чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

My Vigan Home Hotel

14 Plaridel corner Bonifacio Streets, , Town Proper, Віган, Філіппіни 2700 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

My Vigan Home Hotel Віган - Інтер’єр готелю My Vigan Home Hotel Віган - Інтер’єр готелю My Vigan Home Hotel Віган - Магазини My Vigan Home Hotel Віган - Рецепція My Vigan Home Hotel Віган - Фойє My Vigan Home Hotel Віган - Фойє My Vigan Home Hotel Віган - Сад My Vigan Home Hotel Віган - Зовнішній вид готелю My Vigan Home Hotel Віган - Зовнішній вид готелю My Vigan Home Hotel Віган - Балкон/Тераса My Vigan Home Hotel Віган - Балкон/Тераса My Vigan Home Hotel Віган - Зовнішній вид готелю My Vigan Home Hotel Віган - Балкон/Тераса My Vigan Home Hotel Віган - Сад My Vigan Home Hotel Віган - Сад My Vigan Home Hotel Віган - Інтер’єр готелю
My Vigan Home Hotel Віган - Номер Люкс My Vigan Home Hotel Віган - Вітальня My Vigan Home Hotel Віган - Вітальня My Vigan Home Hotel Віган - Вітальня My Vigan Home Hotel Віган - Номер Люкс My Vigan Home Hotel Віган - Вітальня My Vigan Home Hotel Віган - Вітальня
Місцезнаходження Town Proper Кількість номерів: 10
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 147 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
9,3
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,3
Усі відгуки (147)
Відсортувати за:
Michelle D. Поїздка вдвох Philippines, 21 лютого 2015 р.
Accommodating Staff

Nice and Kind hotel staff, very clean, comfortable
8,7
Ashley D. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 19 лютого 2015 р.
Great location and a historical home

Great History, central location, the amazing massage chair!
8,7
I enjoyed it and Vigan is beautiful!
Santos D. Сім"я з малими дітьми Philippines, 15 лютого 2015 р.
improve breafast meal taste and serving pattern

location, cleanliness, antique building
8
its ok
Bella J. Поїздка вдвох Canada, 11 лютого 2015 р.
my stay with My Vigan Home Hotel

staff, location, price
8,7
We had a great experience during our stay at the My Vigan Home Hotel. The staff were very friendly and helpful. It is located close to everything. I would recommend the hotel to my friends.
Adrian Z. Поїздка вдвох Canada, 11 лютого 2015 р.
Incredibly dark and noisy.

Central location, friendly staff, nice decor
6,7
The initial room that we were given was on a terribly noisy intersection and the soundproofing was close to non existent. On request, we were given a quieter room, but the window shutters would not open, making the room incredibly dark and we could still hear the staff downstairs talking late into the night. Also there was NO hot water (icy cold only).
Moshe B. Поїздка вдвох Israel, 28 січня 2015 р.
stay away from this place
2
Night mer
Nenia M. Поїздка вдвох Philippines, 25 січня 2015 р.
Good but no daily cleaning

location, the hotel itself (it's old) and staff
5,7
our stay was good.we stayed there for 3 nights.the staff are nice and really approachable.the hotel's location is good and it's also clean. However, there was no daily housekeeping:( all throughout our stay, we used the same bath mat (very dirty!) and towels. The AC controls didn't work on our first nyt and we were shivering bec there was no blanket provided (only a thin bed slip).
Natalia P. Поїздка вдвох Poland, 23 січня 2015 р.
Nice colonial house, good location, helpful staff,

Locatian, staff, room, owner
9,3
We had a clean big room and were happy with it. Staff very helpful. Room is cleaned on request. Possible to eat your food in the garden. Location is very centre. The interior is beautiful.
Jenny P. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 16 січня 2015 р.
Good location

Good location
4,7
so so..
Reagan U. Ділова поїздка Philippines, 11 січня 2015 р.
Value For Money

Location, Room Size and Friendly Staff
8,3
It was a very pleasant stay. The staff were all very courteous and helpful.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

My Vigan Home Hotel ВіганMy Vigan Home Hotel Віган - Інтер’єр готелюMy Vigan Home Hotel Віган - Інтер’єр готелюMy Vigan Home Hotel Віган - МагазиниMy Vigan Home Hotel Віган - РецепціяMy Vigan Home Hotel Віган - ФойєMy Vigan Home Hotel Віган - ФойєMy Vigan Home Hotel Віган - СадMy Vigan Home Hotel Віган - Зовнішній вид готелю My Vigan Home Hotel Віган - Зовнішній вид готелю My Vigan Home Hotel Віган - Балкон/ТерасаMy Vigan Home Hotel Віган - Балкон/ТерасаMy Vigan Home Hotel Віган - Зовнішній вид готелю My Vigan Home Hotel Віган - Балкон/ТерасаMy Vigan Home Hotel Віган - СадMy Vigan Home Hotel Віган - СадMy Vigan Home Hotel Віган - Інтер’єр готелюMy Vigan Home Hotel Віган - Номер ЛюксMy Vigan Home Hotel Віган - ВітальняMy Vigan Home Hotel Віган - ВітальняMy Vigan Home Hotel Віган - ВітальняMy Vigan Home Hotel Віган - Номер ЛюксMy Vigan Home Hotel Віган - ВітальняMy Vigan Home Hotel Віган - Вітальня


AS-AGWEB-3A03