про цей вігук
Peter E. Поїздка вдвох Australia, 4 січня 2016 р.
Nice views from the right rooms
5,3
Good views over the city from the North facing rooms. Ample free parking. Good access to city, airport and casino.
Повідомити про цей вігук
Mena M. Група Australia, 27 грудня 2015 р.
EXCELLENT

LOCATION - RIVER VIEW - PARKING
10
Повідомити про цей вігук
Mena M. Група Australia, 13 грудня 2015 р.
Spectacular

View - Location - Cleanliness
10
Повідомити про цей вігук
Leonie G. Індивідуальний мандрівник Australia, 20 листопада 2015 р.
Very good and accessible.

Cleanliness, comfort and easy to find my way around.
9,3
I really enjoyed my stay, however the food was very slow being served. On my second night the food was very tasty, but very cold by the time it was served.
Повідомити про цей вігук
Charlotte C. Індивідуальний мандрівник Australia, 19 листопада 2015 р.
Hotel

Locality; shabby; staff
5
Woken at 7 am by builders using electric drills; another half an hour sleep would have been nice.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Metro Hotel ПертMetro Hotel Перт - ОточенняMetro Hotel Перт - ОточенняMetro Hotel Перт - ВидMetro Hotel Перт - ВхідMetro Hotel Перт - Конференц-залMetro Hotel Перт - Зовнішній вид готелю Metro Hotel Перт - ФойєMetro Hotel Перт - Паб/Коктейль-барMetro Hotel Перт - Паб/Коктейль-барMetro Hotel Перт - Конференц-залMetro Hotel Перт - Конференц-зал


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B07