чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Mexan Harbour Hotel

No.1 Tsing Yi Road, Цинь-Йі, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Mexan Harbour Hotel Гонконг - Вітальня Mexan Harbour Hotel Гонконг - Рецепція Mexan Harbour Hotel Гонконг - Вхід Mexan Harbour Hotel Гонконг - Фітнес-зал Mexan Harbour Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Mexan Harbour Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Mexan Harbour Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Mexan Harbour Hotel Гонконг - Інтер’єр готелю Mexan Harbour Hotel Гонконг - Басейн Mexan Harbour Hotel Гонконг - Басейн Mexan Harbour Hotel Гонконг - Оточення Mexan Harbour Hotel Гонконг - Ресторан Mexan Harbour Hotel Гонконг - Ванна кімната
Місцезнаходження Цинь-Йі Кількість номерів: 800

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Вище середнього

5,8

із 540 відгуків

Ціна-якість:
6,1
Розташування
5,7
Робота персоналу:
5,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
5,9
Комфортність номерів/Стандарт:
6,1
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (540)
Відсортувати за:
Tatiana M. Поїздка вдвох Russia, 9 лютого 2013 р.
нормально

по акции отличная цена
6,3
Denis B. Сім"я з малими дітьми Russia, 16 травня 2012 р.
Для такой цены нормально все

Номер не маленький и удобный
6,7
Выбирал недорогой отель, были проездом с сыном и в основном были настроены на "Disneyland". От отеля до метро ходит городской транспорт (мини-бас) 15 минут. На метро до Disneyland две остановки, до Central (островной Гонконг) 5 остановок. Номер был относительно чистый. Большая ванная комната, халаты, тапочки, чайник, фен и др. мелочи (мало, зуб. паста, одноразовая бритва). В основании здания есть продуктовый магазин, кафе, ресторан и круглосуточный 7-11.
Hotel Feature Tip: Через дорогу порт, но шума нет т.к. окна выходят во двор - воздух чистый и нешумно как в центре.
Nga P. Поїздка вдвох Hong Kong, 7 вересня 2014 р.
Cheap but never again

Untidy, stain on the wall, fly in the room
5,3
Josephine S. Ділова поїздка Canada, 5 вересня 2014 р.
Hotel beside a construction site

Perfect for those just need sleeping after landing and go bk to airport the other day.
8
hotel for transit. cheap. location near the airport
Hin H. Ділова поїздка Hong Kong, 4 вересня 2014 р.
terribly dirty, feeling itchy after staying
4,3
Worst experience in my whole life, terrible hygiene.
Sai K. Поїздка вдвох Hong Kong, 1 вересня 2014 р.
room dirty

price low
3,7
not good
Wing K. Поїздка вдвох China, 30 серпня 2014 р.
Dirty Hotel

Nice seaview/ Reasonable price/ Nth
3
Dirty & Dirty Good sea view with container ship especially at night
Chung W. Поїздка вдвох Hong Kong, 26 серпня 2014 р.
BAD

Mexan Harbour Hotel
4,3
bad experience
Kam S. Індивідуальний мандрівник China, 19 серпня 2014 р.
Mexan Harbour Hotel

eston , nathan
9,7
the room is unacceptable not clear ! i ask how much per room per night if i want to add one more , the staff said hk$2500. never book this hotel again , the toilet is out of order.
Tracy L. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 4 серпня 2014 р.
disappointing

location location staff
4,3
i was very, very disappointed. ok for one night. from the website, the mexan hotel looks amazing and the rooms are not budget-priced, therefore, i expected something really great. i hadn't eaten for several hours and had not had a drink for at least two hours, so i was looking forward to the conveniences of my nice hotel room...or not! exhausted from my trip, i had no energy to bother changing rooms. so: no room or hotel guide book or instruction manuals, no english tv channels - not even one english news channel (good thing there was no impending disaster), no room-service, nothing in the bar fridge - not even one bottled water (front desk informed me i had to go down and buy bottled water in the lobby), i had to hunt for the kettle which was in the bathroom, two dirty plastic mugs for a hot drink (i had to wash them first), only one serving of coffee/sugar, etc, and a general-use soap dispenser in the shower which was for body wash and hair (soap - for hair...not a good look) and finally, the dust - there was so much dust everywhere on every surface i ran my finger over. the bottom of my suitcase was covered in it after being placed on the large window-sill/bench.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Mexan Harbour Hotel ГонконгMexan Harbour Hotel Гонконг - ВітальняMexan Harbour Hotel Гонконг - РецепціяMexan Harbour Hotel Гонконг - ВхідMexan Harbour Hotel Гонконг - Фітнес-залMexan Harbour Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюMexan Harbour Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюMexan Harbour Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюMexan Harbour Hotel Гонконг - Інтер’єр готелюMexan Harbour Hotel Гонконг - БасейнMexan Harbour Hotel Гонконг - БасейнMexan Harbour Hotel Гонконг - ОточенняMexan Harbour Hotel Гонконг - РесторанMexan Harbour Hotel Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3B01