чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

New Vision Hotel

68C-70 Hang Bo Street, Hoan Kiem District, район Хоан Києм - Старий квартал, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Ресторан New Vision Hotel Ханой - Бізнес Центр New Vision Hotel Ханой - Ресторан New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелю New Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелю New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня
New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелю New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня New Vision Hotel Ханой - Вітальня
Місцезнаходження район Хоан Києм - Старий квартал Кількість номерів: 26
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 163 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (163)
Відсортувати за:
Olga L. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 28 грудня 2014 р.
Дешевый отель в центре

Персонал, расположение, трансфер
8,7
Отель неплохой для своих звезд и цены. Замечательно организовали трансфер не только до своего, но и по нашей просьбе до другого отеля. Заселили на три часа раньше. Не весь персонал говорит по английски, но кивают и улыбаются))Посоветовали кафе, рестораны и экскурсии. На завтрак лучше приходить пораньше, почему-то лежали сырые яйца. Расположение отеля отличное. Все достопримечательности в шаговой доступности. Большой минус отсутствие звукоизоляции между номерами. как и во всех остальных отелях такого класса(((
Mikhail L. Сім"я з малими дітьми Russia, 15 листопада 2013 р.
Отель в центре

Неплохой завтрак в ресторане, близость к центру.
7,7
Отель среднего качества, рекомендую только на одну ночь, как транзитный, завтрак неплохой
Elena G. Група Russia, 20 квітня 2013 р.
Дешево и сердито!

Хорошее расположение, нормальный для такой цены отель...
7,3
Порекомендую этот отель, если вы будете в Ханое проездом и не хотите тратить много денег на проживание. Например по пути в Ха Лонг и на обратном пути. Номера старенькие и не очень симпатичные, хотя чистые. В отеле дурацкие длинные лестницы, лифт отсутствует. Завтрак скудный и однообразный. Персонал дружелюбный, говорят на английском.
Nootchada C. Сім"я з малими дітьми Thailand, 6 квітня 2015 р.
Staff was friendly, near the market.

Staff was friendly and good service.
8,3
Staff was friendly and room was big size. Hotel was located in the center of market. Stay 3 nights and breakfast was change menu everyday. We're pleasure to stay here again if we're go to Hanoi next time.
Nootchada C. Сім"я з малими дітьми Thailand, 6 квітня 2015 р.
Staff was friendly and room big size.

Staff was friendly and room big size.
8,3
Staff was friendly and room was big size. Hotel was located in the center of market. Stay 3 nights and breakfast was change menu everyday. We're pleasure to stay here again if we're go to Hanoi next time.
Siim P. Поїздка вдвох Estonia, 3 квітня 2015 р.
Wonderful hotel with superb service

The service, the friendlyness of The staff, the location
10
Me and my girlfriend had the most wonderful stay at New vision hotel. We arrived early after taking the night train and they offered us free breakfast. When we finished eating, they told us that our room was upgraded from deluxe to suite without cost! The location of the hotel is perfect, in the heart of old town and close to everything. The breakfast buffe was tasty and varied. The rooms where spacious and they where cleaned every day. They brought fresh fruite to The room every day for free. The staff was super friendly and service minded. My girlfriend had her birthday at the hotel and was surprised by birthdaycake and a bottle of wine at the room. All in all, this is one of the best hotels i have stayed at. Many thanks!
Derek T. Індивідуальний мандрівник Australia, 2 березня 2015 р.
new vision hanoi

locatation, large rooms , cost
6,7
I was sick for first days but shops pharmacy all close within walking distance and they will do all your tours taxi pick up and drop off I recommend this because the taxi will try rip you off.
Wee P. Індивідуальний мандрівник Singapore, 16 лютого 2015 р.
Great stay

location, value for money, friendly staff
9,7
Had a great stayed at New Vision Hotel, location was good and near to night market. Staff are friendly and helpful, my room was auto upgraded to deluxe room. Great services.
Rachel H. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 21 січня 2015 р.
very good value

location, staff, big room
8
I was staying one night after trip to halong bay. Hotel is run down but very good value. I was upgraded to huge room with bath and balcony. Very happy. Lady on reception was excellent. Very good value considering it was only slightly more expensive than a 12 person dorm I stayed in previously in hanoi! I think some of the rooms don't have windows and breakfast a bit ropey but you get what you pay for. Fingers crossed for an upgrade!
Lye C. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 13 грудня 2014 р.
good staff performance, but tour halong off .

staff performance v good
8,7
They also arrange tours to Sapa and Halong but this is sub contract to main tour agent. This is subjected to weather condition.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

New Vision Hotel ХанойNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - РесторанNew Vision Hotel Ханой - Бізнес ЦентрNew Vision Hotel Ханой - РесторанNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелюNew Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелюNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелюNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - ВітальняNew Vision Hotel Ханой - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3C06