Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Natai Beach Resort & Spa Phang Nga

55 Moo 6, Kok Kloi, Takuathung, Phang-nga, Хок Клой, Пхукет, Таїланд 82140 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Maikhao Dream Resort & Spa Natai
Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Зовнішній вид готелю Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня
Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Вітальня Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Фойє Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Фойє Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Басейн Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Басейн Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Басейн Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Басейн Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Басейн Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Басейн Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Басейн Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Басейн
Місцезнаходження Хок Клой Кількість номерів: 106

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 189 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,3
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (189)
Відсортувати за:
Viktor K. Сім"я з малими дітьми Russia, 6 червня 2015 р.
Очень долго готовили ужин в

зеленая территория, русскоговорящие сотрудники, неплохой бассейн
7,7
Повідомити про цей вігук
Kristina Y. Поїздка вдвох Russia, 9 лютого 2013 р.
хороший пляж

нет отелей рядом,мало людей
5,3
всё бы ничего,если бы не персонал отеля...плохо убирают,полы не моют,постель не меняют пока не укажешь на это,тапочки постираные и только один раз,фрукты не ставят,вообщем всё что можно унести домой обслуга тащит из вашего номера. общались с главным менеджером по поводу запаха пота на пляжных полотенцах,ничего не изменилось, порошок для стирки видимо не выдают...дороговатый ресторан,ползают тараканы.рядом отдыхали турки,орали на весь отель,хлопали дверями в 2.30 ночи,вели себя как будто отель принадлежит им.после неоднократного обращения ничего не поменялось,орали ещё громче,сами заходили за барную стойку и наливали себе алкоголь.спа дорогущий,такого не встречал даже в лагуне пхукета.пять звёзд по сервису и обслуживанию дать не возможно.
Повідомити про цей вігук
Kristina Y. Поїздка вдвох Russia, 9 лютого 2013 р.
Тихий пляж!

Хороший пляж,уютный отель.
5
Ресторанов только 2. Цены высокие,если сравнивать с другими на Пхукете.Отель позиционируют как 5звёзд,но персонал об этом не знае. Тапочки не новые, постираные, и только один раз их дают. Постель не меняли более 3 дней,пока не нажаловались на ресепшн,постель не меняли.Полы в номере не разу не мыли,только подметают.Персонал не опрятный. СПА дорогущий и бестолковый,работает только до 19.00.....Полотенца на пляже видимо стирают без моющих средств, они пованивают....Или вообще не стирают.Фрукты в номер приносили только один раз,потом их не было.Достаточно далеко от цивилизации месторасположения отеля, но рядом есть отель с горячими источниками! Всё бы хорошо, если не эти дикие тайцы,которыми плохо управляет генеральный менеджер отеля. Да, еще свет по вечерам выключался,было жутковато....
Повідомити про цей вігук
Kristina Y. Поїздка вдвох Russia, 31 січня 2013 р.
хороший отель, но много россиян

Тихий пляж
5,7
Отелю года три, но следят за его содержанием не очень. То ли не хватает персонала, то ли им лень работать.Пляжные полотенца не пахнут чистотой, в номерах если не сказать будут убираться небрежно, сломанные двери в номер Меню в ресторане скудное, цены пяти звездочные, но завтраки порадовали. Все бы неплохо и на пять звезд, кроме тайцев которые не понимают что такое сервис. Если в отеле будут дети, то их будет слышно на всей территории отеля.Рядом строят что то новое, но дети громче чем строители. Пять звезд не дать этому отелю.
Порада туристам: рядом нет других отелей, на пляже можно побыть и одним.
Повідомити про цей вігук
Yulian K. Поїздка вдвох Russia, 22 листопада 2012 р.
Amazing hotel

wonderful rooms, hotel territory. Friendly staff. Private beach. Free WI Fi even on the beach
9,7
Отель очень понравился. Единственное, что он находится не в туристической части острова, поэтому кого интересуют постоянные развлечения, он не подходит. До пляжа Карон или Патонг ехать около 1.20-1.30 на мопеде (прокат мопеда есть в отеле. На неделю около бат). Приблизительно 60 км от отеля. Такси будет стоить около 1800-2000 бат (1 бат=1 руб). Так что каждый день на такси ездить неудобно. Рядом с отелем есть город с супермаркетом, рынком и магазинами, в который в 4 часа дня ездит бесплатный автобус из отеля. Что касается еды, то ресторан есть в отеле, по тайский ценам он дорогой, стоит все как в Москве. Поэтому все ходят в ресторанчик на пляже в 150-200 метрах от отеля, там очень вкусная местная еда в основном морепродукты. Больше ресторанов по близости никаких нет. Пляж у отеля свой. Никакого другого народа вы там не найдете. На пляже можно поиграть в пинг понг, пляжный теннис и взять байдарки покататься. Все бесплатно. Вый фай в отеле также бесплатный, ловил даже на пляже. Территория очень красивая,небольшая, но ухоженная и зеленая. Вообщем все понравилось. Особенно наличие малого количества народа. Тихий и спокойный отдых.
Повідомити про цей вігук
Konstantin K. Поїздка вдвох Kazakhstan, 24 січня 2012 р.
Красивый уединенный отель.

Отель сказка
10
Красивый современный отель. Хорошо продуман дизайн как номера так и территории. Тихое уединенное место, прекрасное побережье, радует глаз. Замечательное СПА. Приятный персонал. Отличные завтраки в ресторане с видом на океан. Понравился тайский ресторан. Каждый день автобус отвозит в город и привозит обратно (бесплатно). Отель для тех кто устал от городской суеты.
Повідомити про цей вігук
Jacqueline M. Поїздка вдвох United Kingdom, 17 січня 2016 р.
Expected better for what was paid and for 5-star's

The beach was clean, it was low season so was quite quiet at the hotel. Decor was relatively new.
4
I would suggest seriously reconsider booking this hotel. The breakfast buffet was rather slap-dash and most of the 'hot food' was cold, they had no measures to keep fly's off of the food that was set out, that was a quite off-putting. We booked for transportation from airport to hotel and back to the airport a week in advance, everything was confirmed. Upon our departure we were told that they had no cars available, and asked us to take a taxi and pay cash. This posed 3 problems. 1) As we were staying at the resort with no plans to venture out, it is also located in the middle of nowhere, we believed we could get everything we needed on the grounds charged to our room; we did not anticipate having cash on-hand. 2) We were told a week prior to our getting there that our transportation was ready and confirmed, otherwise why would we book in advance? 3) The principal of this is what's messed up, considering we did all we needed on our end to secure a car; the hotel asked us to change currency we did have to pay for our taxi, but at a rate they provided, which was, as you can guess, above regular exchange rates. We paid to have an Ocean Front Villa, which is one of their most expensive room types, comes with a rooftop jacuzzi. The jacuzzi didnt work, there was no running hot water, and the tub takes an hour and half to fill because the only tap available is one that runs like you would find in a sink. I rang up the front desk the morning after the night we arrived because only one device could log into the wifi in our villa, which in itself is ridiculous considering this is supposed to be a 5-star resort. I rang and no one was picked up the phone for 10 minutes. I didn't manage to get through at all and gave up trying to log-in. I was really unhappy with my stay there. It was overpriced for what it was, I have stayed at 5-star resorts, this is most definitely NOT a 5-star resort. Maybe 3-stars, its certainly priced closer to 5-stars though.
Повідомити про цей вігук
Damiano B. Сім"я з малими дітьми Italy, 1 січня 2016 р.
Nice but not a 5 stars

Beach, beach, beach
4,7
Missing towels in the room and at the swimming pool. The staff wasn't really nice and prompt. The room was not clean, we woke up in the middle of the night with a big cockroach in our bed. We will not stay in this hotel next time
Повідомити про цей вігук
Michael C. Поїздка вдвох United Kingdom, 2 грудня 2015 р.
A Great get away

comfort relaxing and peaceful.
8
Beautiful and relaxing although very isolated
Повідомити про цей вігук
Yuen C. Поїздка вдвох United Kingdom, 24 листопада 2015 р.
Good Value for Money

Nice Room, Environment, attentive staff
9,7
We had an awesome stay and everything is perfect and good value for money!
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Natai Beach Resort & Spa Phang Nga ПхукетNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Зовнішній вид готелю Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ВітальняNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ФойєNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ФойєNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - БасейнNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - БасейнNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - БасейнNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - БасейнNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - БасейнNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - БасейнNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - БасейнNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - БасейнNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - РесторанNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - РесторанNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - РесторанNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - РесторанNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - РесторанNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - РесторанNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Місця відпочинку та розвагиNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Місця відпочинку та розвагиNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Місця відпочинку та розвагиNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Місця відпочинку та розвагиNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Місця відпочинку та розвагиNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Спа-центрNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Спа-центрNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Спа-центрNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Спа-центрNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Спа-центрNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Фітнес-залNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Дитячий клубNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Конференц-залNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Конференц-залNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Конференц-залNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Бізнес ЦентрNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Місця відпочинку та розвагиNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Місця відпочинку та розвагиNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - МагазиниNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ПляжNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ПляжNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - ПляжNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Пхукет - Пляж


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AM-AGWEB-4F09