Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

mini hotel Causeway Bay

8 Sun Wui Road, Козвейбей, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє
mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Рецепція mini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойє mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня mini hotel Causeway Bay Гонконг - Зручності
Місцезнаходження Козвейбей Кількість номерів: 208
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
6,0
Усі відгуки (2451)
Відсортувати за:
Ekaterina T. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 березня 2015 р.
Short Stay in Hong Kong

stoimost', raspolozhenie, desain
8
Mu priezham v Hong Kong na vuhodnue i prakticheski vsega n ven ostanavlivaemsya, ydobnoe raspolozhenie, stoimost' nomerov naverno samay deshebay sredi 3 * i v zhetre na Cause way bay.
Oleg S. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 листопада 2014 р.
Капсула

Номера очень маленькие
4,3
Крайне неудобный номер. Уборка номера отвратительная. Очень хорошая слышимость из соседних номеров.
Yelena S. Поїздка вдвох Israel, 29 листопада 2014 р.
Но очень маленький номер

чистота
6,7
Но очень маленький номер.Даже в туалете закрыться не получается,негде поставить ноги.Очень тяжело найти его,жили три дня и все время искали его в этих лабиринтах.Правда очень чисто.
Stephen M. Поїздка вдвох Ireland, 25 липня 2015 р.
Disappointing

Location
4,7
Absolutely tiny room with a rock hard bed. Zero privacy with the 'bathroom' if you're in any way shy with your companions. The room was extremely damp with condensation streaming off the walls, the floor was covered in a thin layer of slippery water and the bed sheets were very damp. Overnight our books and clothes also got damp. There were no towels in the room and when we asked for them we were told there were 'none left' in a very dismissive, deal-with-it attitude. It took three hours, a few phone calls and after 10pm when we finally got 2 towels. We were there less than 12 hours and really didn't like anything about this place. Other than cheap price and good location strongly recommend to manage your expectations.
Yvonne L. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 22 липня 2015 р.
Clean, but can be better

Location, Money, tiny
5,3
I spent 9 nights in this Hotel and wrote one review already. The only thing I don't like about the hotel was that there were some little bugs. There was one night I saw a flew/ an ant crawling on my pillow... I guess it was because it was pouring those days? Also, I saw a very very tiny spider crawling on the shower curtain. Well, those were really tiny bugs.
Xuexing H. Індивідуальний мандрівник China, 17 липня 2015 р.
very good

good
10
Yvonne L. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 16 липня 2015 р.
Weird Housekeeping

Money, Location, Money
5,7
I am a local HKese. Booked for 3N and extended for 6N. It was fine in the beginning. Until I was being noticed there shall be a Gov check-up one dat. That morning front desk staff called n told me I had to open the door for the check up, so I told them to come after 10-min. I waited for a while and didn't hear from them, the fire drill alarm started to ring (gov check-up again). So I called the FO and asked if they can come back later, I'd change and leave soon (cos it was really really noisy). While I was changing they knocked on my door (DND sign is still on), so I had to open the door and told them not to come in. Well, I guessed FO didn't have time to call the check up team. While I was changing, I heard some staff outside commenting whether if I was still in the room or not. I was very upset, I called the FO before I left the room, told them to come in and the story. FO offered a late check-out and some room amenities (2 water, 2 slippers and 2 toothbrush). Er... I wasn't really expecting any amenities or late check-out... Just very upset that I respected and agreed to the check up but still=_= got bad comments from the housekeeping ladies.... I guess the housekeeping didn't expect guests speak local language?
Siu F. Поїздка вдвох Hong Kong, 16 липня 2015 р.
Bad service

Price good location good
3,7
Price good location good bad services bad room standard
Sanya J. Індивідуальний мандрівник Thailand, 16 липня 2015 р.
Location

Location, food and value
8,3
Robby R. Поїздка вдвох United States of America, 15 липня 2015 р.
Where's the Hot Water?

Location; Decor; Staff
7,3
Overall the stay was not bad. The location was great. The staff was helpful and offered some good suggestions for food. The major downside to the stay was that our room didn't have hot water. We were only able to get luke warm water during our stay. The bed was also harder than anticipated. Other than that it was a descent stay.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

mini hotel Causeway Bay Гонконгmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Рецепціяmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Зручностіmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаmini hotel Causeway Bay Гонконг - Інтер’єр готелюmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Ванна кімнатаmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальняmini hotel Causeway Bay Гонконг - Фойєmini hotel Causeway Bay Гонконг - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B01