чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

My Hotel Phuket

13 Rat-Uthid 200 Pee Soi 1, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : My Hotel
My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Ванна кімната My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Ванна кімната
My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня My Hotel Phuket Пхукет - Вітальня
Місцезнаходження Патонг Кількість номерів: 65
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 418 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (418)
Відсортувати за:
Ruslan D. Поїздка вдвох Russia, 5 грудня 2014 р.
Неплохой отель для отдыха

Расположение, уборка, персонал
8
На твердую четверку
Iaroslav R. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 грудня 2014 р.
Вернусь еще

Близко к центру, близко к пляжу, очень приветливый персонал
10
По заезду немного смутил вид с балкона, но потом я понял, что такое почти везде. Персонал очень отзывчивый, отличные номера, все что необходимо в пешей доступности! Обязательно вернусь в этот отель
Elena B. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 листопада 2014 р.
отель для очень непритязательных туристов

Расположение, русские тв-каналы, отдельные пляжные пллотенца
7,3
Мы жили 2 дня. Номер был очень-очень маленьким. Не было двери в туалете. Не то, чтобы она была снята, это в принципе так было предусмотрено планировкой. Нам показалось, что изначально это был одноместный номер. Вид из окна на крышу. Если вы предполагаете в номере только ночевать, то это нормальный вариант. До пляжа минут 10. До джанг цейлона и бангла роад тоже минут 10-15
Yury S. Індивідуальний мандрівник Russia, 18 травня 2014 р.
Тихий уютный уголок для отдыха

Максимально быстрое заселение, вежливый дружелюбный персонал, качественная уборка номера.
9,3
Благодарен сотрудникам отеля за доброжелательное отношение, отдых удался.
Marina Y. Індивідуальний мандрівник Russia, 20 березня 2014 р.
Просторный номер. Близко к развлечениям ночным

Отличная кровать, близко к развлечениям, плюс много магазинчиков.
8,3
Marina Y. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 березня 2014 р.
Просторный номер, рядом много кафе и ресторанов.

Просторный номер, удобная огромная кровать, Хорошее расположение рядом с развлекательными заведениями.
8
Marina Y. Індивідуальний мандрівник Russia, 16 березня 2014 р.
много еды, много магазинчиков рядомю

расположение, магазины, размер номера.
8
Marina Y. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 березня 2014 р.
близко к кафе и ресторанчикам, покупка сувениров

Находится на оживлённой улице
8
Savin D. Індивідуальний мандрівник Russia, 9 грудня 2013 р.
Отличный отель

Расположение
9,7
Хороший отель, удобное местоположение (бары, рестораны, пляж)
Almas R. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 18 лютого 2013 р.
свежий отель после ремонта

шаговая доступность ко всему
9,3
отель новый или после ремонта. не берите комнаты №32 22 42 52 это очень маленькие комнаты размером со шкаф. лучше брать 21 31 42 ... эти комнаты большие. хороший интрнет по всему отелю. очень приветливый и услужливый персонал. можно сдать вещи в прачку тут же... очень дешево получается. ночью тихо ... до пляжа 3 минуты пешком до банглы - 7 минут. до гей улицы - 2 минуты. все рядом. ужинать лучше в ресторанчике напротив отеля... дешево и очень вкусно. хорошего отдыха.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

My Hotel Phuket ПхукетMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - Ванна кімнатаMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - Ванна кімнатаMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - Інтер’єр готелюMy Hotel Phuket Пхукет - Ванна кімнатаMy Hotel Phuket Пхукет - Ванна кімнатаMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - ВітальняMy Hotel Phuket Пхукет - РесторанMy Hotel Phuket Пхукет - РесторанMy Hotel Phuket Пхукет - РесторанMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - Зовнішній вид готелю My Hotel Phuket Пхукет - Зовнішній вид готелю My Hotel Phuket Пхукет - ЗручностіMy Hotel Phuket Пхукет - ЗручностіMy Hotel Phuket Пхукет - ЗручностіMy Hotel Phuket Пхукет - ЗручностіMy Hotel Phuket Пхукет - ЗручностіMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - ЗручностіMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - РесторанMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - ЗручностіMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - ЗручностіMy Hotel Phuket Пхукет - ВхідMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - РесторанMy Hotel Phuket Пхукет - РесторанMy Hotel Phuket Пхукет - РесторанMy Hotel Phuket Пхукет - ВхідMy Hotel Phuket Пхукет - РесторанMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - РесторанMy Hotel Phuket Пхукет - ВхідMy Hotel Phuket Пхукет - ФойєMy Hotel Phuket Пхукет - РесторанMy Hotel Phuket Пхукет - ВхідMy Hotel Phuket Пхукет - Фойє


AS-AGWEB-3B03