Повернутися до інфо готелю

Фантастичний 8,2
базуючись на 228 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 228 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 7,9
  • Зручності 8,3
  • Розташування 8,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Робота персоналу: 8,4
  • Ціна-якість: 8,3
  • Страви/Організація харчування: 7,2
Сортувати за

WING L. з Гонконг
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
valuable.
staff are very helpful and attentive. so considereated that prepared for my breakfast and let me take away to eat on my way trip (because i have to leave before breakfast time). The room is OK with this price.
Переглянуто 09 травня 2016

Alex T. з США
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
good value
good value hotel, good location, hard bed.
Переглянуто 08 травня 2016

Satya S. з Індія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
ok
ok
Переглянуто 29 квітня 2016

Satya S. з Індія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
good
good
Переглянуто 29 квітня 2016

Shirley L. з Канада
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 5 ночей в Квітень 2016 р.
Great stay at bargain rate!
It's a great way to visit Hanoi. Right in the middle of the old quarter, with comfortable beds, and helpful staff, this hotel is an excellent choice.
Переглянуто 28 квітня 2016

Jörgen D. з Швеція
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
A very good budget hotel
Very god value for money. Friendly and very helpful staff Clean room The hotel is located in the center of Hoan kiem (old town) The hotel is a little bit old, but I can recommended New vision hotel Jörgen D from sweden
Переглянуто 19 квітня 2016

Sutin B. з Таїланд
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Good hotel & staffs very friendly and helpful, very value for money staying here.
-
Переглянуто 12 квітня 2016

Lyndsay M. з США
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Best Value for the Price!
hospitality, price, location
Staff were attentive and helpful, the price cannot be beat and it is in a great location to see the Old Quarter of Hanoi.
Переглянуто 19 березня 2016

Rachel B. з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
Lovely hotel
Balcony, welcome treats, room.
We loved this hotel. Great value if you get an online deal. Hotel gave us some welcome food and drink treats. Great staff. Amazing and grand room.
Переглянуто 04 березня 2016

Paul C. з Канада
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
All I could ask for.
On arrival I was upgraded to a larger room for free. It was about 3 times the size of the room I was staying in at a nearby hotel and it was more expensive. The location is great in the heart of the old quarter. The staff was very professional, friendly and helpful. The hotel is a bit older but has a lot of character and everything worked. They arranged for a private car to take me to the airport 38 km away at 6am for us $15.
Переглянуто 29 лютого 2016


1

Обрати програму

PointsMAX
Мова
Програма лояльності А Програма лояльності А
Програма лояльності В

В меню натисніть PointsMAX та оберіть потрібну програму лояльності.

2

Обрати пропозицію з балами

Номер А готелю
Інформація про номер
Заробити
5 000 балів

Обрати опції номеру та балів для обраного готелю.

3

ID профілю

Країна, де було видано паспорт
ID члена програми
1234

Заповніть номер профілю для обраної програми при створенні бронювання. Бали будуть нараховані після Вашого виїзду з готелю.

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: