чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Mondrian Los Angeles Hotel

8440 Sunset Boulevard, Беверлі-Хіллз / Захід Голівуд, Лос-Анджелес (CA), США 90069 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Вітальня Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Вітальня Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Вітальня Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Вітальня Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Номер Люкс Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Вид Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Вітальня Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Номер Люкс Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Номер Люкс Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Номер Люкс Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Номер Люкс Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Ванна кімната Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Басейн Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Зовнішній вид готелю Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Зовнішній вид готелю Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Сад
Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Балкон/Тераса Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Фітнес-зал Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Фітнес-зал Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Басейн Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Басейн Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Ресторан Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Ресторан Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Басейн Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Ресторан Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Ресторан Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Ресторан Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Фойє
Місцезнаходження Беверлі-Хіллз / Захід Голівуд Кількість номерів: 237

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,7

із 72 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,9
Робота персоналу:
9,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
8,5
Усі відгуки (72)
Відсортувати за:
Evgeniy S. Сім"я з малими дітьми Russia, 14 вересня 2013 р.
Великолепно!

Питание, развлечения рядом с отелем, уровень сервиса
9,7
Все очень понравилось, я в восторге, обязательно приеду еще раз в этот отель
Jonathan S. Поїздка вдвох United Kingdom, 19 вересня 2014 р.
Excellent staff, clean room, great location

Excellent staff, clean room, great location
8,7
Stylianos S. Поїздка вдвох Australia, 5 вересня 2014 р.
Classy location & great base for our LA experience

Location, great staff & classy feel
9,3
Excellent.
Ekaterina E. Поїздка вдвох Russia, 27 червня 2014 р.
It was great

clean, Sky bar, location
9
It was great. Ideally for night life and other...
Stephanie V. Поїздка вдвох Australia, 16 червня 2014 р.
luxurious and hip/trendy

bar staff and bar, sky bar pool and location
9,7
Our stay was fantastic. It was for our honeymoon and was a great start to our holiday. Was recommended by a friend and would love to come back. We also left our passports in our safe and the security cheif Bryan Kelley was so helpful to us and made sure we got them back. We couldn't thank him enough.
Kunwarjit D. Поїздка вдвох United States of America, 3 березня 2014 р.
fantastic

great pool area, hot spots for celebs, close to everything
10
our stay was phenomenal at the mondrian. even though the weather did not cooperate with us, the pool was wonderful and we really enjoyed the night scene at the hotel. it is very close to everything as well. we went during Oscars weekend and had some celeb sightings while staying here
Jessica V. Ділова поїздка Netherlands, 11 лютого 2014 р.
Nice, trendy hotel on great location

cleanness, staff, service
9,3
The Mondrian is a great hotel for those who want to be in the center of LA but not in the 'craziness'. A car is recommended since everything is quite far. The view from the restaurant is breathtaking, you can see all over town. Service is amazing, they will do anything to make your stay comfortable. They helped me out extending my stay last minute. Great!
Kayo I. Група Japan, 1 січня 2014 р.
that was fantastic.

clean room, good smell, awesome furniture
9
we went to NYE party. that cost is kinda expensive. $175/per person. but room is very awesome. stuff are nice. maybe im gonna stay here again!! btw paking is $33/per nite.
Sopawan M. Сім"я зі старшими дітьми Thailand, 29 грудня 2013 р.
This is a luxury hotel and nice design.

Comfortable, nice design and entertainment.
7
Natasha D. Поїздка вдвох Australia, 18 вересня 2013 р.
Great hotel in great location

Location, customer service and beautiful rooms
10
We had a great stay at the Mondrian! We were checked-in by Michael and he was fantastic, knowledgeable and extremely courteous. The hotel is beautiful and the rooms are lovely. We will definitely be back and would recommend to anyone.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA)Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - ВітальняMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - ВітальняMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - ВітальняMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - ВітальняMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Номер ЛюксMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - ВидMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - ВітальняMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Номер ЛюксMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Номер ЛюксMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Номер ЛюксMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Номер ЛюксMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Ванна кімнатаMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - БасейнMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Зовнішній вид готелю Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Зовнішній вид готелю Mondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - СадMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Балкон/ТерасаMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Фітнес-залMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Фітнес-залMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - БасейнMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - БасейнMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - РесторанMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - РесторанMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - БасейнMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - РесторанMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - РесторанMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - РесторанMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - ФойєMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - ФойєMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Інтер’єр готелюMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Інтер’єр готелюMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Інтер’єр готелюMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Інтер’єр готелюMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - ФойєMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - ФойєMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Бізнес ЦентрMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Конференц-залMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Конференц-залMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Інтер’єр готелюMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - РесторанMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - БасейнMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Номер ЛюксMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - ОточенняMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - ОточенняMondrian Los Angeles Hotel Лос-Анджелес (CA) - Оточення


AS-AGWEB-3B06