чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

mini hotel Causeway Bay

8 Sun Wui Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє
mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Рецепція mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 208
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 2171 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (2171)
Відсортувати за:
Oleg S. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 листопада 2014 р.
Капсула

Номера очень маленькие
4,3
Крайне неудобный номер. Уборка номера отвратительная. Очень хорошая слышимость из соседних номеров.
Yelena S. Поїздка вдвох Israel, 29 листопада 2014 р.
Но очень маленький номер

чистота
6,7
Но очень маленький номер.Даже в туалете закрыться не получается,негде поставить ноги.Очень тяжело найти его,жили три дня и все время искали его в этих лабиринтах.Правда очень чисто.
Supaporn R. Група Thailand, 22 березня 2015 р.
good hotel

very good location, easy to find a reataurant and close to shoping area
5,7
I like this hotel and I will stay here next trip.
Richard B. Індивідуальний мандрівник Australia, 22 березня 2015 р.
Perfect for the function

Great location, bargain price, fittings above average quality i.e bathroom, TV.
7,3
For the purpose of a short 4 day holiday in Hong Kong, this hotel did the job well. Great location, close to all the high end shopping, close to Victoria Park and walkable to Central Hong Kong if you're feeling energetic. Being rated a 3 star hotel, and for the price (I paid $98 Aust. dollars/night) the quality of the room was above what I expected. While the room was small, I spent very little time there anyway. The electronic safe under the bed was a nice touch too. If I ever travel to Hong Kong again I would stay here.
Pik S. Поїздка вдвох Malaysia, 21 березня 2015 р.
Good location for shopper

Room is clean, location is good, and lobby is superb
7
The room size is exactly the name of the hotel. The first impression was better than we thought. The bed size is just nice for two asian size with height not more than 150cm. 😁 and, the bed is hard as rock.
Kok H. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 19 березня 2015 р.
Good location, clean but lack of sense of security

within walking distance to MTR, food & shopping.
8
Room was really small but clean. Lack of sense of security as no access card is needed to access e room floors.
Benedict R. Індивідуальний мандрівник United States of America, 19 березня 2015 р.
Great location, good place to stay but no frills

Location, staff, cleanliness
10
Great
Janica L. Ділова поїздка Malaysia, 17 березня 2015 р.
Fantastic Stay

Great location, extra friendly services, comfortable room
8
I spent two nights at Mini Hotel. Room was more spacious than i thought and of any rooms i have stayed at hong kong. Rooms were well designed and it was nothing but great comfort. Very good location to any shopping places, food places and even public transportation. Customer services were awesome! they even helped me to get a taxi to airport instead of having me crossing to Lee gardens and wait for an available taxis. The whole stay was better than my any stays in HK and i would book this hotel again the next time im back in Hk.
Esther T. Індивідуальний мандрівник Singapore, 17 березня 2015 р.
Clean and comfortable

cleanliness, great location and modern design
8,7
It is a bliss. Room is more spacious than i thought. It is very clean and everything works very well.
William C. Поїздка вдвох Malaysia, 16 березня 2015 р.
Value for money

value for money
7,7
Stayed there for 4 nights. It was a decent stay. Room condition was okay, location is quite good, staff is friendly, with the current room price, definetely will stay there again.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

mini hotel Causeway Bay Гонконгmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Рецепціяmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3B08