чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

My Vigan Home Hotel

14 Plaridel corner Bonifacio Streets, , Town Proper, Віган, Філіппіни 2700 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

My Vigan Home Hotel Віган - Інтер’єр готелю My Vigan Home Hotel Віган - Інтер’єр готелю My Vigan Home Hotel Віган - Магазини My Vigan Home Hotel Віган - Рецепція My Vigan Home Hotel Віган - Фойє My Vigan Home Hotel Віган - Фойє My Vigan Home Hotel Віган - Сад My Vigan Home Hotel Віган - Зовнішній вид готелю My Vigan Home Hotel Віган - Зовнішній вид готелю My Vigan Home Hotel Віган - Балкон/Тераса My Vigan Home Hotel Віган - Балкон/Тераса My Vigan Home Hotel Віган - Зовнішній вид готелю My Vigan Home Hotel Віган - Балкон/Тераса My Vigan Home Hotel Віган - Сад My Vigan Home Hotel Віган - Сад My Vigan Home Hotel Віган - Інтер’єр готелю
My Vigan Home Hotel Віган - Номер Люкс My Vigan Home Hotel Віган - Вітальня My Vigan Home Hotel Віган - Вітальня My Vigan Home Hotel Віган - Вітальня My Vigan Home Hotel Віган - Номер Люкс My Vigan Home Hotel Віган - Вітальня My Vigan Home Hotel Віган - Вітальня
Місцезнаходження Town Proper Кількість номерів: 10
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 156 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
9,3
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (156)
Відсортувати за:
Kristine C. Група Philippines, 12 квітня 2015 р.
Perfect location at Vigan!

Nice location, friendly and helpful staff, spacious rooms
9,3
Superb!
Maria C. Поїздка вдвох Philippines, 12 квітня 2015 р.
Pleasant stay

Location,nice staff, clean surroundings
6,7
We had a pleasant stay, staff were nice, great location. But I strongly suggest they clean the hotel rooms daily especially if guest are staying for more than 1 day just like any other hotels. The hot/cold shower was not working, bathroom floor always wet because shower curtain too short and floor mat in bathroom soaked with water because again, no daily housekeeping done. Hope management can improve it.
Marilyn M. Сім"я з малими дітьми Philippines, 9 квітня 2015 р.
location,location,location

location and free breakfast
6,7
staff are accomodating,breakfast included,location is perfect:cleanliness not so;
Ernesto A. Поїздка вдвох Philippines, 1 квітня 2015 р.
nice place, tourist friendly

nice place, courteous staff, tourist friendly
9,3
enjoyed our stay, very near tourist spots we visited
Michelle D. Поїздка вдвох Philippines, 21 лютого 2015 р.
Accommodating Staff

Nice and Kind hotel staff, very clean, comfortable
8,7
Ashley D. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 19 лютого 2015 р.
Great location and a historical home

Great History, central location, the amazing massage chair!
8,7
I enjoyed it and Vigan is beautiful!
Santos D. Сім"я з малими дітьми Philippines, 15 лютого 2015 р.
improve breafast meal taste and serving pattern

location, cleanliness, antique building
8
its ok
Bella J. Поїздка вдвох Canada, 11 лютого 2015 р.
my stay with My Vigan Home Hotel

staff, location, price
8,7
We had a great experience during our stay at the My Vigan Home Hotel. The staff were very friendly and helpful. It is located close to everything. I would recommend the hotel to my friends.
Adrian Z. Поїздка вдвох Canada, 11 лютого 2015 р.
Incredibly dark and noisy.

Central location, friendly staff, nice decor
6,7
The initial room that we were given was on a terribly noisy intersection and the soundproofing was close to non existent. On request, we were given a quieter room, but the window shutters would not open, making the room incredibly dark and we could still hear the staff downstairs talking late into the night. Also there was NO hot water (icy cold only).
Moshe B. Поїздка вдвох Israel, 28 січня 2015 р.
stay away from this place
2
Night mer

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

My Vigan Home Hotel ВіганMy Vigan Home Hotel Віган - Інтер’єр готелюMy Vigan Home Hotel Віган - Інтер’єр готелюMy Vigan Home Hotel Віган - МагазиниMy Vigan Home Hotel Віган - РецепціяMy Vigan Home Hotel Віган - ФойєMy Vigan Home Hotel Віган - ФойєMy Vigan Home Hotel Віган - СадMy Vigan Home Hotel Віган - Зовнішній вид готелю My Vigan Home Hotel Віган - Зовнішній вид готелю My Vigan Home Hotel Віган - Балкон/ТерасаMy Vigan Home Hotel Віган - Балкон/ТерасаMy Vigan Home Hotel Віган - Зовнішній вид готелю My Vigan Home Hotel Віган - Балкон/ТерасаMy Vigan Home Hotel Віган - СадMy Vigan Home Hotel Віган - СадMy Vigan Home Hotel Віган - Інтер’єр готелюMy Vigan Home Hotel Віган - Номер ЛюксMy Vigan Home Hotel Віган - ВітальняMy Vigan Home Hotel Віган - ВітальняMy Vigan Home Hotel Віган - ВітальняMy Vigan Home Hotel Віган - Номер ЛюксMy Vigan Home Hotel Віган - ВітальняMy Vigan Home Hotel Віган - Вітальня


AS-AGWEB-3A01