чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

New London Hostel

Reception at Flat 8,Block D, 11/F, 36-44 Nathan Road, Chung King Mansion, Цім Ша Цуй, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня
New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Ванна кімната New London Hostel Гонконг - Ванна кімната New London Hostel Гонконг - Ванна кімната New London Hostel Гонконг - Ванна кімната
Місцезнаходження Цім Ша Цуй
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,6

із 206 відгуків

Ціна-якість:
6,6
Розташування
8,6
Робота персоналу:
6,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,4
Комфортність номерів/Стандарт:
6,6
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (206)
Відсортувати за:
Kristina P. Індивідуальний мандрівник Russia, 10 жовтня 2014 р.
Не очень

Нормальный вай- фай, хорошее расположение, 1 минуту до метро, самая низкая цена за номер для одного.
4
Команата очень маленькая, половину площади занимала кровать. Вещи некуда было положить, потому что не было места для стола или даже стула. Душ соединен с туалетом и раковиной, тоже очень маленькое пространство, и не очень чисто там было. В моем номере (одноместный) не было розетки, свои девайсы я заряжала в коридоре, адаптора иногда не было там, так что приходилось ждать админа. Попросила утюг, не принесли, он якобы в другом блоке. Отель находится в знаменитом CHUNKING MANSION, так что приготовьтесь к приставучим индусам на первом этаже, меня они не раздражали. Отель не понравился, можно было поискать что- то лучше.
Igor A. Поїздка вдвох Russia, 14 березня 2014 р.
Бюджетно в самом центре Гонконга.

Приветливый персонал,расположение,высокоскоростной интернет.
10
Расположен в самом центре Гонконга на Тим Ша Цуй.До метро 70-80 метров,очень удобно.И прямо здесь СУПЕРМАРКЕТ и 7/11.Поверьте это очень,очень,очень удобно.Вокруг масса центров для шопинга.Персонал очень приветливый.Номер маленький,но для бюджетного отеля в центре Гонконга -- это норма.Интернет летает.Одним словом -- рекомендую.
Anton N. Поїздка вдвох Russia, 5 лютого 2012 р.
На одну ночь

Удобное расположение
6
Здание в котором расположен гестхаус, просто ужасное, одним индусы и грязь...
Sightseeing/Attractions Tip: Сходите на пик виктории и в диснейленд
Dorota K. Група Poland, 29 листопада 2012 р.
Urok hosteli w Chungking Mansions

dobra lokalizacja (atrakcje turystyczne i komunikacja), czysto, tanio
6,7
Jeżeli ktoś decyduje się na pobyt w jakimkolwiek hostelu w Chungking Mansions, powinien najpierw zorientować się, co to za miejsce. Ja tak zrobiłam,toteż byłam przygotowana, na to, jak będzie wyglądał hostel i szczerze mówiąc, rzeczywistość okazała się być lepsza niż oczekiwałam. Pokoje owszem, małe, ale z łazienką, lodówką, klimatyzacją i internetem. Gdy zgłosiłam, że jest trochę zimno w nocy, otrzymałam dodatkowe przykrycie. A do tego pokój sprzątany każdego dnia. Jest to idealne miejsce dla turystów, którzy i tak planują cały dzień spędzać poza hotelem i nie dysponują zbyt dużym budżetem. Nie było też żadnych problemów z przyjazdem w środku nocy. Uwaga: przebywałam w hostelu w listopadzie, czyli poza sezonem, i w sezonie wakacyjnym sytuacja może wyglądać inaczej (np. inne pokoje).
Sightseeing/Attractions Tip: Z hostelu można pieszo dojść m.in. do Alei Gwiazd, przystani z której odpływają słynne Star Ferry (przepłynięcie na wyspę Hong Kong promem Star Ferry jest tańsze niż przejazd metrem, a ponadto jest to atrakcja turystyczna). Niedaleko hostelu znajduje się przystanek autobusowy gdzie przyjeżdżają autobusy z lotniska.
Juderita P. Сім"я з малими дітьми Philippines, 22 листопада 2014 р.
Good

Location & the staff
8
Good, the hotel is accessible to the public transportation. The room is clean and the staff are very accommodating. For a budget hotel I think this one is good enough.
Dale M. Поїздка вдвох Canada, 27 жовтня 2014 р.
Chungking mansion

Location for victoria harbour
7
Hong Kong is an expensive city in Asia, so you pay a bit more for accommodations. Good place to stay for cheap if you don't plan on spending much time in the room.
Vivian T. Група Singapore, 16 жовтня 2014 р.
Pleasant place for stay if to hong kong for a week

Good location, many shops near hostel and helpful host
6
Staying at the hostel was kinda great, even though the rooms are small the necessities are all in it. The location of the hostel is also pretty good as it is near the MTR and famous tourist location such as the Star Avenue. Though one bad thing is the lift as waiting time could take quite some while. Other than that staying here is pretty much recommended for the price.
Kia L. Поїздка вдвох Singapore, 29 вересня 2014 р.
Worst Nightmare

The only thing good about this hostel is the location, along Nathan Road.
4,3
I think this is one of those experiences which I hope would only happen once. . I have stayed at hostels in other countries and they are perfectly 'clean'. Had a hard time finding the hostel as they have many lift lobbies and was 'welcomed' by a variety of nationalities, giving you the strange look. There was barely space for movement within the room and we were extremely uncomfortable. We were supposed to stay there for 4 nights but we could barely close our eyes to have proper rest during the first night. We left early next morning around 6 plus just so that we can get out of the building before the start of the business activities. We booked ourselves in a proper hotel and forgo the rest of the payment made. Bad experience!
Yunnice L. Група Malaysia, 14 липня 2014 р.
Good

staff service cleanliness
8
Very good... Staff very kind and friendly... Near many shops so very convenience..
Anna V. Сім"я з малими дітьми Philippines, 3 липня 2014 р.
Value for money.

Value for money, location, friendly staff and owner.
9,3
If you are looking for budget hostel/accommodation. Location and friendly staff.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

New London Hostel ГонконгNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - Ванна кімнатаNew London Hostel Гонконг - Ванна кімнатаNew London Hostel Гонконг - Ванна кімнатаNew London Hostel Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3C06