Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

mini hotel Causeway Bay

8 Sun Wui Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє
mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Рецепція mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 208
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 2241 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (2241)
Відсортувати за:
Ekaterina T. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 березня 2015 р.
Short Stay in Hong Kong

stoimost', raspolozhenie, desain
8
Mu priezham v Hong Kong na vuhodnue i prakticheski vsega n ven ostanavlivaemsya, ydobnoe raspolozhenie, stoimost' nomerov naverno samay deshebay sredi 3 * i v zhetre na Cause way bay.
Oleg S. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 листопада 2014 р.
Капсула

Номера очень маленькие
4,3
Крайне неудобный номер. Уборка номера отвратительная. Очень хорошая слышимость из соседних номеров.
Yelena S. Поїздка вдвох Israel, 29 листопада 2014 р.
Но очень маленький номер

чистота
6,7
Но очень маленький номер.Даже в туалете закрыться не получается,негде поставить ноги.Очень тяжело найти его,жили три дня и все время искали его в этих лабиринтах.Правда очень чисто.
Joseph M. Поїздка вдвох Hong Kong, 25 квітня 2015 р.
Clean, convenient, basic

Clean, convenient, basic
8
Hotel was clean and very convenient, but no toothbrush or toothpaste and towels were very small
Khay S. Група Malaysia, 24 квітня 2015 р.
Value for money

Cleanliness, location & service
9
Charla C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 23 квітня 2015 р.
Staff Lacks Personality

Decor, Porter, WiFi
4,7
Let's just say the location is a bit of a pain. I asked for directions from the train station before I arrived. They didn't want to tell me until I arrived at the station...a bit crazy. I insisted and they send me a link to google maps with no commentary. If I don't know how to get to the first street, I can't get to the last street. Disaster in the making, but I eventually received help after I called out of frustration. A guy met me at my location ( a couple of blocks away). The woman couldn't direct me from that close...anyway, the guy was very ungentlemanly. He didn't offer to carry my bag and walked extremely fast. I was thinking if I could stay somewhere else, I would, but I prepaid. The staff at the reception desk was unsympathetic and oblivious of my struggle. The decor was cute in the lobby. Interesting to take the stairs down to the reception. The corridors are tight and uninviting. Felt like an old NY apartment building. As for the room, the decor was cute but had a couple of issues. The power outlet for the tea kettle was on the opposite wall, so I had to stretch the cord and move the shelf that held it near the bed. The bathroom had black mode growing around the edges of the sink, which is deadly! I was glad I only was there for one night. I was so tired that I didn't complain...didn't think it would do any good anyways. The saving grace was the porter who helped me book a tour and store my luggage. I appreciate his smile and kindness - thank you sir! Caution, make sure you have clear directions of where you're going and don't expect personality from the staff - cold and unfriendly.
Say B. Поїздка вдвох Malaysia, 20 квітня 2015 р.
Awesome Hotel

Location, cleanliness & chic
10
It was awesome as the location of the hotel is very convenient. Although the room is a little small but it is definitely well designed and cleanliness is tip-tops!
Eddy T. Поїздка вдвох Indonesia, 20 квітня 2015 р.
I used to like it very much, but this time was oke

Location, cleanliness and comfort
8
Cleanliness used to be superb but this time was not that good as there were many dirt mark on the wall of the room. The last time I stayed at this hotel, I got the corner room, it was quite big. But this time got the middle room (right in front of the lift), the room was very small.
Richard E. Індивідуальний мандрівник Philippines, 19 квітня 2015 р.
Best accomodation ever

Location, cleanliness and coziness
9,3
Very pleasant
Tingwen C. Індивідуальний мандрівник Taiwan, 16 квітня 2015 р.
Review of Mini hotel (Causeway Bay)

Location and reasonable price.
7,3
It's great that we got a upgrade from stander room to 20th floors room. But it's quite hot during daytime. And beds looks a bit old and dirty.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

mini hotel Causeway Bay Гонконгmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Рецепціяmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Зручності


AS-AGWEB-3A02