чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Metro Vigan Regency Hotel

01 Alcantara, Town Proper, Віган, Філіппіни 2700 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Metro Vigan Regency Hotel Віган - Балкон/Тераса Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Інтер’єр готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Інтер’єр готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Інтер’єр готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Рецепція Metro Vigan Regency Hotel Віган - Фойє Metro Vigan Regency Hotel Віган - Фойє Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Фітнес-зал Metro Vigan Regency Hotel Віган - Балкон/Тераса Metro Vigan Regency Hotel Віган - Сад
Місцезнаходження Town Proper Кількість номерів: 30
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,1

із 189 відгуків

Ціна-якість:
7,2
Розташування
7,5
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,2
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (189)
Відсортувати за:
Carolyn A. Сім"я з малими дітьми United States of America, 26 березня 2015 р.
everything has a proce

clean room, superb shower, nice set up.
4,7
I wish they have bigger room, our room is good for 4 people according to websit but not comfortable enough. they should hire staff with customer service experience instead. not worth for my money. thisis an over rated hotel.
Analyn M. Сім"я з малими дітьми Philippines, 18 березня 2015 р.
Clean but hot & noisy

Clean
6
Saravanakumar K. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 17 березня 2015 р.
Decent hotel

Nice hotel ambience, friendly staff.
7
Had nice spacious and confortable room.Good for short stay. The disadvantages are like shower space quite small, may hit the wall, no extractor fan. The window in the room facing wall!! The WiFi only have coverage in certain floors. Need to go to 3rd floor to get access. Room rate overpriced.
Zephora B. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 15 березня 2015 р.
Pleasant accommodation

clean rooms, clean beddings, courteous staff
10
very pleasant
Rosie L. Поїздка вдвох Philippines, 11 березня 2015 р.
good location & comfortable

clean hotel, value for money good location
10
The hotel staffs were accommodating. We had a room facing the fountain so we had a nice view. The waterfall suite is so spacious, big bed (good for 4). It is conveniently located in the market a few blocks away from the the city center around 15 mins walk at a slow pace. The complimentary breakfast is good. This is a modern hotel.
Lazar K. Поїздка вдвох Canada, 8 березня 2015 р.
good

location, clean, good breakfast
9
Flordelisa N. Група United States of America, 8 березня 2015 р.
High school classmate group tour

View, staff
8,7
We had a wonderful few days. With no complain
Clint S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 2 лютого 2015 р.
Vigan a great place to visit.

Staff, cleanliness, value
9,3
Excellent
Melba M. Група Philippines, 18 січня 2015 р.
our stay is satisfactory

elevator, ambiance and location
6,7
our stay is ok.
Melba M. Група Philippines, 18 січня 2015 р.
our stay is satisfactory

location, cleanliness and elevator
6,7
our stay is ok but i find it expensive because they dont have a refrigerator. rooms were not wi-fi zone.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Metro Vigan Regency Hotel ВіганMetro Vigan Regency Hotel Віган - Балкон/ТерасаMetro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Інтер’єр готелюMetro Vigan Regency Hotel Віган - Інтер’єр готелюMetro Vigan Regency Hotel Віган - Інтер’єр готелюMetro Vigan Regency Hotel Віган - РецепціяMetro Vigan Regency Hotel Віган - ФойєMetro Vigan Regency Hotel Віган - ФойєMetro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Фітнес-залMetro Vigan Regency Hotel Віган - Балкон/ТерасаMetro Vigan Regency Hotel Віган - Сад


AS-AGWEB-3A03