Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

New London Hostel

Reception at Flat 8,Block D, 11/F, 36-44 Nathan Road, Chung King Mansion, Цім Ша Цуй, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Вітальня
New London Hostel Гонконг - Вітальня New London Hostel Гонконг - Ванна кімната New London Hostel Гонконг - Ванна кімната New London Hostel Гонконг - Ванна кімната New London Hostel Гонконг - Ванна кімната New London Hostel Гонконг - План поверхів
Місцезнаходження Цім Ша Цуй

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,6

із 235 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
6,6
Розташування
8,5
Робота персоналу:
6,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,4
Комфортність номерів/Стандарт:
6,5
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (235)
Відсортувати за:
Kristina P. Індивідуальний мандрівник Russia, 10 жовтня 2014 р.
Не очень

Нормальный вай- фай, хорошее расположение, 1 минуту до метро, самая низкая цена за номер для одного.
4
Команата очень маленькая, половину площади занимала кровать. Вещи некуда было положить, потому что не было места для стола или даже стула. Душ соединен с туалетом и раковиной, тоже очень маленькое пространство, и не очень чисто там было. В моем номере (одноместный) не было розетки, свои девайсы я заряжала в коридоре, адаптора иногда не было там, так что приходилось ждать админа. Попросила утюг, не принесли, он якобы в другом блоке. Отель находится в знаменитом CHUNKING MANSION, так что приготовьтесь к приставучим индусам на первом этаже, меня они не раздражали. Отель не понравился, можно было поискать что- то лучше.
Повідомити про цей вігук
Igor A. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 березня 2014 р.
Хостел в центре.

расположение,цена,персонал.
9
Для тех,кому нужно провести 4-6 дней в Гонконге в районе Тим Шат Цуй. Хороший хостел. На 7-8 ми квадратных метрах есть всё для жизни.
Повідомити про цей вігук
Igor A. Поїздка вдвох Russia, 14 березня 2014 р.
Бюджетно в самом центре Гонконга.

Приветливый персонал,расположение,высокоскоростной интернет.
10
Расположен в самом центре Гонконга на Тим Ша Цуй.До метро 70-80 метров,очень удобно.И прямо здесь СУПЕРМАРКЕТ и 7/11.Поверьте это очень,очень,очень удобно.Вокруг масса центров для шопинга.Персонал очень приветливый.Номер маленький,но для бюджетного отеля в центре Гонконга -- это норма.Интернет летает.Одним словом -- рекомендую.
Повідомити про цей вігук
Anton N. Поїздка вдвох Russia, 5 лютого 2012 р.
На одну ночь

Удобное расположение
6
Здание в котором расположен гестхаус, просто ужасное, одним индусы и грязь...
Sightseeing/Attractions Tip: Сходите на пик виктории и в диснейленд
Повідомити про цей вігук
Dorota K. Група Poland, 29 листопада 2012 р.
Urok hosteli w Chungking Mansions

dobra lokalizacja (atrakcje turystyczne i komunikacja), czysto, tanio
6,7
Jeżeli ktoś decyduje się na pobyt w jakimkolwiek hostelu w Chungking Mansions, powinien najpierw zorientować się, co to za miejsce. Ja tak zrobiłam,toteż byłam przygotowana, na to, jak będzie wyglądał hostel i szczerze mówiąc, rzeczywistość okazała się być lepsza niż oczekiwałam. Pokoje owszem, małe, ale z łazienką, lodówką, klimatyzacją i internetem. Gdy zgłosiłam, że jest trochę zimno w nocy, otrzymałam dodatkowe przykrycie. A do tego pokój sprzątany każdego dnia. Jest to idealne miejsce dla turystów, którzy i tak planują cały dzień spędzać poza hotelem i nie dysponują zbyt dużym budżetem. Nie było też żadnych problemów z przyjazdem w środku nocy. Uwaga: przebywałam w hostelu w listopadzie, czyli poza sezonem, i w sezonie wakacyjnym sytuacja może wyglądać inaczej (np. inne pokoje).
Sightseeing/Attractions Tip: Z hostelu można pieszo dojść m.in. do Alei Gwiazd, przystani z której odpływają słynne Star Ferry (przepłynięcie na wyspę Hong Kong promem Star Ferry jest tańsze niż przejazd metrem, a ponadto jest to atrakcja turystyczna). Niedaleko hostelu znajduje się przystanek autobusowy gdzie przyjeżdżają autobusy z lotniska.
Повідомити про цей вігук
Supachai J. Група Thailand, 3 січня 2016 р.
Extremely horrible stay!! Don't go to this place
2
We have got cheated. We have booked a room and when we checked in the staff said it was fully booked and he asked his friend to take us to somewhere else outside of the property. the room was indeed dirty and dusty with nothing clean even the room wall. terrible toilet and can't be used taking shower. blanket, pillow and bed sheets were like, never been washed for ages, no heater with 18 degree temp outside during my stay. wifi didnt exist as said in the ad. the room was super tiny and smoky and we were allergic to smoke. After all, we decided to move the next day even we have paid for 2 nights stay. I would like to warn all people especially those who like cheap rooms, please avoid this place and it's worth only 1$ a night to be honest. Extremely not recommended for females, the mansion was full with black and Indian who try to push you to buy their stuff like SIM cards, or a hostel room. My friend had already warned me about the bad reputation of a whole Chungking Mansion but I didn't I would face it myself. Agoda, please put this place in a black list!
Повідомити про цей вігук
Jennifer E. Група Philippines, 13 грудня 2015 р.
Hostel for backpackers

Location
3,3
Passenger elevators are used as service elevators at the same time which is not good. Shower room smells bad.
Повідомити про цей вігук
Jennifer E. Група Philippines, 13 грудня 2015 р.
Backpacker's Hostel

Good location
3,7
Room is very small. Elevators are used for other services such as loading construction debris/materials. Entrance to the building is quite scary. Hostel has different name. Outside the unit we stayed smells bad.
Повідомити про цей вігук
Samuel C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 17 листопада 2015 р.
New London Hostel
2
First of all we arrived at the place(because i cannot call it a hotel) late due to flight cancellations from manila due to APEC so we were expecting a very comfortable and reliable place.we have lots of luggage because we are about 5persons.we went to the place and to our disappointment its not yet the place its just a room. We were transferred to another bldg. which is 1.very small 2.dirty 3.bad smell.the entire bathroom which is small also smells really bad. 4. The person in charge is always sleeping. 5. No cable chanels all chinese how can we understand that chanel. 6. Too many downstairs offering variety of services. We wont be going back here. And i wont use agoda anymore. Because agoda should rechecked all the details of their subscriber. They have earned so much thru this channel its about time to give us something back
Повідомити про цей вігук
Debbie M. Ділова поїздка United States of America, 14 листопада 2015 р.
Friendly staff and a great location

good location, and staff are always friendly
10
Great staff. Very friendly and helpful. Clean and comfortable and very spacious
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

New London Hostel ГонконгNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - ВітальняNew London Hostel Гонконг - Ванна кімнатаNew London Hostel Гонконг - Ванна кімнатаNew London Hostel Гонконг - Ванна кімнатаNew London Hostel Гонконг - Ванна кімнатаNew London Hostel Гонконг - План поверхів


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A02