Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Natura Vista

G. Hornijas St. Barangay San Pedro, Bingag, Dauis, Panglao Island, Dauis, Острів Панглао, Філіппіни 6339 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Natura Vista Острів Панглао - Інтер’єр готелю Natura Vista Острів Панглао - Інтер’єр готелю Natura Vista Острів Панглао - Пляж Natura Vista Острів Панглао - Пляж Natura Vista Острів Панглао - Інтер’єр готелю Natura Vista Острів Панглао - Пляж Natura Vista Острів Панглао - Басейн Natura Vista Острів Панглао - Місця відпочинку та розваги Natura Vista Острів Панглао - Зовнішній вид готелю Natura Vista Острів Панглао - Сад Natura Vista Острів Панглао - Сад Natura Vista Острів Панглао - Сад Natura Vista Острів Панглао - Оточення Natura Vista Острів Панглао - Оточення Natura Vista Острів Панглао - Басейн Natura Vista Острів Панглао - Вітальня
Natura Vista Острів Панглао - Вітальня Natura Vista Острів Панглао - Зовнішній вид готелю Natura Vista Острів Панглао - Оточення Natura Vista Острів Панглао - Сад Natura Vista Острів Панглао - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Dauis Кількість номерів: 6

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,2
Розташування
7,0
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (27)
Відсортувати за:
Yulia V. Поїздка вдвох Russia, 30 листопада 2012 р.
Прекрасный частный отель без горячей воды

Отель в тихом месте Bingag, на самом берегу моря, правда, пляж пока не обустроен по-туристически, наипрекраснейший персонал, отношения родственные, тишина и покой
9,7
Мы были на Панглао достаточно долго, Bingag находится в 12 км от Алона-бич, но у нас был мопед, поэтому для нас это было не проблемой, а даже наоборот - преимуществом, потому что мы отдыхали в тишине и наслаждались покоем. Хозяйка отеля - невероятная женщина, отношение персонала выше всяких похвал! Бельё чистейшее и сухое (кто бывал на Филиппинах, тот поймёт). Соответствие цены и качества - идеальное, т.е. мы даже не ожидали такого! Из 22 дней отпуска мы ночевали в Natura Vista около 10, потому что ныряли на разных островах, этим собственно и был обусловлен наш выбор, что бы номер оставался за нами всё это время, и что бы это было недорого (плата за номер в наше отсутствие), но мы не представляли с каким удовольствием будем возвращаться в нашу деревню на Панглао! Для пар в нашем возрасте - активных, но уже не нуждающихся в ночных тусовках - это идеальный вариант!!
Restaurant Tip: Hidden Dream, Tarsier Botanica
Повідомити про цей вігук
Mateusz R. Група Poland, 15 листопада 2012 р.
Niesamowicie przyjazne miejsce!

Świetna lokalizacja, miła obsługa, PYSZNE jedzenie
9,7
Bardzo klimatyczna chatka zlokalizowana w niewielkiej wiosce. Właścicielka jest przemiłą osobą, a jedzenie, które robi jest po prostu wyśmienite! Ogólnie rodzinna atmosfera, czas płynie powoli - idealne miejsce na relaks.
Повідомити про цей вігук
Brian T. Поїздка вдвох United States of America, 18 липня 2015 р.
We enjoyed our stay

Neat Location, Kind staff, Laid back
8,7
We liked the location, it is somewhat remote, a beautiful remote beach 100 meters walk, often we were the only ones on the beach. Room was cozy, the a/c worked fine, hot shower, food was good, staff would work to fix things as you like them. Town (Tagbilaran) was a 15 minute ride away by Jeepney (P11), or tricycle (P130), and they're sometimes difficult to find, you need to walk the 600m dirt road to the main road and then be patient. From top to bottom, the staff were superb. A place to go to unwind, not a place to go to be entertained, there is nothing outside of Tagbilaran, no other local restaurants. We would go back again, it was certainly good value for money.
Повідомити про цей вігук
Liz M. Група Philippines, 29 травня 2015 р.
charming place to stay in for a relaxing vacation

very friendly staff, lovely ambience and comfortable and clean rooms
9,3
My friends and I had a very nice and relaxing stay at Natura Vista.
Повідомити про цей вігук
Rachel E. Сім"я з малими дітьми Philippines, 10 квітня 2015 р.
nice place and rooms but a bit far from city

nice staff, rooms and facilities
7,3
Повідомити про цей вігук
Vincent R. Поїздка вдвох France, 6 квітня 2015 р.
Nice place

location, nice decoration, friendly staff
7,3
Very nice stay, there is a public beach 5min walk from the hotel. Very convenient to go to the pier or airport.
Повідомити про цей вігук
Yvonne V. Поїздка вдвох Canada, 2 березня 2015 р.
Natural Vista

Staff, ambience, price
7
Pleasant surprise after driving down dirt road. The staff were great. Like a little oasis.
Повідомити про цей вігук
Shelley V. Сім"я з малими дітьми Philippines, 4 липня 2014 р.
Great place to stay

Food, Service, Tranquility
9,3
Great place, greater service. A lil out of the way but worth it. Not beach front but there is a beach 2mins away (by walking). Staff was excellent, food was great (ingredients from their own garden)
Повідомити про цей вігук
Anthony A. Сім"я зі старшими дітьми Switzerland, 23 квітня 2014 р.
Can't get better!

Staff, Location and a personal Experience
9,7
We enjoyed our stay so much that if we ever visit Bohol again then we'll definately stay at Natuta Vista again!
Повідомити про цей вігук
Ariana A. Сім"я зі старшими дітьми Switzerland, 17 квітня 2014 р.
great stay, good food, very friendly people

the service was excellent, very attentive and friendly personnel. simple, but very good food. very peaceful surroundings, great to relax.
8,3
There was a mix up with our room when we arrived. The manager was very understanding and we were reimbursed the same day. The personnel was very friendly, the rooms simple but well-kept and clean, the food excellent. The resort next to Natura Vista is perfect to go for the day. The pools are nice and the private beach is wonderful. The excursions can end up being quite pricy, especially the island hopping one. We definitely recommend this place to people who want to spend time in nature and enjoy the laid back atmosphere. great for kids!
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Natura Vista Острів ПанглаоNatura Vista Острів Панглао - Інтер’єр готелюNatura Vista Острів Панглао - Інтер’єр готелюNatura Vista Острів Панглао - ПляжNatura Vista Острів Панглао - ПляжNatura Vista Острів Панглао - Інтер’єр готелюNatura Vista Острів Панглао - ПляжNatura Vista Острів Панглао - БасейнNatura Vista Острів Панглао - Місця відпочинку та розвагиNatura Vista Острів Панглао - Зовнішній вид готелю Natura Vista Острів Панглао - СадNatura Vista Острів Панглао - СадNatura Vista Острів Панглао - СадNatura Vista Острів Панглао - ОточенняNatura Vista Острів Панглао - ОточенняNatura Vista Острів Панглао - БасейнNatura Vista Острів Панглао - ВітальняNatura Vista Острів Панглао - ВітальняNatura Vista Острів Панглао - Зовнішній вид готелю Natura Vista Острів Панглао - ОточенняNatura Vista Острів Панглао - СадNatura Vista Острів Панглао - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A04