чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

mini hotel Causeway Bay

8 Sun Wui Road, , Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє
mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Рецепція mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 208
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 2019 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (2019)
Відсортувати за:
Oleg S. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 листопада 2014 р.
Капсула

Номера очень маленькие
4,3
Крайне неудобный номер. Уборка номера отвратительная. Очень хорошая слышимость из соседних номеров.
Yelena S. Поїздка вдвох Israel, 29 листопада 2014 р.
Но очень маленький номер

чистота
6,7
Но очень маленький номер.Даже в туалете закрыться не получается,негде поставить ноги.Очень тяжело найти его,жили три дня и все время искали его в этих лабиринтах.Правда очень чисто.
Hung C. Поїздка вдвох Hong Kong, 25 січня 2015 р.
Convenience comes first

Quite clean at all, convenience, reasonBle price
7,7
Overall okay A bit noisy
Ivan V. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 24 січня 2015 р.
Good location, staff are friendly and clean room

Good location, staff are friendly and clean room
9
All were good and will definitely come back and recommend this hotel.
Y. Поїздка вдвох Hong Kong, 22 січня 2015 р.
Clogged shower drains and black dirty ceilings

location
6,3
not good.
Chezka C. Поїздка вдвох Philippines, 22 січня 2015 р.
The staff are MEAN

location, location, location
3,3
I didn't expect much because I have heard of Mini's tiny rooms before and I thought it was charming, and since I was only gonna stay a day, I went for it. The room was fine - they could use a few more amenities like a dental set. The shampoo dispenser was broken. It would have been an okay experience anyway had the staff not been so rude. One of the rudest collection of reception staff I have ever encountered in a hotel in HK, and I've tried a lot, both small and large ones. They talk to you without even looking at you, and when asking me to sign the register form no one provided me a pen. When I tried asking for one it felt like they were going out of their way not to notice. It took me a few minutes to get someone to give me a freakin' pen. I asked again if I could maybe have the room a bit earlier because I really just need to put down my stuff and get prepared for the long day since I wouldn't be back again till probably after midnight, the guy receptionist looked at me point-blank, in an annoyed, why-am-I-still-talking-to-you face, and said 'no rooms until 2pm, our housekeeping takes a while to clean, ok, do you understand?' and then looks down again. I really just chose to stay here because of its location, as I usually stay in Butterfly Hollywood Hotel. Now I've checked and there is a Butterfly on Causeway Bay too, so never again to this hotel. For a few more HK dollars, I really suggest Butterfly instead.
Kongpattaphichai C. Ділова поїздка Thailand, 22 січня 2015 р.
mini hotel Causeway Bay

design,small,
5
water condition is suck
B Y. Індивідуальний мандрівник China, 21 січня 2015 р.
efficiency and effective

location, staff effectiveness,
7
Need more towels, and at least a toothpaste set
Kongpattaphichai C. Ділова поїздка Thailand, 19 січня 2015 р.
bad water condition

location
5,3
Ekaterina T. Поїздка вдвох Russia, 18 січня 2015 р.
short stay

cheap
7
mini hotel Causeway Bay - was the cheapest from 3 star hotel, good locations, taxi drivers know the address, this is hotel for couples, because toilets and shower in the room, the door from glass also, so if you go to the shower the people who in the room can see you same with the toilet. But it ok for stay one night.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

mini hotel Causeway Bay Гонконгmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Рецепціяmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня


AS-AGWEB-3A01