Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Metro Vigan Regency Hotel

01 Alcantara, Таун Пропер, Віган, Філіппіни 2700 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Metro Vigan Regency Hotel Віган - Балкон/Тераса Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Інтер’єр готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Інтер’єр готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Інтер’єр готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Рецепція Metro Vigan Regency Hotel Віган - Фойє Metro Vigan Regency Hotel Віган - Фойє Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Фітнес-зал Metro Vigan Regency Hotel Віган - Балкон/Тераса Metro Vigan Regency Hotel Віган - Сад
Місцезнаходження Таун Пропер Кількість номерів: 30
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,0

із 207 відгуків

Ціна-якість:
7,0
Розташування
7,5
Робота персоналу:
7,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
5,9
Усі відгуки (207)
Відсортувати за:
Thanh L. Група Belgium, 10 травня 2015 р.
Nice hotel

good location, nice place, good breakfast
8
Good
Mario M. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 3 травня 2015 р.
metro vigan regency needs improvement

ekevator
4,7
I had too much expectation from the hotel which were not met.
Victoria B. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 2 травня 2015 р.
Bathroom is too small.

Staff are very friendly and pleasant
5,7
This is the only hotel that had available rooms during our visit but otherwise it was okay because of the staff who are very nice & pleasant..
Joey S. Група Philippines, 1 травня 2015 р.
over rated hotel

location
4,7
Stephen S. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 26 квітня 2015 р.
Room was very small, big fly in the room!!
4
Room was extremely small with rather small beds. There was a big fly (insect) the whole night buzzing around the room. Lastly we noticed the bedsheets were not replaced as there we hair strands on both beds and also the pillows, so the cleanliness of hotel is also questionable !!! Would not recommend this hotel for families.
Jose R. Сім"я з малими дітьми Philippines, 12 квітня 2015 р.
Stand firm

Cleanliness, accessibility, & affordability.
6,7
When we checked in we encountered some problem with the front desk as they are trying to charge us more. It took us about 30 minutes to work out this problem. They also tried to do the same thing to the next guest after us.
Marciano P. Група Philippines, 11 квітня 2015 р.
my horrible overnite stay at metro vigan regency h

the corridors elevator and location
5,3
the room was very small for five persons. in fact it is only good for 2 persons for thier stay to be comfortable. the breakfast was overpriced as there are too little choices of foods. i will not go bact or even recommend that htel to my friends.
Mary V. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 10 квітня 2015 р.
review

new food and cleanliness
8,7
first i thought its ok when i see the picture in agoda. But when i got there i saw ugly establishment in front and i thought wheres the hotel. U need to go 1st the ugly establishment to see the hotel. But the ugly establishment has a bank and mercury drug thats good i guess.
Rodel C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 8 квітня 2015 р.
Trip to Vigan

1. Accessible location; (2) Near to most tourist destination; (3) Friendly Staff
9
It's good and the location of the hotel is just near in most of the tourist destination.
Vic O. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 4 квітня 2015 р.
Review of Vigan regency hotel
2,7
Disappointing

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Metro Vigan Regency Hotel ВіганMetro Vigan Regency Hotel Віган - Балкон/ТерасаMetro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Інтер’єр готелюMetro Vigan Regency Hotel Віган - Інтер’єр готелюMetro Vigan Regency Hotel Віган - Інтер’єр готелюMetro Vigan Regency Hotel Віган - РецепціяMetro Vigan Regency Hotel Віган - ФойєMetro Vigan Regency Hotel Віган - ФойєMetro Vigan Regency Hotel Віган - Зовнішній вид готелю Metro Vigan Regency Hotel Віган - Фітнес-залMetro Vigan Regency Hotel Віган - Балкон/ТерасаMetro Vigan Regency Hotel Віган - Сад


AM-AGWEB-4E05