чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

mini hotel Causeway Bay

8 Sun Wui Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє
mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Рецепція mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 208
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 2184 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (2184)
Відсортувати за:
Ekaterina T. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 березня 2015 р.
Short Stay in Hong Kong

stoimost', raspolozhenie, desain
8
Mu priezham v Hong Kong na vuhodnue i prakticheski vsega n ven ostanavlivaemsya, ydobnoe raspolozhenie, stoimost' nomerov naverno samay deshebay sredi 3 * i v zhetre na Cause way bay.
Oleg S. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 листопада 2014 р.
Капсула

Номера очень маленькие
4,3
Крайне неудобный номер. Уборка номера отвратительная. Очень хорошая слышимость из соседних номеров.
Yelena S. Поїздка вдвох Israel, 29 листопада 2014 р.
Но очень маленький номер

чистота
6,7
Но очень маленький номер.Даже в туалете закрыться не получается,негде поставить ноги.Очень тяжело найти его,жили три дня и все время искали его в этих лабиринтах.Правда очень чисто.
Daniel M. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 31 березня 2015 р.
Small but perfectly formed

Location, staff and cost
8,7
The room was tiny but had everything I needed, except maybe a wardrobe/hanger area. The hotel gave me the use of a telephone for the duration of my stay at no cost, which proved very useful. All in all, clean, tidy, in a great spot and cheap by HK standards.
Vincent M. Індивідуальний мандрівник Australia, 30 березня 2015 р.
Good location tiny room

Good location tiny room
6
Lao K. Індивідуальний мандрівник Macau, 28 березня 2015 р.
Never ever stay in this "hotel"
2,7
It's horrible. There was no hot water for shower. When I contacted the staff, the feedback I got was nonsense. He said the water pile nearby was exploded and I asked why was there still cold water if the water pile was exploded. He just answered "I don't know. I don't know" with an impatient and rude attitude. The room is extremely tiny and you can hear water running through the piles all night.
Richard B. Індивідуальний мандрівник Australia, 22 березня 2015 р.
Perfect for the function

Great location, bargain price, fittings above average quality i.e bathroom, TV.
7,3
For the purpose of a short 4 day holiday in Hong Kong, this hotel did the job well. Great location, close to all the high end shopping, close to Victoria Park and walkable to Central Hong Kong if you're feeling energetic. Being rated a 3 star hotel, and for the price (I paid $98 Aust. dollars/night) the quality of the room was above what I expected. While the room was small, I spent very little time there anyway. The electronic safe under the bed was a nice touch too. If I ever travel to Hong Kong again I would stay here.
Supaporn R. Група Thailand, 22 березня 2015 р.
good hotel

very good location, easy to find a reataurant and close to shoping area
5,7
I like this hotel and I will stay here next trip.
Pik S. Поїздка вдвох Malaysia, 21 березня 2015 р.
Good location for shopper

Room is clean, location is good, and lobby is superb
7
The room size is exactly the name of the hotel. The first impression was better than we thought. The bed size is just nice for two asian size with height not more than 150cm. 😁 and, the bed is hard as rock.
Kok H. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 19 березня 2015 р.
Good location, clean but lack of sense of security

within walking distance to MTR, food & shopping.
8
Room was really small but clean. Lack of sense of security as no access card is needed to access e room floors.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

mini hotel Causeway Bay Гонконгmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Рецепціяmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3B04